BMW

BMW STORIES.

Läs och kom närmare BMW.

BMW Stories.Läs och kom närmare BMW.
Hofmeister kink

EN HOMAGE TILL HOFMEISTER KINK.

En BMW utan den njurformade kylargrillen? Skulle inte tro det. Men det finns även en annan detalj som nästan alla modeller från BMW har sedan början av 1960-talet – Hofmeister kink (på tyska Hofmeister-Knick).
Upptäck Nørrebro med BMW iX1

UPPTÄCK NØRREBRO MED RUNE GLIFBERG OCH BMW iX1.

Rune Glifberg har ett brett leende och silverstänk i håret. Han är olympisk skateboardåkare, tvättäkta Köpenhamnsbo och faktiskt på lite extra gott humör just idag. I handen bär han nämligen nycklarna till en ny, helt elektrisk BMW iX1 och framför oss väntar en heldag bland Köpenhamns dolda pärlor.
5 tips för smidigare vinterkörning

5 TIPS FÖR DIG SOM VILL FÖRENKLA VINTERKÖRNINGEN.

Vinter ställer andra krav på dig som förare, oavsett om du kör elbil, laddhybrid eller med bensin eller diesel. Här har vi därför samlat ett gäng tjänster, produkter och ämnen som gör livet på vintervägarna härligare. Happy driving!
BMW Rings of infinite joy

THE RINGS OF INFINITE JOY.

BMW har tillsammans med smyckesdesignern Cornelia Webb designat exklusiva förlovningsringar tillverkade av nedsmälta BMW-pedaler. Tidigare i år fick par runt om i Norden möjlighet att vinna ringarna och dessutom överraska sin partner med ett frieri i Stockholm.
Hans Zimmer

HANS ZIMMER SKAPAR LJUDET I VÅRA ELEKTRISKA BILAR.

Nyfiken på hur ljudet för våra elektriska bilar skapas? Hans Zimmer, den prisbelönte filmkompositören är en av skaparna bakom BMW IconicSounds Electric. Läs mer här om hur han tänkte när han skapade de olika ljudprofilerna.
BMW i4 M50 testar Salzburgring

BMW i4 M50 TESTAR SALZBURGRING.

Vi lät racerföraren Charlie Martin ta BMW i4 M50 på en tur på racerbanan Salzburgring. Ren kördynamik och elektrisk kraft sattes på prov och resultatet av det kan du läsa här nedan.
BMW i Design

BMW I DESIGN - DESIGNKONCEPT FÖR FRAMTIDEN.

Chefsdesigner Kai Langer berättar om hur BMW i4 och andra i-modeller präglas av designkonceptet BMW i Design.
BMW iX laddning

10 TIPS TILL DIG SOM KÖR ELBIL.

Vad betyder förkonditionering, och vad är BMW-points, och vilka knep kan du använda dig av för att få ut så mycket som möjligt av batteriet? Läs våra 10 tips för dig som kör elbil eller plug-in hybrid.
K2 x Adam Falk x BMW

GÖR INTRYCK – INTE AVTRYCK.

Conscious Winter är ett koncept skapat av K2, Adam Falk och BMW. Med det vill vi visa glädjen i att uppleva naturen på ett hållbarare sätt.
BMW X7 intervju

FRÅN IDÉ TILL LYXIG SUV.

Intresserad av hur en idé blev till en ny dimension av lyx? Möt mannen som skapade den lyxiga SUV-bilen BMW X7 och läs vad han tycker gör BMW X7 så speciell.
The 4 - BMW 4-serie Coupé

KÄNSLAN SITTER I LINJERNA.

Nyfiken på hur designern bakom BMW 4-serie Coupé tänkte när han skissade fram bilen? Seungmo Lim berättar sin historia här.
Aluminium - den hållbara metallen.

ALUMINIUM - OÄNDLIG ÅTERVINNING.

På vilket sätt hjälper aluminiumtillverkningen oss på vägen mot våra hållbarhetsmål? Läs mer om aluminiumets påverkan och vår process vid tillverkning och återvinning.
BMW:s historiska njure i förändring.

NJURARNAS HISTORIA.

I nästan 90 år har i princip alla fordon från BMW haft de omisskännliga njurarna. Följ med på en resa bak i tiden och se historiens utveckling fram till idag.
My BMW App.

FRÅN SKÄRMTID TILL EGENTID MED My BMW.

Nyfiken på hur en av våra BMW-ägare använder sig av My BMW? Läs mer om Marc och hans sätt att nyttja den digitala tekniken till max.
BMW i 10 år

BMW i FIRAR 10 ÅR.

Visionen som blev en succéhistoria. Läs mer om våra elbilar som faktiskt är mer än bara elektriska.
Nytänkande design möter Shy Tech – nya BMW iX.

NYTÄNKANDE DESIGN I NYA BMW iX.

Med sin design, kupé, den lyxiga lounge-atmosfären tillsammans med de innovativa Shy Tech-funktionerna ger BMW iX dig en helt ny upplevelse.
BMWs hållbarhetsarbete

VÄGEN MOT HÅLLBARHET.

Nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet? Läs 17 intressanta fakta om vårt hållbarhetsarbete och lär dig mer om hur vi tänker kring ämnet.
BMW bygger hållbara bilar

HUR BYGGER BMW HÅLLBARARE BILAR?

Och vad har plantering av jordnötter med det att göra? Läs här om våra mål för att skapa hållbarare bilar och en hållbarare utveckling.
BMW eAcademy

BMW eACADEMY.

Tips, råd och nyheter för allt kring laddbara bilar.

BMW eACADEMY.

Tips, råd och nyheter för allt kring laddbara bilar.

BMW NYHETSBREV.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från BMW Sverige om våra modeller, produkter och event.

Läs mer