VISIONÄR – HELA VÄGEN.

Designen hos nya BMW i3.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

Designen hos nya BMW i3.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.Designen hos nya BMW i3.

BMW i3 behöver inte bry sig om trender, utan är ett uttryck för en personlig och självklar livsstil. Med ett formspråk som visar upp ett distinkt yttre och en loungeinspirerad insida. Präglad av en luftig och lätt stil, med hållbara material och funktionella detaljer. En bil som är banbrytande personlig.

BMW i

TIDLÖST MODERN TOLKNING.

OSVIKLIG KÄNSLA FÖR STIL.

BMW i3 har en exteriördesign som utstrålar sportighet lång väg. Korta överhäng och en tvåfärgad kaross tar fram det moderna formspråket ännu mer. Och med extrautrustningens utförande Sport vässar du stilen ytterligare tack vare ett flertal läckra detaljer. Exempelvis 20" lättmetallfälgar i Svart eller Bicolor, och större spårvidd som understryker den kaxigt sportiga framtoningen. Sportchassit, som är sänkt med 10 millimeter, och Aeroflap-breddarna på sidorna gör sitt till för att öka den dynamiska potentialen.

MED INTEGRERAD FRIHETSKÄNSLA.

Den rymliga upplevelsen av passagerarmodulen i BMW i3 blir ännu tydligare när pardörrarna öppnas. Den inbjudande konstruktionen gör både insteget och ilastningen enkel och smidig. Säkerheten påverkas inte av detta, eftersom B-stolpens skyddande funktion säkerställs av dörrarna när de är stängda.

FÄNGSLANDE FÖRSTA ANBLICK.

Dynamiken är ett tydligt signum för BMW i3. Standardutrustningens U-formade LED-strålkastare flankerar det redan etablerade kännetecknet: den stängda njuren. Under den skapar stötfångaren bredd med sina stora designade blinkers och ger hela fronten ett ytterst kraftfullt utseende.

SPORTIG EFTERSMAK.

Den diffusorinspirerade bakre stötfångaren är 40 millimeter större jämfört med föregående modells och dominerar bakpartiets bredd. Beteckningarna ”eDrive” och ”i3” är placerade långt utåt kanterna på bakluckan av glas, vilket också understryker den sportiga och stabila framtoningen. Logotypens färgaccenter i BMW i Blå utgör en sportig kontrast till den karakteristiska Black Belt-designen.

STORARTAD. IN I MINSTA DETALJ.

Utvalda accenter och läckra detaljer gör BMW i3 till en helgjuten uppenbarelse. Ett exempel är A-stolpen och takstolparna i Svart högglans som är försedda med en list i mattkrom. De betonar den innovativa designen och framhäver den eleganta känslan ytterligare ett snäpp.

STRÅLANDE UTSIKTER.

Alla LED-strålkastarnas funktioner som blinkers, varselljus, halvljus och helljus använder sig av energisnål LED-teknik. LED-strålkastarna har automatisk ljusviddsreglering och ökar säkerheten vid körning nattetid och vid dåligt väder genom sin utmärkta belysning och sitt dagsljusliknande ljus.
 

Som extrautrustning erbjuds LED-strålkastare med utökade funktioner som även omfattar en matrismodul med halvljus, helljus och kurvbelysning.

NATTENS STORA STJÄRNA.

LED-bakljusen i BMW i-typisk U-form innefattar bakljus, bromsljus och blinkers. Ljuskällorna går hela vägen från karossens sida in i den helt förglasade bakluckan och gör att du syns bra även vid dålig sikt. Backljus, dimbakljus och reflexer är integrerade i stötfångaren.

LÄTTVIKT VÄGER TUNGT.

Som en del av det intelligenta lättviktskonceptet bidrar taket av kolfiberlaminat till att minska bilens vikt och samtidigt sänka tyngdpunkten. Därigenom förbättras smidigheten och dynamiken vid kurvkörning, acceleration och inbromsning.

DYNAMIK SOM GÅR PÅ DJUPET.

Utförandet Sport sätter fokus på den dynamiska sidan hos BMW i3. Det omfattar 20" lättmetallfälgar med Dubbelekerdesign i Bicolor eller Svart med olika däckdimensioner fram och bak. Dessutom ingår ett sportchassi som är sänkt 10 mm, breda hjulhuskanter och Aeroflap-breddare på sidorna, alla i Svart högglans.

LIKA MÅNGFACETTERAD SOM DU SJÄLV.

Individualitet kan uttryckas på så många sätt. Därför erbjuder vi nu BMW i3 i sex glänsande, trendiga lackeringar. Till exempel någon av de eleganta färgerna Imperialblå och Melbourneröd, båda med accent Frozen Grey metallic. För första gången finns även den sobra färgnyansen Jucarobeige. Med matchande 19" och 20" lättmetallfälgar i olika design uppgraderar du det progressiva uttrycket ännu mer.

SNABB SOM BLIXTEN. LADDAD MED KÄNSLOR.

   

RÄCKVIDD, LADDNING & EFFEKTIVITET.