SNABB SOM BLIXTEN. LADDAD MED KÄNSLOR.

Nya BMW i3s.

SNABB SOM BLIXTEN. LADDAD MED KÄNSLOR.Nya BMW i3s.

Med utsläppsfri körning och sportig karaktär är BMW i3s framtidens elbil redan idag. Särskilt med tanke på den blixtsnabba starten. Med sina imponerande 3,7 sekunder från 0 till 60 km/h, sin typiska one-pedal-feeling och sin progressiva design frigör den dynamik värdig en sportbil. När varje meter är en upplevelse i sig. Spänningen stiger.

Read more

SPORTIG. KORT. KONCIS.

SPORTIG. KORT. KONCIS.

Bredare: frontspoilern med stötfångare i högglans. Sportigare: svarta hjulhus och exklusiva 20" lättmetallfälgar i ny design. Kaxigare: bakpartiet med vässade konturer och 40 millimeter längre mellan hjulen. Ännu intensivare: körupplevelsen i BMW i3s.

Read more

BMW i3s (120 Ah) Charged.

BMW i3

BMW i3s (120 Ah) Charged.

Från 439.000 kr.

Privatleasing från 4.995 kr/mån.

I BMW i3s (120 Ah) Charged ingår bland annat:

 • Snabbladdning
 • Navigationssystem Business
 • Multifunktionsratt
 • Automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning)
 • Mittarmstöd
 • Förvaringspaket
 • Regnsensor
 • Klimatautomatik
 • Farthållare med bromsfunktion
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.