VISIONÄR – HELA VÄGEN.

Designen hos nya BMW i3.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

Designen hos nya BMW i3.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.Designen hos nya BMW i3.

BMW i3 behöver inte bry sig om trender, utan är ett uttryck för en personlig och självklar livsstil. Med ett formspråk som visar upp ett distinkt yttre och en loungeinspirerad insida. Präglad av en luftig och lätt stil, med hållbara material och funktionella detaljer. En bil som är banbrytande personlig.

BMW i

TIDLÖST MODERN TOLKNING.

OSVIKLIG KÄNSLA FÖR STIL.

BMW i3 har en exteriördesign som utstrålar smidighet lång väg. Bara det ger stilpoäng. Korta överhäng och ytpartier lackerade i två färger, vilket tar fram den moderna designen ännu tydligare. Den karakteristiska Stream Flow-designen där fönstren nästan flyter samman fulländar looken och ger samtidigt perfekt sikt åt alla håll.

MED INTEGRERAD FRIHETSKÄNSLA.

Den rymliga upplevelsen av passagerarmodulen i BMW i3 blir ännu tydligare när pardörrarna öppnas. Den inbjudande konstruktionen gör både insteget och ilastningen enkel och smidig. Säkerheten påverkas inte av detta, eftersom B-stolpens skyddande funktion säkerställs av dörrarna när de är stängda.

FÄNGSLANDE FÖRSTA ANBLICK.

Dynamiken är ett tydligt signum för BMW i3. Standardutrustningens U-formade LED-strålkastare flankerar det redan etablerade kännetecknet: den stängda njuren. Under den skapar stötfångaren bredd med sina stora designade blinkers och ger hela fronten ett ytterst kraftfullt utseende.

SPORTIG EFTERSMAK.

Den diffusorinspirerade bakre stötfångaren är 40 millimeter större jämfört med föregående modells och dominerar bakpartiets bredd. Beteckningarna ”eDrive” och ”i3” är placerade långt utåt kanterna på bakluckan av glas, vilket också understryker den sportiga och stabila framtoningen. Logotypens färgaccenter i BMW i Blå utgör en sportig kontrast till den karakteristiska Black Belt-designen.

STORARTAD. IN I MINSTA DETALJ.

Utvalda accenter och läckra detaljer gör BMW i3 till en helgjuten uppenbarelse. Ett exempel är A-stolpen och takstolparna i Svart högglans som är försedda med en list i mattkrom. De betonar den innovativa designen och framhäver den eleganta känslan ytterligare ett snäpp.

STRÅLANDE UTSIKTER.

De extra ljusstarka strålkastarna har LED-lampor med senaste tekniken för halvljus, helljus, parkeringsljus, varselljus och blinkers. Vägbanan blir bättre upplyst, och i mörker syns föremål och trafikanter med ännu bättre kontrast. Ljusviddsregleringen sker automatiskt. Parkerings- och varselljus är designade i U-form. Helljuset lyser upp vägbanan flera hundra meter framåt med stark och jämn belysning.

NATTENS STORA STJÄRNA.

LED-bakljusen i BMW-typisk U-form innefattar bakljus, bromsljus och blinkers. De moderna ljuskällorna går hela vägen från karossens sida in till bakluckan och gör att du syns bra även vid dålig sikt. Backljus, dimbakljus och reflexer är integrerade på höger och vänster sida i stötfångaren.

LÄTTVIKT VÄGER TUNGT.

Som en del av det intelligenta lättviktskonceptet bidrar taket av kolfiberlaminat (inte för bilar med taklucka) till att minska bilens vikt och samtidigt sänka tyngdpunkten. Därigenom förbättras smidigheten och dynamiken vid kurvkörning, acceleration och inbromsning.

LIKA MÅNGFACETTERAD SOM DU SJÄLV.

Individualitet kan uttryckas på så många sätt. Därför erbjuder vi nu BMW i3 i sex glänsande, trendiga lackeringar. För första gången kan du välja de eleganta färgerna Imperialblå och Melbourneröd, båda med accent Frozen Grey metallic. Med matchande 19” och 20" lättmetallfälgar i olika design uppgraderar du det progressiva uttrycket ännu mer.

SNABB SOM BLIXTEN. LADDAD MED KÄNSLOR.

   

RÄCKVIDD, LADDNING & EFFEKTIVITET.