BMW i3

FRAMTIDENS KÖRGLÄDJE ÄR ELEKTRISK.

BMW i3

NYA BMW i3 – NU MED ÖVER 30 MIL ELEKTRISK RÄCKVIDD.*

FRAMTIDENS KÖRGLÄDJE ÄR ELEKTRISK.NYA BMW i3 – NU MED ÖVER 30 MIL ELEKTRISK RÄCKVIDD.*

Ta steget in i bilen – och in i framtiden. BMW i3 är full av innovativ teknik som gör vardagen suveränt enkel. En bil som kopplar upp dig mot resten av världen, håller dig uppdaterad och kör dig dit du vill. Alltid redo för vägen – och att gå nya vägar. Med stilsäker och banbrytande design för elektrifierande körglädje.

*BMW i3 och i3s Charged Plus. Elförbrukning kWh/100 km WLTP: 15,4-16,4. Räckvidd: WLTP 285-310 km.

 

 

Read more
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black med E-Copper-accenter, trefjärdedelsvy framifrån
20” lättmetallfälgar i dubbelekerdesign i Svart, BMW i3s Edition RoadStyle, exteriör
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black med E-Copper-accenter, trefjärdedelsvy bakifrån
Naturläderkombination ”Stellaric” i Dalbergiabrunt, BMW i3s Edition RoadStyle, interiör

BMW i3s EDITION ROADSTYLE

Elektrifierande körglädje: BMW i3s Edition RoadStyle kompletterar bilens individualitet med speciallacken Fluid Black med E-Copper-accenter, som pryder njurramen, luftintagen i frontspoilern och tröskelbreddarna. Imponerande 20” lättmetallfälgar i dubbeleker-design Svart och mörktonade rutor förstärker det imponerande helhetsintrycket ytterligare. När du sätter dig i bilen välkomnas du av en elbil i ett utförande som endast finns i 900 exemplar, med högklassiga och hållbara material, som naturläderkombinationen ”Stellaric” i Dalbergiabrunt och träytor i matt mörk ek. En särskild detalj och ett omisskännligt kännetecken för den exklusiva utgåvan: Nackstöden fram har Edition-namnet ”Edition RoadStyle” inbroderat.

FRAMSTEG I TVÅ ELEKTRIFIERANDE VERSIONER.

NYA BMW i3.

Upplev en pionjär för framtidens mobilitet. Nya BMW i3 är den ultimata stadsbilen, designad med vardagens behov i åtanke med minimal miljöpåverkan.

Read more

NYA BMW i3s.

BMW i3s gör resan ändå roligare. Med högre effekt, sportigare körupplevelse och särskild design utmärker den sig i alla lägen. Dessutom tar den dig från 0 till 100 km/h på bara 6,9 sekunder.

Read more

PRIVATLEASA BMW i3.

BMW Privatleasing är det enkla sättet att köra BMW. Du betalar ingen kontantinsats och Service Inclusive ingår i 36 månader/3000 mil. Du bara hämtar bilen och kör den i tre år. Du får köra en helt ny BMW utan att behöva tänka på varken kontantinsats eller restvärde.
Just nu har vi privatleasingerbjudanden på BMW i3 Charged och BMW i3s Charged Plus.

BMW i3 - Privatleasing
BMW i3 Charged

BMW i3 Charged - Från 3.795 kr/månad.

I BMW i3 Charged ingår snabbladdning, navigationssystem Business, multifunktionsratt, automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar inklusive elektrisk infällning, mittarmstöd, förvaringspaker, regnsensor, klimatautomatik och farthållare med bromsfunktion. Priset är baserat på 36 månaders avtalstid, lägg till 300 kr/månad om du föredrar privatleasing i 24 månader.
Se alla detaljer och alternativ
BMW i3 Charged

BMW i3s Charged Plus - Från 3.995 kr/månad.

Sportiga BMW i3s Charged Plus inkluderar utöver innehållet i Charged följande utrustning: backkamera, parking distance control (fram och bak), driving assistance plus samt ConnectedDrive Service-paket. Priset är baserat på 36 månaders avtalstid, lägg till 300 kr/månad om du föredrar privatleasing i 24 månader.
Se alla detaljer och alternativ

BMW i3 (120 Ah) CHARGED.

BMW i3

BMW i3 (120 Ah) CHARGED.

Från 419.200 kr.

I BMW i3 (120 Ah) Charged ingår bland annat:

 • Snabbladdning
 • Navigationssystem Business
 • Multifunktionsratt
 • Automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning)
 • Mittarmstöd
 • Förvaringspaket
 • Regnsensor
 • Klimatautomatik
 • Farthållare med bromsfunktion

BMW i3 (120 Ah) CHARGED PLUS.

BMW i3

BMW i3 (120 Ah) CHARGED PLUS.

Uppgradera till Charged Plus för 29.900 kr, totalt 449.100 kr.

I BMW i3 (120 Ah) Charged Plus ingår bland annat:

 • Charged-paketet
 • Backkamera
 • Parking Distance Control, fram och bak
 • Parking Assistant Package (ej för i3s eller med 330)
 • 20" fälg dubbeleker 430 (ej för i3s)
 • Driving Assistant Plus
 • ConnectedDrive Service-paket

BMW i3 (120 Ah) CHARGED PROFESSIONAL.

BMW i3

BMW i3 (120 Ah) CHARGED PROFESSIONAL.

Uppgradera till Charged Professional för 79.900 kr, totalt 499.100 kr.

I BMW i3 (120 Ah) Charged Professional ingår bland annat:

 • Charged Plus-paketet
 • BMW i interiördesign Suite
 • Comfort Access
 • Adaptiva LED strålkastare
 • Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlös laddning av telefon
 • HiFi högtalarsystem Harman Kardon
 • Glastaklucka
 • Navigationssystem Professional

FÅ ETT PRISFÖRSLAG

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat.

Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månaders löptid och en avtalad körsträcka om 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 4,25% (ränteläge januari 2020), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,61%-4,67%. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.
 

*Uppgradering av fälg kan påverka CO2-utsläpp vilket kan påverka fordonsskatten.

Read more
 • Så fungerar Business Drive

  Med Business Drive får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där Fri Service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av oss på BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen till återförsäljaren. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader.Business Drive erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Drive, kontakta din närmaste BMW-återförsäljare.

 • Priser och villkor Business Drive

  Månadspriset är exklusive moms och beräknat på 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats samt att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Service och försäkring ingår. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

 • Så fungerar BMW Privatleasing

  BMW Privatleasing är det enkla sättet för dig att köra en ny BMW. Du betalar ingen kontantinsats och BMW Fri Service ingår under hela avtalstiden. Paket- och extrautrustning väljer du efter eget behov och det beräknas separat. Leasingperioden är på 3 år och efter det lämnar du tillbaka din bil till din återförsäljare och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage.

 • Priser och villkor för pivatleasing

  Månadskostnaden för privatleasing i inklusive moms och beräknad 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats. Beräknad månadskostnad är baserad på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Initialt kommer de månatliga leasingavgifterna vara högre, men den beräknade månadskostnaden ovan är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen supermiljöbilspremie.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

BMW i3 behöver inte bry sig om trender, utan är ett uttryck för en personlig och självklar livsstil. Med ett formspråk som visar upp ett distinkt yttre och en loungeinspirerad insida. Präglad av en luftig och lätt stil, med hållbara material och funktionella detaljer. En bil som är banbrytande personlig.

Read more
LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL PROVKÖRA?

Våra återförsäljare hjälper dig.

Låt en av våra återförsäljare hjälpa dig att provköra, ordna ett prisförslag eller bara besvara dina frågor. Fyll i formuläret så hör de av sig inom kort.

Read more
BMW Plug-in Hybrider
BMW 225xe
BMW X5

VI HAR ÄVEN FLERA OLIKA LADDHYBRIDER.

BMW laddhybrider är perfekta bilar för dig som vill köra en miljövänlig bil men som samtidigt behöver den lite längre räckvidden jämfört med en ren elbil. Vi har flera olika laddhybrider som möter alla tänkbara behov.

STYR BILEN MED MOBILEN.

Med Amazon Alexa i bilen* kan du använda röstassistenten även i bilen. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.