BMW M3 Sedan: en 4-dörrars sportbil med fantastiska prestanda. Den helt nyutvecklade raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn ger höga prestanda vid alla varvtal. Innovationer från motorsporten, t ex den aktiva M differentialen, det adaptiva M chassit, M Servotronic och den 7-stegade M dubbelkopplingsväxellådan med Drivelogic flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. På förarplatsen råder perfekt ergonomi. De nya skålformade M sportstolarna ger utmärkt sidostöd och optimal kontakt med bilen. Allting är inriktat mot ett enda mål: föraren.
Med den rekordlätta vikten på mindre än 1 500 kg enligt DIN är målet för BMW M4 Coupé tydligt: Att göra det omöjliga möjligt. Bilen är utrustad med den helt nya raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn, 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic och precisionsverktyg som M Servotronic, aktiv M differential och adaptivt M chassi och är redo att när som helst ge sig ut på racerbanan. Motståndaren: fysikens gränser. Trumfkortet: köregenskaper som förenar människa och maskin på ett sällan skådat slag.
Öppen för maximal intensitet. BMW M4 Cabriolet är utrustad med den kraftfulla raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn och innovationer från motorsporten, vilket garanterar en direkt förbindelse mellan höga prestanda och obegränsad körglädje. M motorn accelererar utan avbrott upp till gränsområdet tack vare den 7-stegade M dubbelkopplingsväxellådan samtidigt som den aktiva M differentialen, det adaptiva M chassit och M Servotronic möjliggör exakta manövrar. Det bidrar till en unik upplevelse, inte bara när taket är öppet. M körglädjen lyfter till en helt ny nivå.
BMW M5 ger ett suveränt intryck i alla situationer. Silhuetten för en klassisk sedan smälter samman med silhuetten på en kraftfull sportbil. M bakspoiler och två dubbla ändrör bildar en stark avslutning. Med kraften från två turboaggregat driver M TwinPower Turbo V8-bensinmotorn BMW M5 Sedan utan avbrott. Innovativ teknik som BMW EfficientDynamics ser till att hålla bränsleförbrukningen på en låg nivå.
Optimerad för maximala prestanda ger BMW M6 Coupé uttryck åt en sportig form av lyxig elegans. En fascinerande bil med höga prestanda som kännetecknas av en imponerande dynamik, extravagant utstrålning, överlägsen teknik och hög effektivitet. Typiskt för BMW M-modellerna: Alla detaljer hos den nya generationen är dimensionerade för maxeffekt och alla funktioner är anpassade efter förarens krav.
Med BMW M6 Gran Coupé har formgivarna och ingenjörerna lyckats kombinera en sportig design, teknik från motorsportens område och lyxig utrustning på ett imponerande sätt. Denna bil följer inga regler, utan sätter en egen standard med kraft och elegans.
Från racerbanan till maximal prestanda ute i det fria: Den nya generationens BMW M6 Cabriolet imponerar med ett ännu sportigare utseende, överlägsen dynamik och progressiv elegans med en klassisk sportsufflett. M TwinPower Turbo V8-bensinmotorn svarar med en ohämmad dragkraft och suverän dynamik redan vid en lätt beröring av gaspedalen.
Oavsett om du är på jakt efter en begagnad eller ny BMW M – här finns all information du behöver, t ex erbjudanden om finansiering och leasing för den aktuella BMW M-bilen – och naturligtvis även adresser till återförsäljare där du kan provköra bilen. M Power World ger dig exklusiv information om M-modellerna. Detta är en träffpunkt för alla med ett passionerat intresse för den kraftfullaste bokstäven i världen: M.