BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul sedd från sidan i utställningshallen
DrivmedelBensinDiesel

BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i och BMW X4 M40d.

Rebeller med entusiasmerande charm: BMW X4 M kombinerar kraften och styrkan hos en M modell med det progressiva konceptet hos en BMW X4. Välj mellan fyra extraordinära SAC:er (Sports Activity Coupé): BMW X4 M har massor av motorsport i sitt DNA och erbjuder kördynamik på högsta nivå – något som BMW X4 M Competition tar ett steg längre med maximal effekt och exklusiv utrustning för passionerad körglädje upp till gränsområdet. BMW X4 M40i och BMW X4 M40d visar sig alltid från sin bästa sida oavsett var du kör och imponerar med en smart symbios av prestanda, komfort och effektivitet.

Läs mer

DESIGNALTERNATIV FÖR BMW X4 M.

BMW X4 M MODELLERNA I JÄMFÖRELSE.

Viktigaste prestanda-data i översikt: Drivlina, chassi och motoreffekt.

BMW X4 M Competition

Maximal kördynamik och exklusivitet.
 • Rak 6-cylindrig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor
 • M xDrive med aktiv M differential och 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • Exklusiva M Competition designelement i svart högglans
 • 375 kW/510 hk, 650 Nm, 0–100 km/h på 3,8 s
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul sedd snett framifrån

BMW X4 M

Dynamisk körning när den är som bäst.
 • Kraftfull 6-cylindrig High-Performance M TwinPower Turbo-bensinmotor
 • M xDrive med aktiv M differential
 • 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • 353 kW/480 hk, 620 Nm, 0–100 km/h på 4,0 s
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic sedd framifrån

BMW X4 M40i

Extraordinärt välbalanserad prestanda och vardagsfunktionalitet.
 • Rak 6-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor
 • BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift BMW xDrive
 • 8-stegad Steptronic-växellåda
 • 265 kW/360 hk, 500 Nm, 0–100 km/h på 4,9 s
BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift sedd snett framifrån

BMW X4 M40d

Kompromisslös kraft och effektivitet.
 • Rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-dieselmotor
 • BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift BMW xDrive
 • 8-stegad Steptronic-växellåda
 • 250 kW/340 hk, 700 Nm, 0– 100 km/h på 4,9 s
BMW X4 M40d G02 LCI 2021 Facelift sedd snett framifrån
 • BMW X4 M Competition
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40d

BMW X4 M COMPETITION – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustning för BMW X4 M Competition.

Höjden av körglädje i en BMW X4 M får du i BMW X4 M Competition – med en stort antal drivline-och chassitekniker som hämtat inspiration från motorsportens värld och en kraftfull rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor med 510 hk (375 kW), ett vridmoment på enorma 650 Nm och imponerande acceleration från 0 till 100 km/h på endast 3,8 sekunder. I kombination med bilens äkta X-karaktär svarar denna atletiska SAC (Sports Activity Coupé) för adrenalinladdad M typisk prestanda. Oavsett om det är i vardagen eller du kör bilen på racingbanan. Dessutom utstrålar BMW M4 Competition, med sin karakteristiska coupéliknande formgivning och de perfekt avstämda M Competition designdetaljerna i Svart högglans, dynamik och smidig styrka rakt igenom. I kupén sätter distinkta M funktioner och lyxiga detaljer sportiga och exklusiva accenter för en förstklassig körupplevelse.

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul sedd snett underifrån från sidan körandes mellan huskroppar.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor närbild

Rak 6-cylindrig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har en överlägsen kraftutveckling och ett sportigt motorljud. Två Mono Scroll-turboaggregat, direktinsprutning, steglöst variabel ventilstyrning Valvetronic och variabel kamaxelstyrning ger en effekt på 375 kW (510 hk) och ett vridmoment på 650 Nm.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul sedd från sidan med burnout under broar

M-specifikt chassi.

Det M specifika adaptiva chassit lockar fram mesta möjliga av bilens stora kördynamiska potential. Körläget COMFORT gör att bilen sväljer ojämnheter i vägbanan suveränt. Läget SPORT är perfekt för körning på landsväg och ojämnt underlag på racingbanan. SPORT+ läget ger med sin kompromisslösa direkta respons en extra distinkt körkänsla på jämna och fina raksträckor.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M xDrive sedd snett bakifrån

M Drive.

BMW M xDrive med aktiv M differential garanterar maximalt drivgrepp och kördynamik både i vardagen och på tävlingsbanan. Dem speciella M teknologin kombinerar kördynamiken hos bakhjulsdrivningen med den oöverträffade fyrhjulsdriften. Välj mellan drivningsvarianterna 4WD och 4WD Sport.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Carbon fjäderbensstag

M Carbon fjäderbensstag.

M Carbon fjäderbensstag gör framvagnen betydligt styvare samtidigt som precisionen i styrningen och riktningsstabiliteten förbättras. Komponenten är tillverkad av kolfiberlaminat av högsta kvalitet och ger äkta motorsportkänsla när motorhuven är öppen. Ett läckert sätt att visa bilens sportiga potential.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic

8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic.

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic erbjuder en mängd växlingsalternativ: från extremt sportig och dynamisk till extra bekväm och nästan omärklig. Du kan växla manuellt med växelspaken eller växlingspaddlarna på ratten och anpassa den automatiska växellådans växlingshastighet via Drivelogic.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic Förarplats

M Servotronic.

M Servotronic ser till att dosera styrkraften beroende på körsituationen genom att anpassa den optimalt till bilens hastighet. Och oavsett hastighet får du en direkt och exakt styrkänsla. Systemet har M-specifik avstämning med tre inställningar som kan hämtas med en knapptryckning via M Setup.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M compound-högprestandabromsarna i Svart Närbild

M Compound-högprestandabromsar.

M compound-högprestandabromsarnas unika kombination av material ger inte bara enastående bromseffekt utan även hög uthållighet och lång livslängd. De väger också mindre vilket leder till bättre smidighet, dynamik och acceleration. M högprestandabromsarna känner man igen på bromsoken svart metallic med M logotyp.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M sportavgassystem sett bakifrån

M sportavgassystem.

Med hjälp av den inbyggda spjällstyrningen kan M sportavgassystemets ljudegenskaper varieras. Lägena Sport och Sport+, som kan väljas med kördynamikinställningarna för motorn, kännetecknas av ett intensivt sound, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul Frontdesign sedd framifrån

Frontdesign.

Fronten hos BMW X4 M Competition kännetecknas av en markerad tredimensionell formgivning med distinkta linjer. I centrum står de distinkta M njurarna med exklusiva dubbelstavar i Svart högglans och modellbeteckning. Detaljer som skvallrar om denna High Performance-bils enorma potential. Det kaxiga intrycket förstärks av smala, skulpterade strålkastare med BMW Laserlight som tillval och de maffiga luftintagen, som kompletterar det dynamiska formspråket under bilens midjelinje.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul 21'’ M lättmetallfälgar V-eker 765 M Närbild

21" M lättmetallfälgar V-eker 765, Bicolor Svart med olika däckdimensioner fram/bak.

21'’ M lättmetallfälgar V-eker 765 M Bicolor Jetblack med olika däckdimensioner, glanssvarvade, fram 9,5J x 21, däck 255/40 ZR21, bak 10J x 21, däck 265/40 ZR21.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul M Carbon backspegelskåpor

M backspegelskåpor i kolfiber.

M backspegelskåporna i kolfiber i karakteristisk tvåfärgad M-design som lyfter fram bilens sportiga design ännu tydligare.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paolo-gul Bakpartiets design sedd bakifrån

Bakpartiets design.

Ett uttryck av kaxig närvaro: Det sportigt modellerade bakpartiet hos BMW X4 Competition med LED-baklyktor i dynamisk L-form skvallrar om bilens höga prestanda. Bilens omisskännliga motorsport-DNA understryks extra av bakspoilern i Svart högglans och två distinkta dubbeländrör. Det städformade inlägget i Svart högglans som är placerat över den och de vertikala reflektorerna kompletterar den extroverta designen hos denna agila sportbil.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Carbon bakspoiler

M bakspoiler i kolfiber.

M Carbon bakspoilern betonar bilens exklusivitet och den kraftfulla och sportiga silhuetten ytterligare samtidigt som den markant minskar oönskad lyftkraft på bakaxeln.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M M sportstolar Kupé

M sportstolar.

M sportstolar är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med belyst M-logo visar tydligt bilens sportiga ambition.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Interiörlister ’Carbon Fibre’ Kupé

Interiörlister ’Carbon Fibre’.

M interiörlister ’Carbon Fibre’ på instrumentpanelen och dörrarna med accentlist Pärlglanskrom.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Interiörlister M växelväljare Kupé

M växelväljare.

Den belysta M växelväljaren kännetecknas av ett M-specifikt växelschema och sin enastående användbarhet. I det manuella läget ”S” går det att växla med växelväljaren eller växelpaddlarna på ratten, och i läget ”D” sker växlingen automatiskt. Drivelogic-omkopplaren gör det möjligt att välja mellan tre M specifika växlingsprogram.

BMW X4 M – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustning hos BMW X4 M.

Dynamisk atlet med extrovert design: BMW X4 M visar gärna upp sig. Helst från sin sportiga sida. Med uttrycksfull prestanda som har sitt ursprung i en mängd drivline- och chassikomponenter anpassade efter motorsportförlagor. Utseendemässigt understryker det atletiska formspråket den dynamiska potentialen hos denna X-modell. Ytterligare vässat med specifika designdetaljer i tillvalet M Carbon exteriörpaket som backspegelskåpor och bakspoiler och -diffusor i kolfiber. De sportiga ambitionerna går att se även i kupén – lyxiga material och M specifika höjdpunkter skapar en exklusiv racingambiens.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic sedd framifrån i fabrikshall
BMW TwinPower Turbo rak 6-cylindrigbensinmotor BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 närbild

Rak 6-cylindrig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den raka, 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har en överlägsen kraftutveckling och ett sportigt motorljud. Två Mono Scroll-turboaggregat, direktinsprutning, steglöst variabel ventilstyrning Valvetronic och variabel kamaxelstyrning ger en effekt på 353 kW (480 hk) och ett imponerande vridmoment på 620 Nm.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic M specifikt chassi sett framifrån körandes i kurva

M-specifikt chassi.

Det M specifika adaptiva chassit lockar fram mesta möjliga av bilens stora kördynamiska potential. Körläget COMFORT gör att bilen sväljer ojämnheter i vägbanan suveränt. Läget SPORT är perfekt för körning på landsväg och ojämnt underlag på racingbanan. SPORT+ läget ger med sin kompromisslösa direkta respons en extra distinkt körkänsla på jämna och fina raksträckor.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M xDrive sedd snett bakifrån körandes på vägen

M Drive.

BMW M xDrive med aktiv M differential garanterar maximalt drivgrepp och kördynamik både i vardagen och på tävlingsbanan. Dem speciella M teknologin kombinerar kördynamiken hos bakhjulsdrivningen med den oöverträffade fyrhjulsdriften. Välj mellan drivningsvarianterna 4WD och 4WD Sport.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic

8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic.

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic erbjuder en mängd växlingsalternativ: från extremt sportig och dynamisk till extra bekväm och nästan omärklig. Du kan växla manuellt med växelspaken eller växlingspaddlarna på ratten och anpassa den automatiska växellådans växlingshastighet via Drivelogic.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic Förarplats

M Servotronic.

M Servotronic ser till att dosera styrkraften beroende på körsituationen genom att anpassa den optimalt till bilens hastighet. Och oavsett hastighet får du en direkt och exakt styrkänsla. Systemet har M-specifik avstämning med tre inställningar som kan hämtas med en knapptryckning via M Setup.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M compound-högprestandabromsarna i Svart Närbild

M Compound-högprestandabromsar.

M compound-högprestandabromsarnas unika kombination av material ger inte bara enastående bromseffekt utan även hög uthållighet och lång livslängd. De väger också mindre vilket leder till bättre smidighet, dynamik och acceleration. M högprestandabromsarna känner man igen på bromsoken i svart högglans med M logotyp.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic Frontdesign sedd framifrån

Frontdesign.

Fronten hos BMW X4 M står för kompromisslös kraft och dynamik. Det största blickfånget är de distinkta M njurarna med dubbelstavar i Svart högglans. Tillsammans med de smala strålkastarna skapar de en dynamisk symbios med det tydliga tredimensionella formspråket. Den sportiga framtoningen hos denna extroverta Sports Activity Coupé (SAC) kompletteras av stora sexkantiga luftintag med bikakestruktur och integrerade Air Curtains.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic 20'’ M lättmetallfälgar Dubbeleker 764 M Närbild

20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 764, Bicolor Orbitgrå med olika däckdimensioner fram/bak.

21'’ M lättmetallfälgar V-eker 765 M Bicolor Jetblack med olika däckdimensioner, glanssvarvade, fram 9,5J x 21, däck 255/40 ZR21, bak 10J x 21, däck 265/40 ZR21.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic M ytterbackspeglar

M ytterbackspeglar.

De aerodynamiskt optimerade M ytterbackspeglarna bidrar till att framhäva den sportigt dynamiska M-designen. Med fästen i dubbelstagsdesign blir de till en formgivningssymbol som förmedlar hög kvalitet och precision i detaljerna. Speglarnas LED-blinkers är exakt inpassade i en smäcker och smal fog.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Torontoröd metallic sedd bakifrån

Bakpartiets design.

Det sportigt skulpterade bakpartiet hos BMW X4 M står för högsta prestanda. Hjulhus och bakkjolar med kraftfulla proportioner understryker bilens dynamiska ambitioner. De lyxiga LED-bakljusen i L-design och de vertikala reflektorerna ger bakpartiet ett extra sportigt uttryck. Intrycket förstärks ytterligare av den mäktiga bakspoilern i Svart högglans med distinkta dubbla kromade ändrör.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M läderklädd ratt Förarplats

M-lädersportratt.

M lädersportratten med knappreglage och markerade tumgrepp ger en sportig och direkt styrkänsla och maximal kontroll. Den integrerade multifunktionen möjliggör styrning av de olika multimedia- och förarassistanssystemen. Via de röda M1/M2-knapparna kan du välja två förinställda M Drive-konfigurationer.
BMW X4 M F97 LCI Facelift 2021 M M sportstolar Kupé

Skålade M sportstolar.

M sportstolar är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med svart M logotyp visar tydligt bilens sportiga ambition.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Interiörlister M växelväljare

M växelväljare.

Den belysta M växelväljaren kännetecknas av ett M-specifikt växelschema och sin enastående användbarhet. I det manuella läget ”S” går det att växla med växelväljaren eller växelpaddlarna på ratten, och i läget ”D” sker växlingen automatiskt. Drivelogic-omkopplaren gör det möjligt att välja mellan tre M specifika växlingsprogram.

BMW X4 M40i OCH M40d – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustning hos BMW X4 M40i och BMW X4 M40d.

BMW X4 M40i och BMW X4 M40d erbjuder dynamisk prestanda och ger med sin exklusiva utrustning en fingervisning om sina sportiga egenskaper. Häri ingår M Aerodynamikpaketet och en perfekt avstämd uppsättning drivline- och chassitekniker, som BMW xDrive, 8-stegad Steptronic-växellåda, variabel sportstyrning och M sportdifferential. Optiskt imponerar båda modellerna med en design som är lika atletisk som den är extravagant.

BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift sedd snett framifrån Glasfasad
BMW X4 M40i LCI Facelift 2021 rak 6-cylindrig BMW M TwinPower Turbo-motor närbild

Raka 6-cylindriga BMW M TwinPower Turbo-motorer.

För drivningen av BMW X4 M40i svarar en 6-cylindrig bensinmotor med en slagvolym på tre liter och BMW M TwinPower Turbo-teknik. Med en effekt på 260 kW (354 hk) och ett maximalt vridmoment på 500 Nm möjliggör motorn sportig prestanda. 0 till 100 km/h tar endast 4,8 sekunder. BMW X4 M40d är utrustad med en 6-cylindrig dieselmotor och erbjuder med en effekt på 250 kW (326 hk) ett maximalt vridmoment på 700 Nm. 0 till 100 km/h tar endast 4,9 sekunder.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Frozen Deep Grey M sportchassi sedd snett bakifrån framför backigt landskap

M sportchassi.

M sportchassit kännetecknas av en sportigare chassiavstämning med hårdare dämpning. Dessutom har det en något högre dämpning och hårdare krängningshämmare. Denna kombination ger distinktare chassiegenskaper som gör det möjligt att köra utpräglat sportigt.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift 8-stegad Steptronic-sportväxellåda

8-stegad Steptronic Sport-växellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift variabel sportstyrning Förarplats

Variabel sportstyrning.

Den variabla sportstyrningen med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre rattmotstånd. Styrningens utväxling rättar sig efter rattutslaget. Det innebär ännu bättre kontroll vid sportig körning samt gör att det krävs mindre styrkraft vid parkering och i svängar.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M sportdifferential sedd snett bakifrån

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M sportbromsar närbild

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsarna med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå metallic (standard) resp. röd högglans (tillval) med M logotyp har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M40i och M40d Frozen deep Grey specifika designelement sedd framifrån

BMW X4 M40i och X4 M40d specifika designdetaljer.

Unika designhöjdpunkter understryker den höga prestandan hos BMW X4 M40i och BMW X4 M40d både utvändigt och invändigt. I exteriören hittar vi till exempel bland annat M njurar med M logotyp och dubbelstag i Svart högglans samt njurram i krom, svarta M ytterbackspeglar och stora 21” högglanspolerade M lättmetallfälgar och ändrör med friformslister i svart krom i stilen ”Two Teeth”. I interiören skapar M lädersportratten med handsydda kontrastsömmar och sportstolar för förare och framsätespassagerare en sportig ambiens.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift BMW Individual-strålkastare Shadow Line närbild

BMW Individual-strålkastare Shadow Line.

M lyktor Shadow Line ger strålkastarna ett sportigt utseende med alla kromdelar i Svart. De mörka detaljerna kompletterar M högglans Shadow Line med utökat omfång (extrautrustning) perfekt.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift BMW Individual Frozen-lackeringar

BMW Individual-lackeringar.

Med BMW Individual Frozen-lackerna ger du BMW X4 M40i och BMW X4 M40d en unik karaktär. De fantastiska lackerna med spektakulära matta effekter – Frozen Deep Grey, Frozen Marina Blue och Frozen White – ger denna SAC (Sports Activity Coupé) ett unikt utseende.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift 21'’ M lättmetallfälgar Dubbeleker 718 M

21'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 718, Bicolor med olika däckdimensioner fram/bak.

21" M lättmetallfälgar Dubbeleker 718 M Bicolor Jetblack, glanssvarvade med nödkörningsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 8,5J x 21 med däck 245/40 R21, bak 9,5J x 21 med däck 275/35 R21.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M Aerodynamikpaket. Frontspoiler

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler, bakkjol och sidokjolar i karossens färg samt diffusorinsats i svart högglans ger en riktigt sportig och dynamisk look.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift Interiörlister ’kolfiber'

Interiörlister ’Carbon Fibre’.

M interiörlister ’Carbon Fibre’ på instrumentpanelen och dörrarna med accentlist Pärlglanskrom.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift sportstolar för förare och framsätespassagerare

Sportstolar för förare och framsätespassagerare.

De inställbara sportstolarna för förare och framsätespassagerare har olika manuella inställningsmöjligheter som sitsens längd och ryggstödets och sitsens lutning. På förarstolen kan även ryggstödsbredden ställas in. Tack vare att sitsens och ryggstödets sidopartier är högre och mer utpräglade ger de utmärkt ergonomi och mycket bra stöd i sidled.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M lädersportratt

M-lädersportratt.

M lädersportratten har tre ekrar, M emblem inklusive multifunktion och en inbyggd förarairbag samt en öppning vid ekern klockan 6. Med en rattkrans i läder ’Walknappa’ Svart med kontrastsöm i M färger och markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.

BMW X4 M: COCKPIT OCH TEKNIK.

M specifika instrument, användargränssnitt, digitala tjänster och förarassistanssystem hos BMW X4 M.

Förarplatsen i BMW X4 M ger dig tillgång till innovativa och smidiga funktioner för en förstklassig uppkopplad mobilitet: Njut av lyxig racingkänsla tack vare de många M specifika funktionerna och dra dessutom nytta av intelligenta förarassistanssystem eller kommunicera med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Dessutom har du tillgång till en mängd olika anslutningsfunktioner och digitala tjänster som kopplar upp dig på ett optimalt sätt med din BMW och världen.  

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Förarplats Kupé
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M specifikt kombiinstrument.

M-specifikt kombiinstrument.

Den M specifika instrumentkombinationen ger extra exakt och fokuserad visning av körinformation i lägena SPORT och TRACK. Det gör att du alltid kan se laddningstryck eller däcktryck och -temperatur även när du kör på racingbanan. Systemet styrs och konfigureras med M MODE-knappen i panelen i mittkonsolen. * Finns för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.
BMW X4 M F98 G02 LCI Facelift 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Setup

M Setup.

M Setup* ger dig möjlighet att konfigurera diverse kördynamiska parametrar som motorrespons, chassi- och styregenskaper, M xDrive eller regleringsintensiteten hos den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) efter dina individuella önskemål. * M Setup finns för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.
BMW X4 M F98 LCI 2021 Facelift BMW Head-Up Display

BMW M Head-Up Display med M specifik visning.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M specifika mätare projicerar information som är viktig för körningen direkt i ditt synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva med Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten samt navigationsanvisningar. * M specifika funktioner finns för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.
BMW X4 M F98 LCI 2021 Facelift knappar mittkonsol

Reglage mittkonsol.

Under start-/stoppknappen och de greppvänliga reglagen i mittkonsolen hittar du M MODE*-knappen som du använder för att anpassa det innehåll som visas. SETUP*-knappen erbjuder ännu fler möjligheter att konfigurera bilens köregenskaper. När du trycker på knappen öppnas menyn för individuell inställning av kördynamiken. Andra knappar slår på eller stänger av enskilda förarassistanssystem. * M MODE och SETUP finns för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.
BMW X4 M F98 LCI 2021 Facelift Start-/stoppknapp i rött

Röd start-/stoppknapp.

Med den röda start-/stoppknappen startar man motorn efter att bilen har låsts upp. Samma knapp används för att stänga av motorn. Fjärrkontrollen identifieras automatiskt utan att den behöver sättas i. *Den röda start/stopp-knappen är tillgänglig för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.
BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift Remote Software Upgrade instrumentdisplay

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du laddar ner uppgraderingarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift Smartphone-integrering integration instrumentdisplay

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift WLAN Hotspot instrumentdisplay

Wi-Fi Hotspot.

Du kan delta i videokonferenser med din surfplatta eller titta på din favoritserie på telefonen. Wi-Fi Hotspot ger dig snabb LTE-uppkoppling (4G) via bilens fast monterade sim-kort, förutsatt att motsvarande nät är tillgängligt där du är. Du och dina passagerare kan surfa med upp till tio mobila enheter samtidigt.
BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift Connected Package Professional

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering, inkl. Apple CarPlay och Android Auto eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift telefoni med trådlös laddning instrumentdisplay

Telefoni med trådlös laddning

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion. Takantennen ger ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Wi-Fi Hotspot.
BMW X4 M F98 G02 LCI Facelift 2021 Parking Assistant Plus instrumentdisplay

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X4 M.

BMW X4 M Competition och andra modeller.

Effekt i kW (hk) vid r/min:

375 (510)/6250

Max. vridmoment i Nm vid varv/min:

650/2750–5500

Acceleration 0–100 km/h i sekunder:

3,8

Bränsleförbrukning (blandad körning) i l/100 km:

10,9 - 10,7

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 sedd från sidan parkerad
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.

BMW X4 M: BMW M PERFORMANCE PARTS.

Extra sportig utrustning för BMW X4 M Competition och BMW X4 M.

BMW X4 M Competition och BMW X4 M imponerar med sin extremt sportiga och dynamiska design. Med de högkvalitativa utrustningarna från BMW M Performance Parts framhäver du bilens motorsportkaraktär ytterligare – och förstärker bilens högprestandaambitioner med ytterligare M specifika accenter.

M Performance kylargrill i kolfiber BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance dekorgaller kolfiber för fronten.

Renodla karaktären: Ramen till M Performance kylargrillen är tillverkad i högkvalitativ kolfiber. För ett extra exklusivt, sportigt och individuellt utseende.
M Performance tanklock i kolfiber BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance tanklock kolfiber.

De avgörande detaljerna: M Performance tanklocket i kolfiber understryker bilens sportiga och individuella utseende.
M Performance backspegelkåpor i kolfiber BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

M Backspegelkåporna består av 100 procent kolfiber och är tillverkade helt för hand.
M bakspoiler i kolfiber BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M bakspoiler i kolfiber.

M bakspoilern tillverkas av kolfiber och framhäver den sportiga looken och förstärker bilens maskulina attityd.
M Performance ratt Pro BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance Pro ratt.

Med sin distinkta form och de markerade greppytorna i alcantara ger ratten en omisskännlig motorsportkänsla på förarplatsen.
M Performance antennskydd aramid BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance antennskydd aramid.

En utseendemässig och funktionell höjdpunkt på bilens tak – M Performance antennskyddet i aramid.
BMW X4 2021 G02 LCI Facelift Brooklyn Grau metallic

THE X4

Der BMW X4 ist ein charaktervolles Sports Activity Coupé (SAC), das sich als sportliches Mitglied der BMW X Familie präsentiert: selbstbewusst, dynamisch und von ausdrucksstarkem Design. Mit zahlreichen innovativen Technologien, die für pure Fahrfreude sorgen.

FINANSIERING OCH LEASING AV BMW X4 M.

BMW X4 Competition F98 LCI Facelift 2021 BMW Individual Sao Paolo-gul metallic med modell sedd från sidan

Med skräddarsydda finansieringsprodukter från BMW Financial Services är du snabbt och flexibelt i mål. Finansiering eller leasing – alla erbjudanden anpassas individuellt till dina behov och önskningar. Ta reda på mer om attraktiva finansieringslösningar eller ett lämpligt leasingerbjudande för din BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i eller BMW X4 M40d.

BMW Kundenbetreuung

WÜNSCHEN SIE EINE PERSÖNLICHE BERATUNG?

Für Fragen, weiterführende Informationen oder konkrete Angebote zum BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i oder BMW X4 M40d wenden Sie sich bitte an einen BMW Partner in Ihrer Nähe. Unsere kompetenten BMW Servicemitarbeiter beraten Sie gern individuell per Telefon oder direkt vor Ort.

BMW TJÄNSTER FÖR BMW X4 M.

Servicepaket och serviceerbjudanden för BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i och BMW X4 M40d.

BMW sätter standarden även för service och vi finns alltid där för dig och din BMW X4 M. Med BMW Vägassistans är våra experter tillgängliga för alla BMW-förare dygnet runt, året om vid en nödsituation. Tack vare de innovativa BMW Teleservices skickar din BMW X4 M information om servicebehov och felmeddelanden direkt till din BMW Service Partner, som därefter tar kontakt med dig. Med tjänsterna som ingår i BMW Service Inclusive täcks kostnaderna för dessa och andra tjänster under löptiden för ditt val. Mer tid över till de viktiga sakerna i livet. Med de mångsidiga serviceerbjudandena från BMW är du alltid på den säkra sidan.

BMW Service Inclusive kvinna framför BMW återförsäljaranläggning

BMW Fri Service.

Släpp loss och koncentrera dig på det som verkligen räknas – den sportig körglädjen hos din BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i eller BMW X4 M40d. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den löptid som du väljer.
Läs mer
BMW Teleservices kvinna kollar sin mobil och öppnar dörren till sin BMW

BMW Teleservices.

De innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW X4 M att du kan fokusera på annat: Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i eller BMW X4 M40d online på BMW ConnectedDrive Portal och har sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
Läs mer
BMW Mobile Care kvinna framför en BMW

BMW Vägassistans.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal räcker, så står våra experter till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.

Läs mer