BMW i3

FRAMTIDEN ÄR INOM RÄCKHÅLL.

BMW i3

NYA BMW i3 – NU MED 30 % LÄNGRE RÄCKVIDD.*

FRAMTIDEN ÄR INOM RÄCKHÅLL.

NYA BMW i3 – NU MED 30 % LÄNGRE RÄCKVIDD.*

FRAMTIDEN ÄR INOM RÄCKHÅLL.NYA BMW i3 – NU MED 30 % LÄNGRE RÄCKVIDD.*

Ta steget in i bilen – och in i framtiden. BMW i3 är full av innovativ teknik som gör vardagen suveränt enkel. En bil som kopplar upp dig mot resten av världen, håller dig uppdaterad och kör dig dit du vill. Alltid redo för vägen – och att gå nya vägar. Med stilsäker och banbrytande design för elektrifierande körglädje.

 

*Enligt nya EU-körcykeln WLTP. Systemeffekt 170–184 hk. Koldioxidvärde från 0 g/km. Miljöklass: EU6. Energiförbrukning vid blandad körning 15,1–17,2 kWh/100 km.

Read more
BMW i

FÅ ETT PRISFÖRSLAG

FRAMSTEG I TVÅ ELEKTRIFIERANDE VERSIONER.

NYA BMW i3.

NYA BMW i3s.

BMW i3 (120 Ah) CHARGED.

BMW i3

BMW i3 (120 Ah) CHARGED.

Från 419.000 kr.

I BMW i3 (120 Ah) Charged ingår bland annat:

 • Snabbladdning
 • Navigationssystem Business
 • Multifunktionsratt
 • Automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning)
 • Mittarmstöd
 • Förvaringspaket
 • Regnsensor
 • Klimatautomatik
 • Farthållare med bromsfunktion

Uppgradera till Charged Plus för 29.900 kr.

   

BMW i3s (120 Ah) CHARGED.

BMW i3s

BMW i3s (120 Ah) CHARGED.

Från 439.000 kr.

I BMW i3s (120 Ah) Charged ingår bland annat:

 • Snabbladdning
 • Navigationssystem Business
 • Multifunktionsratt
 • Automatiskt avbländbara inner- och ytterspeglar (inkl. elektrisk infällning)
 • Mittarmstöd
 • Förvaringspaket
 • Regnsensor
 • Klimatautomatik
 • Farthållare med bromsfunktion

Uppgradera till Charged Plus för 19.900 kr.

   

 • Så fungerar Business Drive

  Med Business Drive får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där Fri Service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av oss på BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen till återförsäljaren. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader.Business Drive erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Drive, kontakta din närmaste BMW-återförsäljare.

 • Priser och villkor Business Drive

  Månadspriset är exklusive moms och beräknat på 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats samt att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Service och försäkring ingår. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

 • Så fungerar BMW Privatleasing

  BMW Privatleasing är det enkla sättet för dig att köra en ny BMW. Du betalar ingen kontantinsats och BMW Fri Service ingår under hela avtalstiden. Paket- och extrautrustning väljer du efter eget behov och det beräknas separat. Leasingperioden är på 3 år och efter det lämnar du tillbaka din bil till din återförsäljare och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage.

 • Priser och villkor för pivatleasing

  Månadskostnaden för privatleasing i inklusive moms och beräknad 1.000 mil per år och 0 kr i kontantinsats. Beräknad månadskostnad är baserad på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller supermiljöbilspremie enligt gällande regler. Initialt kommer de månatliga leasingavgifterna vara högre, men den beräknade månadskostnaden ovan är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen supermiljöbilspremie.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

VISIONÄR – HELA VÄGEN.

BMW i3 behöver inte bry sig om trender, utan är ett uttryck för en personlig och självklar livsstil. Med ett formspråk som visar upp ett distinkt yttre och en loungeinspirerad insida. Präglad av en luftig och lätt stil, med hållbara material och funktionella detaljer. En bil som är banbrytande personlig.

Read more

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL PROVKÖRA?

Våra återförsäljare hjälper dig.

Låt en av våra återförsäljare hjälpa dig att provköra, ordna ett prisförslag eller bara besvara dina frågor. Fyll i formuläret så hör de av sig inom kort.

Read more
BMW 225xe
iPerformance
iPerformance

VI HAR ÄVEN FLERA OLIKA LADDHYBRIDER.

BMW iPerformance laddhybrider är perfekta bilar för dig som vill köra miljöbil men som samtidigt behöver den lite längre räckvidden jämfört med en ren elbil. Vi har flera olika plug in-hybrider som täcker in hela spektrat från vardagslyx till superlyx.

 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (2) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  (4) WLTP-körcykeln.

  (5) Praktisk räckvidd.

  Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.