BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrå, man sedd snett framifrån stående framför en BMW
DrivmedelBensinDiesel

THE 6

BMW 6-SERIE GRAN TURISMO: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDiesel
THE 6BMW 6-SERIE GRAN TURISMO: ALLA HÖJDPUNKTER

Anspråksfull i alla avseenden: BMW 6-serie Gran Turismo står för elegant och unik design, mycket hög komfort på resor och suverän kördynamik. Den distinkta exteriören framhäver genom den nya njurformen och de modifierade strålkastarna och baklyktorna bilens unika utseende och gör att den framstår som ännu mer progressiv. När du öppnar bildörren möts du av en rymlig kupé som har förädlats med högkvalitativa material och innovativa funktioner. Kombinerat med den perfekt anpassade kördynamiken kan resan med din BMW 6-serie Gran Turismo aldrig vara tillräckligt lång.

Läs mer

DESIGNEN FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Unikt elegant. Exeriördesignen hos BMW 6-serie Gran Turismo imponerar med sitt dynamiska utseende och unika karaktär. Den kantigare njurformen och den modifierade designen av strålkastarna i fronten ger bilen ett distinkt utseende och en kristallklar, vass blick. Trots sina rymliga innermått avslöjar de flytande linjerna och det kraftfulla formspråket de sportiga ambitionerna hos BMW 6-serie Gran Turismo, vilket avspeglas i den coupé-aktiga taklinjen till det breda, markerade bakpartiet med friformsändrör. Den exklusiva och rymliga kupén erbjuder högsta komfort och är med högkvalitativa detaljer som lädersportratten med multifunktion och växelpaddlar eller reglage i svart både dynamiska och eleganta höjdpunkter.

Läs mer

IMPONERANDE DESIGNUTRUSTNING.

Panoramaglastak BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 kupé

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.
M sportbromsar BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 närbild hjul

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsar profilerar sig med mörkblå flerkolvsbromsok med M-logo och extra hög bromseffekt. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
Keramikinlägg för reglagen BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Interiör

Keramikinlägg för reglagen.

Exklusiva keramikinlägg på reglage som till exempel växelväljaren, reglagen för ljud- och klimatanläggningen samt infattningen för kontrollreglaget för iDrive ger ett högkvalitativt och lyxigt intryck.

DIGITAL TEKNIK I BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Underhållnings- och Business-funktioner, digitala tjänster och intelligenta förarassistanssystem.

Informationsdisplay BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör
Driving Assistant Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Backningsassistent BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Backningsassistent.

När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.
BMW Laserlight BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrå

BMW Laserlight.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 650 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
BMW Live Cockpit Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
Connected Package Professional BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering, inkl. Apple CarPlay och Android Auto eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
Remote Software Upgrade BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du laddar ner uppgraderingarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.
Smartphone-integrering BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Interiör

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.

KÖRDYNAMIK FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Effektiva motorer, intelligent fyrhjulsdrivning och bekväm chassiteknik i översikt.

Osedvanligt dynamisk och bekväm. BMW 6-serie Gran Turismo kombinerar perfekt balanserade chassikomponenter i teknik som är banbrytande. I kombination med den effektiva och välbalanserade 6-cylindriga dieselmotorn eller den varvvilliga och vridmomentstarka 6-cylindriga bensinmotorn finns det inget som står i vägen för din körglädje på såväl kortare som längre sträckor.
Aktiv integralstyrning BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 bild tagen snett framifrån på fordon som körs

Aktiv integralstyrning.

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I farter från ca 60 km/h och upp till 80 km/h styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre körstabilitet och komfort.
xDrive BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

MODELLER AV BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

BMW 6-serie Gran Turismo

BMW 6-serie Gran Turismo imponerar i standardutförande med sin mångsidighet och en rad funktionella utrustningsdetaljer som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.
BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 Standardutrustning Mineralvit metallic

Luxury Line

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga, högglansförkromade designelement ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.
BMW 6-serie Gran Turismo 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravitgrå, sedd snett framifrån

M Sport

M Sportpaketet ger bilen en ännu sportigare karaktär. Sportiga designelement på fram- och bakvagnen förstärker dessa effekter. Den dynamiska utstrålningen fulländas av exklusiva lackeringar, sportiga M lättmetallfälgar och ett stort antal läckra interiördetaljer.
BMW 6-serie Gran Turismo 640i xDrive 2020 M Sportpaket Berninagrå Bärnstenseffekt, sedd snett framifrån
  • BMW 6-serie Gran Turismo
  • Luxury Line
  • M Sport

BMW ORIGINALTILLBEHÖR OCH BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Den vanliga sköna känslan.

Med BMW M Performance Parts ger du din BMW 6-serie Gran Turismo maximal banracingkaraktär. Välj bland visuellt vässad designutrustning för exteriören och interiören och snygga smidda fälgar och lättmetallfälgar. Med BMW Originaltillbehör kan du forma din BMW 6-serie Gran Turismo precis efter dina egna önskemål: Produkterna är perfekt anpassade för BMW 6-serie Gran Turismo vad gäller kvalitet, design och prestanda.
Bakre cykelhållare Pro 2.0 BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

Den lätta och stabila BMW bakre cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.
BMW Klädhängare Svart Travel & Comfort BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

BMW Klädhängare svart, ”Travel & Comfort”.

Med BMW Klädhängare kan du hänga kläder på baksidan av det främre ryggstödet. Med snabbkopplingen är det enkelt att haka fast den i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Tack vare hotellfunktionen (vanlig klädhängare) kan den även användas utanför bilen.
Trådlöst laddskal BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

Trådlöst laddskal.

Med det trådlösa laddskalet kan du ladda iPhone™ modell 5/5s/SE induktivt. Det innovativa laddskalet är kompatibelt med alla Qi-märkta laddare och fungerar samtidigt som skydd.
M Performance ratt BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.
M Performance backspegelkåpor i kolfiber BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas iögonfallande M Performance look framhäver bilens hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.
M Performance foliering för tröskelbreddarna Frozen Black BMW 6-serie Gran Turismo G32 2020 närbild

M Performance foliering för tröskelbreddare Frozen Black.

Sportig hela vägen. M Performance foliering för tröskelbreddarna i Svart/Grå matt ger bilen en extra personlig och dynamisk karaktär. Placeringen ovanför tröskelbreddarna understryker bilens typiska designegenskaper och dynamiska proportioner.

TEKNISKA DATA FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURSIMO.

BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

245 (333)/5500–6250

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

5,4

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

8,2 - 8,8

Koldioxidemission, blandad körning, i gram per kilometer: 

187 - 201

BMW 6-serie Gran Turismo (G32), tekniska data

RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER FÖR BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

BMW Service Inclusive

BMW Fri Service.

#whateverhappens: Koppla av på resan med eldrift: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering. Du väljer själv om det ska gälla i 4 eller 6 år – eller 3 år om du är leasingkund. Servicetjänster:
  • Service med fordonskontroll
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska
Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Proactive Care

BMW Proactive Care.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Proactive Care gör ditt liv bekvämare.

Läs mer om BMW Proactive Care
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.
Läs mer om BMW Vägassistans