Kraftfull estetik och sportig dynamik är de utmärkande dragen för BMW 4-serie Coupé. Den unika körkänslan är resultatet av modellens låga tyngdpunkt, perfekta viktfördelning, extremt styva kaross och motorer med TwinPower Turbo-teknik. Med Sport Line, Luxury Line och M Sport gör du din BMW 4-serie Coupé ännu personligare. En nyhet är de adaptiva strålkastarna av full-LED-typ med BMW Selective Beam inkl bländningsfri helljusassistent. Innovativ Air Breather är inte bara en effektfull formgivningsdetalj, den sänker även bränsleförbrukningen och koldioxidvärdena. Ännu mer körglädje får du med den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan och förarassistansfunktioner som t ex BMW Head-Up Display i fullfärg.

Naturlig elegans: BMW 4-serie Gran Coupé kombinerar sportig elegans med BMW-typiska prestanda och genomtänkta funktioner. Modellen imponerar med generösa utrymmen för både huvud och ben, stor elektrisk baklucka och unika designelement. Bilens dynamiska köregenskaper förstärks ytterligare med extrautrustningens adaptiva M chassi och TwinPower Turbo-motorer som är lika kraftfulla som de är effektiva. Allt detta gör BMW 4-serie Gran Coupé till den perfekta kombinationen av dynamik, elegans och komfort.

BMW 4-serie Cabriolet innebär en helt ny dimension av sportig dynamik i kombination med smakfull elegans. Den muskulösa karaktären visar sig hos BMW 4-serie Cabriolet i form av den framåtsträvande fronten, den breda stansen och det imponerande bakpartiet. Det fällbara taket bidrar till en renodlad cabrioletkänsla och ger en unik körupplevelse året om. Sidopartiernas svepande former och dubbla konturlinjer framhäver bilens elegans ännu tydligare. Andra visuella accenter är exempelvis extrautrustningens adaptiva LED-strålkastare med BMW Selective Beam, inkl bländningsfri helljusassistent. Innovativa Air Breather i de främre hjulhusen förbättrar aerodynamiken och bidrar därmed till att minska både bränsleförbrukningen och utsläppen. Motorernas TwinPower Turbo-teknik garanterar imponerande prestanda i alla lägen. De senaste BMW ConnectedDrive-funktionerna gör sitt till för att skapa en förarorienterad, högkvalitativ och komfortabel interiör med intelligenta lösningar och funktioner för en aktiv livsstil.