BMW X1 F48 LCI Storm Bay sedd snett framifrån, körandes framför ett berglandskap
DrivmedelBensinDieselLaddhybrid

THE X1

BMW X1: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDieselLaddhybrid
THE X1BMW X1: ALLA HÖJDPUNKTER

Flytta fram gränserna: BMW X1 är här för att sätta nya standarder. Bilens kapacitet visar sig framför allt genom den atletiska designen. Redan vid första anblick ser man tydligt att det är en X-modell: Bilens exteriör kännetecknas av det för SUV-typiskt korta överhänget och ett längre axelavstånd. Med imponerande dynamik och smidighet visar den tydligt sina ambitioner. Och med sin mångsidighet och flexibilitet i kombination med innovativ teknik erbjuder BMW X1 den bästa möjliga komfort på varje meter.

Läs mer

BYGG DIN BMW X1.

X1 xDrive25e

MODEL ADVANTAGE.

X1 xDrive25e
 • Automatisk bakluckeöppning
 • 19" Lättmetallfälgar
 • Connected-paket

X1 xDrive25e

MODEL xLINE.

X1 xDrive25e
 • LED-strålkastare
 • Park Distance Control (PDC) bak
 • Connected- och Innovation-paket

X1 xDrive25e

MODEL M SPORT.

X1 xDrive25e
 • M högglans Shadow Line
 • Panoramaglastak
 • Connected-, Innovation- och Travel-paket

DESIGNEGENSKAPER HOS BMW X1.

BMW X1 lockar till handlingskraft: Från den imponerande BMW njuren och de adaptiva LED-strålkastarna och LED-dimljusen via 19”-fälgarna i Y-ekerdesign och backspeglar som via LED-teknik projicerar X1-logotypen på marken bredvid bilen, till LED-bakljus och de läckra slutrörskåporna. När man sätter sig i bilen möts man av exklusiva Ambient Light som elegant präglar hela kupén. Instrumentpanelen har även exklusiva kontrastsömmar som även återfinns i läderklädseln Dakota Oyster och i golvmattorna. Det ställbara ryggstödet i baksätet ger flexibilitet genom att skapa extra plats på ytterplatserna eller ökad lastkapacitet i bagageutrymmet.
BMW X1 F48 LCI närbild av adaptiva LED-strålkastare

Adaptiva LED-strålkastare.

De adaptiva LED-strålkastarna omfattar hel- och halvljus, bländningsfri helljusassistent(BMW Selective Beam) samt blinkers med LED-teknik. Dessutom ingår kurvbelysning, varselljus och adaptiva strålkastare med variabel ljusfördelning för anpassad belysning av vägen efter körsituationen.
BMW X1 F48 LCI närbild av 19” lättmetallfälg

19" lättmetallfälgar Y-eker 580 Bicolor.

19" lättmetallfälgar Y-eker 580, Bicolor Orbitgrå, högglanspolerade, 8J x 19 med däck 225/45 R19.
BMW X1 F48 LCI med fokus på LED-projiceringen X1.

Backspegel med LED-projicering X1.

Backspegeln på förarsidan projicerar X1-logotypen i två färger på marken bredvid bilen när du låser upp den. I Welcome Light-funktionen ingår även upplysning av fördjupningen under dörrhandtagen.
BMW X1 F48 LCI interiör med aktiverat belysningspaket

Belysningspaket.

Belysningspaketet med ett antal olika LED-ljuskällor skapar en exklusiv atmosfär i kupéutrymmet. De sex olika ljusdesignvarianterna som du kan välja mellan lyser upp kupéutrymmet på ett mycket behagligt och stämningsfullt sätt med en elegant kombination av direkta och indirekta ljuskällor. Welcome Light-funktionen välkomnar dig med ett antal utvändiga LED-lampor och projicering av ”X1”-logotypen på marken bredvid bilen.
BMW X1 F48 LCI interiör med justerbara baksäten

Justerbara baksäten.

Tack vare baksätets många inställningsmöjligheter kan bagageutrymmet användas ännu mer flexibelt. Beroende på vad som är viktigast för stunden kan man antingen ge passagerarna mer plats för benen eller öka lastvolymen i bagageutrymmet. Sittdynorna kan delas i förhållandet 60:40 och skjutas framåt och bakåt individuellt upp till 130 centimeter. Baksätets ryggstöd kan även fällas ned enligt förhållandet 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI interiör med klädsel i läder Dakota perforerat Oyster/accent Grå

Läder Dakota perforerat | Oyster/accent Grå.

Läder Dakota PDOA Oyster, perforerat, accent Grå.

Laddhybriden BMW X1 xDRIVE25e.

Upptäck fördelarna och de tekniska höjdpunkterna hos BMW X1 xDrive25e.

Det bästa av två världar: Med BMW X1 xDrive25e får du teknisk innovation och effektiv kördynamik. Upptäck de många fördelarna med laddhybriden och läs mer om drivningskoncept, kördynamik, BMW Charging och praktiska digitala tjänster från BMW ConnectedDrive.
Plugin-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI sedd från sidan under laddning med modell

Laddhybridtekniken i BMW X1 xDrive25e.

I laddhybriden BMW X1 xDrive25e förenas den elektriska drivtekniken BMW eDrive med en kraftfull BMW förbränningsmotor. Tillsammans skapar de båda drivenheterna en effektiv och unik körupplevelse. Den unika fyrhjulsdriften BMW xDrive ger optimal dynamik och traktion för laddhybriderna i fordonssegmentet.

Mer om BMW laddhybrider
Plugin-hybriden BMW X1 xDrive25e F48 LCI sedd snett från sidan körandes på gatan

Körlägen BMW X1 xDrive25e.

Kör bara på el och utan utsläpp till jobbet eller kraftfullt och dynamiskt med tillräcklig räckvidd under helgutflykten – med BMW X1 xDrive25e med hybriddrivning är du öppen för allt. Bilarna omfattar smarta körlägen som garanterar ett perfekt samspel mellan förbrännings- och elmotorn i alla situationer.
Mer om BMW laddhybrider
Plugin-hybriden BMW X1 xDrive25e F48 LCI sedd snett från sidan under laddning

Ladda BMW X1 xDrive25e.

Med BMW Charging får du anpassade lösningar för laddning av din laddhybrid. Leveransen av BMW X1 xDrive25e omfattar, förutom standardladdkabeln för hushållseluttag, även en laddkabel (Mode 3) för offentlig laddning samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor för offentlig laddning.

Mer om BMW Charging
Plugin-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI närbild av navigationssystemet

Digitala tjänster för BMW X1 xDrive25e.

BMW erbjuder innovativa digitala tjänster som underlättar vardagen med din BMW X1 xDrive25e ytterligare. BMW Connected Charging visar dig med hög precision var du hittar närmaste offentliga laddstation längs din resväg. Andra digitala tjänster som My BMW-appen underlättar din mobilitet i vardagen ytterligare.
Mer om de digitala tjänsterna

FULLSTÄNDIGT KLIMATAVTRYCK.

FULLSTÄNDIGT MILJÖAVTRYCK

Laddhybrider är inte bara ett bra val i form av lägre koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning vid varje körning. Som ett led i vårt övergripande miljöarbete har vi undersökt det fullständiga klimatavtrycket hos våra laddhybrider, hela vägen från framställning av råmaterial och produktion till användning och återvinning. *Resultatet visar att BMW X1 xDrive25e med hjälp av förnybara energikällor har upp till 55% lägre koldioxidutsläpp än BMW X1 xDrive25i.

BMW X1-MODELLER.

Advantage-paket

X1 i utförande Advantage imponerar med sin intelligenta kombination av olika komfort- och säkerhetshöjande utrustningar.
 • Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak
 • Automatisk baklucka
 • Farthållare med bromsfunktion
 • Klimatautomatik med 2-zonsreglering
BMW X1 F48 LCI Advantage-paket i Cashmere Silver studiobild sedd snett framifrån

xLine

BMW xLine förmedlar robust sportighet. Exteriört ger uttrycksfulla designdetaljer i borstad aluminium den karakteristiska X-looken – igenkännbar på njuren, tröskelbreddare och hasplåt. I interiören skapar ergonomiska sportstolar i samspel med utvalda interiörlister en passande ram för nästa äventyr.
 • 18'' lättmetallfälgar Y-eker 579, fler fälgar finns
 • Främre stötfångare med designdetaljer och underkörningsskydd i matt Silver
 • Stolar i tyg/läder Cross Track Granitbrun/Svart med accenter i Svart eller i läder Dakota, perforerat; fler klädselalternativ finns
BMW X1 F48 LCI xLine i Mineralvit studiobild sedd snett framifrån

Sport Line

I utförandet Sport Line utstrålar bilen ännu mer dynamik. Distinkta detaljer i Svart högglans ger både exteriören och interiören ett extra sportigt utseende. Sportstolar för förare och framsätespassagerare i tyg/Sensatec Antracit ger maximal komfort och optimalt stöd.
 • Främre stötfångare med speciell dekor i Svart högglans, med underkörningsskydd i bilens färg
 • Sportstolar i tyg/Sensatec-kombination Antracit med Grå kontrastsöm, fler klädselalternativ finns
 • Lädersportratt
BMW X1 F48 LCI Sport Line i Sunset Orange studiobild sedd snett framifrån

M Sport

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken hos exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare M Sportchassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.
 • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, sidokjolar, innerskärmsskydd, inklädnader i karossens färg och bakkjol med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
 • 18'' M lättmetallfälgar dubbeleker 570 M, fler fälgar finns
 • Sportstolar för förare och framsätespassagerare i tyg Micro Hexagon/Sensatec Svart resp. tyg/Sensatec-kombination med Grå accent
 • M lädersportratt
BMW X1 F48 LCI M Sport i M Misano Blue studiobild sedd snett framifrån
 • Advantage-paket
 • xLine
 • Sport Line
 • M Sport

DRIVNINGSTEKNIKEN I BMW X1.

Hög prestanda i alla lägen.

BMW X1 kan fås med en hel rad prestandakomponenter som tre- och fyrcylindriga BMW TwinPower Turbo-motorer, Steptronic-växellåda, BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift xDrive och ett adaptivt chassi samt M sportbromsar.
BMW X1 F48 LCI närbild av BMW fyrcylindrig bensinmotor med TwinPower turbo

TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor.

Den senaste generationens fyrcylindriga TwinPower Turbo-bensinmotor med en cylindervolym på 2,0 liter ger dig maximal körglädje. Den kännetecknas av temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal samtidigt som den är bränsleeffektiv och uppvisar låga koldioxidvärden.
BMW X1 F48 LCI närbild av BMW xDrive-logotypen på bakpartiet

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
BMW X1 F48 LCI sedd snett bakifrån, körandes framför ett bergslandskap.

Adaptivt chassi.

Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna till körsituationen och kombinerar körkomfort och kördynamik med maximal säkerhet. Med hjälp av reglaget för Driving Experience Control kan du välja mellan standardinställningen COMFORT eller läget SPORT.
BMW X1 F48 LCI interiör med närbild av växelväljaren i mittkonsolen

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW X1 F48 LCI sedd från sidan med närbild av 19”-fälg med M sportbroms

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.

INNOVATIONER I BMW X1.

Alltid uppdaterad.

Utrustad med innovationer som Apple CarPlay®, Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning, BMW Head-Up Display och Control Display med 10,25"-skärm samt smarta säkerhetssystem som Driving Assistant Plus och Parking Assistant, ser BMW X1 till att du alltid anländer resmålet säkert och utvilad.
BMW X1 F48 LCI interiör med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- och betjäningskonceptet

Driving Assistant Plus.

Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten avsevärt. Utrustningen omfattar påkörningsvarning med bromsfunktion, körfältsassistent, helljusassistent, vägmärkesregistrering, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go.
BMW X1 F48 LCI interiör med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- och betjäningskonceptet

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten underlättar när du ska parkera längs med gatan. Systemet mäter parkeringsluckorna när bilen kör förbi dem i låg hastighet. När en tillräckligt stor lucka hittats tar parkeringsassistenten över styrningen och föraren behöver bara välja rätt växel och sedan gasa och bromsa.
BMW X1 F48 LCI interiör med utsikt över BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Beroende på utrustning visas bland annat aktuell hastighet, navigationsanvisningar, hastighetsbegränsningar inkl. omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
BMW X1 F48 LCI interiör med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- och betjäningskonceptet

Telefoni med trådlös laddning.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion och extra USB-anslutning. Takantennen ger ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth.

TEKNISK DATA FÖR BMW X1.

BMW X1 xDrive20i.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

131 (178)/5000–5500

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

7,3

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

7 - 7,7

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km:

158-175

BMW X1 xDrive20i F48 LCI i BMW Individual Storm Bay metallic, körandes i ett vinterlandskap
BMW X1, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW X1.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW X1. Det finns kampanjerbjudanden på både privatleasing- och billånspriser. Om du är osäker på om privatleasing eller billån är rätt finansiering för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkor och sedan månadskostnader.
BMW X1, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW X1.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW X1. Det finns kampanjerbjudanden på företagsleasing, uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER FÖR BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Koppla av på resan med eldrift: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering. Du väljer själv om det ska gälla i 4 eller 6 år – eller 3 år om du är leasingkund. Servicetjänster:
 • Service med fordonskontroll
 • Service av mikrofilter
 • Service av bromsvätska
Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
Läs mer om BMW Teleservices
BMW Mobile Care

BMW Vägassistans

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.
Läs mer om BMW Vägassistans

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH KOLDIOXIDUTSLÄPP

BMW X1 xDrive20i:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,7–6,9
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 175–158


BMW X1 xDrive25e**: 
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,1–1,7
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 47–39
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 15,7–15,0
 

Officiella uppgifter om bränsleförbrukning, koldioxidutsläpp, strömförbrukning och elektrisk räckvidd är uppmätta enligt föreskriven mätmetod och uppfyller förordning (EU) 715/2007 i gällande version. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn tagen till eventuell extrautrustning. För fordon som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Mer information om mätmetoderna NEFZ och WLTP hittar du på www.bmw.de/wltp

 

** Vid temperaturer under 0 grader Celcius är ren eldrift hos denna plugin-hybrid tillgänglig först efter några kilometer när batteriet har värmts upp till driftstemperatur.

Läs mer