BMW X6 sedd bakifrån ur fågelperspektiv.

THE X6

DETALJER OCH UTRUSTNING FÖR BMW X6.

Den BMW X6 visar sin dominans på alla nivåer. Utrustad med banbrytande teknik som det adaptiva M Professional-chassit eller den adaptiva luftfjädringen på både fram- och bakaxeln samt xOffroad-paketet erbjuder den kördynamik som är i en klass för sig. Innovativ teknik, som BMW-njuren i Iconic Glow eller BMW-laserstrålkastare i omisskännlig X-Design lyfter fram bilens extravagans och pionjäranda. Den senaste generationen av BMW:s assistanssystem är en garanti för maximal säkerhet. I kupén möts man av fler banbrytande utrustningsdetaljer, som de uppvärmda mugghållarna eller styrkonceptet BMW Operating System 7.0 med en imponerande 12,3” display med pekfunktion. Status pro istället för status quo.

Läs mer
THE X6DETALJER OCH UTRUSTNING FÖR BMW X6.

PONDUS KAN TA SIG MÅNGA UTTRYCK.

Utföranden och utrustning för BMW X6.

BMW xLine

BMW xLine förmedlar robust sportighet. I exteriören skapar uttrycksfulla designdetaljer den distinkta X-karaktären – något som bland annat syns på BMW-njurarna och inlägget i sidenmatt aluminium i bakspoilern och tröskelbreddarna som även de är i sidenmatt aluminium, vilket skapar en passande ram för nästa äventyr.

BMW X6, xLine, configure.

BMW xLine förmedlar robust sportighet. I exteriören skapar uttrycksfulla designdetaljer den distinkta X-karaktären – något som bland annat syns på BMW-njurarna och inlägget i sidenmatt aluminium i bakspoilern och tröskelbreddarna som även de är i sidenmatt aluminium, vilket skapar en passande ram för nästa äventyr.

  • Exteriör

  • Interiör

M Sport

Med M-sportpaketet Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sportsportpaketet körglädjen till nästa nivå. Det adaptiva M- chassit, Steptronic-sportväxellådan, M- sportavgassystemet, M- sportbromsarna och M-a Aerodynamikpaketet optimerar de kördynamiska egenskaperna märkbart.

BMW X6, M Sport package, configure.

Med M-sportpaketet Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sportsportpaketet körglädjen till nästa nivå. Det adaptiva M- chassit, Steptronic-sportväxellådan, M- sportavgassystemet, M- sportbromsarna och M-a Aerodynamikpaketet optimerar de kördynamiska egenskaperna märkbart.

  • Exteriör

  • Interiör

BMW Individual

Unik karaktär i dess mest dominanta form: BMW Individual-utrustningarna förstärker helhetsintrycket av den BMW X6 ytterligare med exklusiva lacker och förstklassiga läderutrustningar och interiörlister.

BMW X6, BMW Individual, configure.

Unik karaktär i dess mest dominanta form: BMW Individual-utrustningarna förstärker helhetsintrycket av den BMW X6 ytterligare med exklusiva lacker och förstklassiga läderutrustningar och interiörlister.

  • Exteriör

  • Interiör

DEN KÖR INTE, DEN BEMÄSTRAR.

Kördynamiken hos den BMW X6.

BMW X eller BMW M, ingen terräng går längre säker för topprestanda. Med kördynamikhöjande komponenter som det adaptiva M Professional-chassit i kombination med fyrhjulsdriften xDrive levererar den BMW X6 förstklassig prestanda i all typ av terräng. Upplev dominans i detalj.

Närbild på M-sportavgassystemet hos BMW X6.

M-sportavgassystem.

M-sportavgassystem med en ljudkaraktär som kan väljas med Driving Experience Control och där systemet kännetecknas av ett intensivt ljud i lägena SPORT och SPORT+, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
BMW X6, adaptivt M-chassi

Adaptivt M-chassi.

Det adaptiva chassit anpassas elektroniskt till vägförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan du ställa in chassits egenskaper för den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfort till sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper.
BMW X6 med närbild på M-backspegelskåpor i kolfiber.

M-backspegelskåpor i kolfiber.

M-backspegelskåpornai kolfiber lyfter fram bilens sportiga design ännu tydligare.
BMW X6 med närbild på M-bakspoiler i kolfiber.

M-bakspoiler i kolfiber.

M-bakspoilern i kolfiber betonar bilens kraftfulla och sportiga silhuett ytterligare och minskar markant oönskad lyftkraft på bakaxeln.
BMW X6, interiör med fokus på sportstolar.

Sportstolar för förare och framsätespassagerare.

Sportiga och bekväma: De individuellt inställbara sportstolarna för förare och framsätespassagerare ingår i standardutrustningen och har olika elektriska inställningsmöjligheter, t ex inställning av ryggstödsbredd och sitsens lutning. Sidostöden på sätet och ryggstödet samt det inställbara lårstödet ger överlägsen ergonomi och effektivt stöd vid snabb kurvtagning.
BMW X6 med fyrhjulsdriften xDrive.

xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- och understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
BMW X6, interiör med fokus på Offroad-körlägen.

xOffroad-paket.

För den BMW X6 erbjuds ett xOffroad-paket som ger ännu säkrare och kvickare köregenskaper både på vägarna och på mindre fast underlag. Med de fyra Offroad-körlägena kan fyrhjulsdriften xDrive anpassas ännu bättre till det aktuella underlaget, vilket ger dig ännu bättre drivgrepp på sand, sten, grus och snö.
BMW X6, interiör med fokus på Driving Experience Control.

Driving Experience Control.

Med Driving Experience Control kan du välja mellan standardläget Comfort, det effektivitetsoptimerande ECO PRO-läget och läget SPORTt, som gör det möjligt att köra ännu mer dynamiskt. Det nya interaktiva Adaptive-läget anpassar det adaptiva chassit, styrningen och Steptronic-växellådan till den aktuella körsituationen.

DOMINERAR.

Designhöjdpunkterna för den BMW X6.

Den kraftfulla karossen hos den BMW X6 låter dig ana urkraften hos den mäktiga 8-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn med dess 530 hk redan vid första anblicken. Bilens atletiska formspråk fulländas förutom av de mäktiga 22” M lättmetallfälgarna i V-ekerdesign av sportiga detaljer. Utrustningar som BMW-njuren i Iconic Glow-utförande, BMW-laserstrålkastarna i X-design och panorama-glastaket Sky Lounge sätter dessutom tydliga accenter. Interiören imponerar även den med exklusiva designdetaljer som glasapplikationerna CraftedClarity, sportstolarna eller Ambient Light.

en man står lutad mot en BMW X6, sedd från sidan framför stadskuliss.
Närbild på BMW X6 front med BMW-njure i Iconic Glow sedd ur ett fågelperspektiv.

BMW-njurar 'Iconic Glow'.

BMW-njuren ”Iconic Glow” ger bilen ett visuellt uttryck utöver det vanliga med sina ljuseffekter. Med sin innovativa LED-fiberteknik möjliggör den uppseendeväckande ljuseffekter i vitt – till exempel under körning samt när du låser upp eller låser bilen.
Närbild på BMW X6 med fokus på laserstrålkastarna.

BMW-laserstrålkastare.

BMW-laserstrålkastare har omisskännlig X-design och ger i laserhelljusläget nästan dubbelt så lång räckvidd som konventionella strålkastare: upp till 500 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Den blå X-signaturen och logon BMW Laser understryker bilens tydliga hightech-karaktär.
BMW X6 sedd från sidan med fokus på Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projicerar en läcker ljusgrafik bredvid dörrarna och på så sätt skapar en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. När du stiger ur bilen ser Welcome Light-funktionen till att du gör det ännu bekvämare och säkrare.
Närbild på panorama-glastaket hos BMW X6.

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindskydd.
BMW X6, exteriör med fokus på lättmetallfälg.

22" M lättmetallfälgar dubbeleker 742 med olika däckdimensioner fram/bak

22" M lättmetallfälgar dubbeleker 742 M Svart med olika däckdimensioner, fram 9,5 J x 22 med däck 275/35 R 22, bak 10,5 J x 22 med däck 315/30 R 22.
BMW X6 förarplats med fokus på Ambient Light.

Ambient Light.

Ambient Light med konturbelysning i fram- och bakdörrarna ingår som standard och ger avkopplande och behaglig belysning i passagerarutrymmet. Welcome Light Carpet lyser upp marken under dörrarna vid in- och urstigning. Det finns sex dimbara ljusdesignvarianter i färgerna vit, blå, orange, brons, syrén och grön att välja mellan.
BMW X6, interiör med fokus på glasapplikation CraftedClarity.

Glasapplikation g CraftedClarity för interiördetaljer.

Glasapplikationen CraftedClarity omfattar handtillverkade glasdetaljer som ger interiören en ännu lyxigare look och skön känsla. De designade inläggen av elegant kristallglas återfinns på växelväljaren, volymreglaget, kontrollreglaget för iDrive och start-/stoppknappen.
Interiör med närbild på panorama-glastaket Sky Lounge hos BMW X6,

Panorama-glastak Sky Lounge.

På dagen skapar panoramaglastaket Sky Lounge en generöst rymlig känsla och i mörker förvandlas det till en stämningsfull, grafisk ljuseffekt genom sina över 15 000 ljuselement. Ljusgrafiken kan ställas in på någon av de 6 färgerna för Ambient Light.

FRAMTIDEN HAR VÄNTAT PÅ DEN.

Den innovativa tekniken i BMW X6.

BMW X6 får körningen att se lätt ut: med en mängd nya tekniker och utrustningar som gör att varje resa blir så bekväm som möjligt. Innovativa funktioner som Digital Key, tempererade mugghållare eller bilens imponerande 12,3" stora Control Display med pekfunktion assisterar dig i alla situationer. Dessutom erbjuder bilen maximalt med underhållning och återhämtning tack vare Entertainment Professional-anläggningen i baksätet, komfortstolar med massagefunktion och stolsventilation och Ambient Air-paketet.

Närbild på bagageutrymmet i BMW X6 M50i.

Bagageutrymmespaket

I bagageutrymmespaketet ingår inte bara flexibla lastnät och skenor som förhindrar att lasten glider runt i bagageutrymmet, utan även ett flexibelt bagagenät som kan fästas i olika öglor och som även kan användas som påse när du handlar.
Närbild på BMW Interiör med fokus på uppvärmd mugghållare.

Mugghållare, uppvärmd.

Dryckeshållarna i mittkonsolen har en kyl- och värmefunktion som kan ställas in efter behov. Temperaturfunktionen aktiveras med knappar på höger och vänster sida. Ambient-belysningen visar den passande färgen (blå för kylning och röd för värmning).
BMW X6 förarplats med fokus på Head-Up Display.

BMW Head-Up Display.

En stor BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, hastighetsbegränsningar inkl omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
BMW X6-förarplats med fokus på BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay.
Närbild på BMW-interiör med fokus på högtalare.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 20 perfekt placerade högtalare med en total effekt på 1 500 watt ger en fascinerande tonbild. Utvalda högtalare har speciell belysning för att förhöja den visuella effekten, vilket även framhäver anläggningens enastående ljudkvalitet.
Närbild på BMW-interiör med fokus på Entertainment Professional-anläggningen i baksätet.

Infotainment Professional för baksätet.

Infotainment Professional för baksätet omfattar två separata högupplösta 10,2" pekskärmar som kan vinklas samt en Blu-ray-spelare. De kan användas för navigation och internetanvändning (förutsätter ett mobilabonnemang) under körning. Dessutom ingår USB-anslutning och anslutningar för MP3-spelare, spelkonsoler och hörlurar (även trådlösa).
BMW X6 närbild på Ambient Air Paket-dofter.

Ambient Air-paket.

Ambient Air-paketet innehåller doft- och luftjoniseringsfunktioner. Det finns tio olika dofter att välja på, speciellt komponerade för bilen. Två olika dofter kan användas parallellt och man kan enkelt att växla mellan dessa.

EN PIONJÄR INOM PERFEKTION.

Förarassistanssystem och Connectivity-funktioner i den nya BMW X6.

Den BMW X6 rymmer förutom all teknik och funktioner som Head-Up Display också en mängd andra assistansfunktioner och tjänster. Den senaste generationen av BMW:s assistanssystem som Reverse Assistant eller Driving Assistant Professional med styr- och spårhållningsassistent inkl. passageassistent, lokal riskvarning och kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd är en garanti för högsta säkerhet i alla lägen. Och tack vare den innovativa röststyrningen BMW Intelligent Personal Assistant kan du koncentrera dig på det viktigaste: den rena körglädjen.

BMW X6-förarplats med fokus på Head-Up Display.
BMW X6-förarplats med fokus på BMW Intelligent Personal Assistant i Head-Up Display.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?”* Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre. *Språkversionen är inte tillgänglig på svenska.
BMW X6-förarplats med fokus på klimatinställningar.

Automate My Habits.

Ställer du alltid in stolsvärmen på tredje nivån när det är kallt ute? Automate My Habits lär sig dina favoritinställningar och automatiserar dem om du vill. Det gör att du kan njuta av färden medan din BMW Intelligent Personal Assistant månar om ditt och dina passagerare välbefinnande. Fler automatiseringsfunktioner kommer.
BMW X6-förarplats med fokus på Connected Music i Head-Up Display.

Connected Music.

Lyssna på din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify, Deezer och Napster.
Föraren stöds av ConnectedDrive Services i BMW X6.

BMW ConnectedDrive Services

Med BMW ConnectedDrive Services öppnas dörren till BMW:s digitala värld. Du kan alltid hålla dig uppdaterad tack vare att du kan använda bilens appar för till exempel nyheter och väder eller reseinformation för olika länder när du är ute och kör. BMW ConnectedDrive Services är baspaketet som behövs för att kunna bygga på med fler digitala tjänster.
BMW X6-förarplats med fokus på Parking Assistant Plus i Head-Up Display.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
BMW X6-förarplats med fokus på Driving Assistant Professional i Head-Up Display.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.
En man som håller ConnectedPackage Professional i handen

ConnectedPackage Professional

BMW Concierge Service, BMW Remote Services, Apple CarPlay®-förberedelse, In-Car Experiences eller kanske Connected Navigation-tjänsterna Real-Time Traffic Information och parkeringsplatsassistent? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du alla dessa tjänster från BMW ConnectedDrive och dessutom andra tjänster som du kan prova på utan kostnad.
En man interagerar från baksätet via Connected Command.

Connected Command.

Vill du kunna koncentrera dig helt på körningen? Då överlåter du bara åt dina passagerare att styra det åt dig. Med Connected Command är det mycket enkelt att göra. Via BMW Connected-appen kan passagerarna, efter att du aktiverat funktionerna, komma åt entertainment- och navigationssystemen och styra viktiga funktioner hos klimatanläggningen åt dig.
BMW X6

ERBJUDANDEN PÅ BMW X6.

Se våra aktuella erbjudanden på BMW X6 och jämför med andra modeller. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren. Du kan även se bilar som finns i lager hos våra återförsäljare.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Till bilar som ordertecknas senast den 31 mars 2021 ingår vinterhjul. 

Läs mer
BMW X5 Innovation Edition

BMW X6 Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds som tillägg på grundpriset till alla motoralternativ.

Prisexempel:
X6 xDrive40i – total från 908.850 kr
X6 xDrive30d – total från 896.850 kr
X6 xDrive M50i – total från 1.045.750 kr

Innovation Edition innehåller bl. a M Sport, Innovation med Bakgrundsbelyst njurgrill 'Iconic Glow', Display Key, Parking Assistant Plus, Head-Up Display, Gesture Control, Driving Assistant Professional, Laser Lights, Winter, Travel, Comfort Access, Klimatautomatik med 4-zons reglering, Harman Kardon Surround Sound System, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlösladdning av telefon, Drive Recorder.


Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator. Observera att rabatter och erbjudanden vanligtvis inte räknas med när du konfigurerar din bil. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Läs mer
BMW X6 Ultimate Edition

BMW X6 Ultimate Edition.

Ultimate Edition innehåller det mesta du kan tänka dig.

Prisexempel:
X6 xDrive40i – total från 1.039.900 kr
X6 xDrive30d – total från 1.027.900 kr
X6 xDrive M50i – total från 1.167.300 kr

Ultimate Edition innehåller bl. a M Sport, Innovation, Travel, Winter, Comfort Access, Klimatautomatik med 4-zons reglering, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound system, Bluetooth-förberedelse Professional samt trådlösladdning av telefon, Drive Recorder, Soft close, Dragkrok, Akustiklaminerade rutor, Sky Lounge Panoramaglastak, Tonade rutor, Komfortstolar fram, elektriskt inställbara, Massagefunktion i framstolar, Laserlights, Adaptiv M fjädring Professional.

Läs mer
BMW X6 Tekniska data

BMW X6 TEKNISKA DATA