BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrå sedd snett framifrån parkerad i hall

THE 6

BMW 6-SERIE GRAN TURISMO: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

Utforma din BMW 6-serie Gran Turismo efter dina önskemål. Välj mellan en mängd attraktiva designutrustningar, motorer, kördynamikfunktioner, förarassistanssystem och digitala tjänster.

Läs mer
THE 6BMW 6-SERIE GRAN TURISMO: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

Distinkta modell- och utrustningsvarianter för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo

BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Standardutrustning Mineralvit metallic
  • Exteriör

  • Interiör

Luxury Line

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

BMW 6-serie Gran Turismo 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravitgrå, sedd snett framifrån

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

  • Exteriör

  • Interiör

M Sport

M Sportpaketet ger bilen en ännu sportigare karaktär. Sportiga designelement på fram- och bakvagnen förstärker dessa effekter. Den dynamiska utstrålningen fulländas av exklusiva lackeringar, sportiga M lättmetallfälgar och ett stort antal läckra interiördetaljer.

BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive 2020 M Sportpaket Berninagrå Bärnstenseffekt, sedd snett framifrån

M Sportpaketet ger bilen en ännu sportigare karaktär. Sportiga designelement på fram- och bakvagnen förstärker dessa effekter. Den dynamiska utstrålningen fulländas av exklusiva lackeringar, sportiga M lättmetallfälgar och ett stort antal läckra interiördetaljer.

  • Exteriör

  • Interiör

DESIGNEN FÖR BMW 6-serie GRAN TURISMO.

Elegant designutrustning i exteriören och interiören.

Utrustad för det unika: BMW 6-serie Gran Turismo erbjuder enastående designhöjdpunkter som gör att den skiljer sig från mängden. De omdesignade njurarna och BMW laserstrålkastare sätter sin prägel på frontens dynamiska design. Optimal utrustning som M sportbromsar med mörkblå eller röda bromsok är ett distinkt blickfång när bilen ses från sidan och ger den samtidigt bästa möjliga bromsprestanda. Trapetsformade ändrör förstärker den sportiga framtoningen hos det breda bakpartiet. Även på insidan upplever man tack var de utsökta detaljerna och keramikinläggen i reglagen samt panoramaglastaket bilens exklusiva karaktär.

BMW 6-serie Gran Turismo xDrive G32 2020 Berninagrå, sedd snett framifrån
Frontens dekorgaller BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrå

Frontens dekorgaller.

Det stora frontgallret, tillverkat i ett stycke – även känt som BMW njurarna – är en karakteristisk designdetalj som ger din bil en stark närvaro och ett dynamiskt utseende. Färgen på de vertikala stavarna och de omgivande ringarna varierar beroende på utförande.
BMW Laserlight BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrå

BMW Laserlight.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 650 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
M sportbromsar BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 närbild hjul

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsar profilerar sig med mörkblå flerkolvsbromsok med M-logo och extra hög bromseffekt. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
Ändrör BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 närbild bakparti

Ändrör, trapetsformat.

Ett synligt, trapetsformat ändrör i krom på höger och vänster sida.
Panoramaglastak BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 kupé

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.
Keramikinlägg för reglagen BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Interiör

Keramikinlägg för reglagen.

Exklusiva keramikinlägg på reglage som till exempel växelväljaren, reglagen för ljud- och klimatanläggningen samt infattningen för kontrollreglaget för iDrive ger ett högkvalitativt och lyxigt intryck.

KÖRDYNAMIK FÖR BMW 6-serie GRAN TURISMO.

Effektiva motorer, intelligent fyrhjulsdrivning och bekväm chassiteknik i översikt.

Osedvanligt dynamisk och bekväm. BMW 6-serie Gran Turismo kombinerar perfekt balanserade chassikomponenter i teknik som är banbrytande. Executive Drive. Chassisystemet med integrerad luftfjädring för fram- och bakaxeln ger makalös körkomfort och bästa tänkbara kördynamiska egenskaper. I snabba kurvor kompenserar den aktiva krängningshämmaren för bilens lutning, vilket höjer kördynamiken och tillsammans med integralstyrningen leder till ännu bättre kontroll och agilitet, I kombination med den effektiva och välbalanserade 6-cylindriga dieselmotorn eller den varvvilliga och vridmomentstarka 6-cylindriga bensinmotorn finns det inget som står i vägen för din körglädje på såväl kortare som längre sträckor.

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-motor BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor.

Den senaste generationens raka 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-dieselmotor ger hög prestanda och låg bränsleförbrukning tack vare kombinationen av turboaggregat med variabel turbingeometri och Common Rail-direktinsprutningen.
Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-motor BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Den senaste generationens raka 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-dieselmotor ger höga prestanda och låg bränsleförbrukning tack vare kombinationen av turboaggregat med variabel turbingeometri och Common Rail-direktinsprutningen med tryck på upp till xxx bar. Motorn ger 190–235 kW (258–320 hk) och ett max vridmoment på 560–680 Nm.
xDrive BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Adaptiv luftfjädring för fram- och bakaxeln BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild tagen snett framifrån

Adaptiv luftfjädring för fram- och bakaxeln.

Den adaptiva luftfjädringen för bak- och framaxeln ger extra komfortabla köregenskaper och hög kördynamik. Till skillnad från stålfjädrar består luftfjädringen av tryckluftsfyllda gummibälgar, som genom permanent tryckutjämning ger konstant nivåreglering, även vid tung last och med hänsyn till det inställda körläget.
Aktiv integralstyrning BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 bild tagen snett bakifrån på bil som körs

Aktiv integralstyrning.

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från ca 60 km/h och upp till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre körstabilitet och komfort.
Executive Drive BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 snett framifrån chassi

Executive Drive.

Chassisystemet Executive Drive ger extra hög körkomfort utan att göra avkall på på bilens enastående kördynamiska egenskaper. Systemet bygger på aktiva krängningshämmare som elektromekaniskt kontinuerligt minimerar karossens lutning och nigning under körning.
BMW Individual-lackering Tansanitblå metallic BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 snett framifrån parkerad
BMW Individual-lackering Alvitgrå metallic BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 snett framifrån parkerad
BMW Individual-lackering Dravitgrå metallic BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 snett framifrån parkerad
BMW Individual Helläder BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör Förarplats 01
BMW Individual Helläder BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör Förarplats 02
BMW Individual Helläder BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör Förarplats 03

BMW INDIVIDUAL FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Individualitet är dess passion. Därför har BMW 6-serie Gran Turismo för första gången försetts med de exklusiva och högkvalitativa utrustningarna som ingår i BMW Individual. Du kan sätta unik prägel på din bil med de fascinerande BMW Individual lackeringarna Tanzanitblå metallic, Dravitgrå metallic och Alvitgrå metallic. Tillsammans med den imponerande 20” BMW Individual-fälgen 649 I får bilen ett fulländat, unikt uttryck. Anpassa interiören efter din smak: de högkvalitativa BMW Individual interiörlisterna ger interiören karakteristiska accenter.

DIGITAL TEKNIK I BMW 6-serie GRAN TURISMO.

Underhållnings- och Business-funktioner, digitala tjänster och intelligenta förarassistanssystem.

Allt perfekt anpassat till dig: Moderna assistansfunktioner och Connectivity-funktioner ger högsta säkerhet och komfort, medan innovativa business- och infotainment-funktioner står för både underhållning och information. Och tack vare de smarta digitala tjänsterna är du alltid uppkopplad – för problemfri och avkopplande mobilitet.  

Informationsdisplay BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör
BMW Live Cockpit Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
Connected Package Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
BMW Maps Connected Navigation BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation glänser genom att kunna beräkna ankomsttiden med hög träffsäkerhet, extremt snabb framtagning av rutter och förenklad inmatning av destinationer. Detta möjliggörs genom inmatning med fritextfunktion. Den molnbaserade dynamiska ruttberäkningen anpassar direkt vilka vägar som rekommenderas om trafikläget skulle förändras.
Connected Music BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Connected Music (inkl. Spotify).

Hör din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.
Digital Key BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020

Digital Key.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta bilen. Du kan även ge upp till fem personer tillgång till din BMW med en med kompatibel iPhone*. Här kan du bland annat begränsa driveffekten och toppfarten t.ex. för personer med nytaget körkort. *BMW Display Key är endast kompatibel med utvalda iPhones. Det finns en lista med alla kompatibla iPhones på bmw.com/digitalkey
Smartphone-integrering BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

BMW Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

“Hey BMW, who are you?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.
Remote Software Upgrade BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
Driving Assistant Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Backningsassistent BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Backningsassistent.

När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.
BMW 6-serie Gran Turismo

ERBJUDANDEN PÅ BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Se våra aktuella erbjudanden på BMW 6-serie Gran Turismo och jämför med andra modeller. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren. Du kan även se bilar som finns i lager hos våra återförsäljare.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Privat och tjänstebil.

För BMW 6-serie Gran Turismo erbjuds utrustningspaketen Innovation och Ultimate Edition som tillägg på grundpriset. Se prislista för detaljerad information.

Läs mer
BMW 6-serie Gran Turismo

Innovation Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo och motoralternativen 30d och 40i/d  kan vi erbjuda Innovation Edition.

Från 121.600 kr som tillägg på grundpriset

Prisexempel BMW 630d xDrive Innovation: 780.640 kr

Innovation Edition innehåller bland annat M Sport, Active Protection, Driving Assistant, Parking Assistant Plus, BMW Laserlight, Gesture Control, Head-up Display, Panoramaglastak, elektrisk, Winter, Harman Kardon Surround Sound System, Eluppvärmt baksäte.

Läs mer
BMW 6-serie Gran Turismo

Ultimate Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo och motoralternativen 40i och 40d kan vi erbjuda Ultimate Edition.

Från 229.600 kr som tillägg på grundpriset

Prisexempel BMW 640i xDrive Ultimate: 904.640 kr

Ultimate Edition innehåller bland annat M Sport, Innovation, Winter, B&W, Eluppvärmt baksäte, Klimatautomatik med 4-zons reglering, Comfort Access system, Soft close, Dragkrok, Tonade rutor , Sätesventilation, Komfortstolar fram, elektriskt inställbara, Massagefunktion i framstolar, Panoramaglastak, elektrisk, Driving Assistant Plus, Driving Assistant Professional, Remote control parking, Nappa läderklädsel samt Metallic-färg.

Läs mer