BMW Business Lease.

BMW BUSINESS LEASE.

Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW Business Lease ger dig som företagare en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller.

Läs mer
BMW Business Lease.Enkel och förmånlig finansieringslösning för dig som företagare.

BMW BUSINESS LEASE.

Med BMW Business Lease får du en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och du kan välja mellan alla olika BMW-modeller. BMW Försäkring samt BMW Service Inclusive 3 år/4000 mil ingår. Efter kontraktstidens slut lämnar du tillbaka bilen till din BMW-återförsäljare och har därefter möjlighet att hämta ut en ny bil. Med vår onlinekalkylator kan du räkna på månadskostnaden på de utvalda modeller där vi just nu har extra förmånliga erbjudanden.
BMW Business Lease

Anpassa efter dina behov.

Med vår onlinekalkylator kan du enkelt räkna ut din månadskostnad utifrån körsträcka och leasingperiod på våra mest populära företagsmodeller. Självklart finns BMW Business Lease tillgängligt för alla BMW-modeller, kontakta din närmsta återförsäljare för mer information.
Se utvalda modeller
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya BMW har nämligen BMW Fri Service de 3 första åren upp till 4 000 mil. Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade BMW-återförsäljare eller -verkstad i Sverige.
Läs mer om service
Skötsel av din leasingbil

Skötsel av din leasingbil.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter. I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Business Lease får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.
Steg-för-steg guiden
BMW 3-serie.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM BMW TJÄNSTEBILAR.

Håll dig uppdaterad kring tjänstebilserbjudanden, regler, skatter och finansiering. I nyhetsbrevet får du nyttig information kring allt som rör företagets tjänstebilar.

UTVALDA TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN.

Här hittar du våra utvalda BMW Business Lease-erbjudanden för dig som letar ny tjänste- eller förmånsbil.

Välj någon av modellerna nedan för att beräkna din månadskostnad baserat på tillval och körsträcka. Kom ihåg att du kan välja vilken av våra modeller du vill med BMW Business Lease, kontakta din återförsäljare för mer information. *Förmånsvärde anges netto baserat på 50% marginalskatt.
BMW iX3 - Business Lease

BMW iX3.

Erbjudande från 6.895 kr/mån.
Förmånsvärde från 4.873 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW i4 - Business Lease

BMW i4.

Erbjudande från 6.295 kr/mån.
Förmånsvärde från 2.883 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW iX - Business Lease

BMW iX.

Erbjudande från 7.795 kr/mån.
Förmånsvärde från 5.914 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW X3 - Business Lease

BMW X3.

Erbjudande från 6.295 kr/mån.
Förmånsvärde från 3.468 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ
BMW 5-serie Touring - Business Lease

BMW 530e Touring.

Erbjudande från 5.595 kr/mån.
Förmånsvärde från 3.652 kr/mån.*

Se detaljer och alternativ

BMW i5.

Säg hej till historiens första, helt elektriska BMW 5-serie Sedan. Med imponerande prestanda, teknik i framkant och magisk körkomfort även under långresor är det här elbilen för dig som inte nöjer dig med lagom. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Priserna gäller till och med 2023-12-31.
BMW iX3 - Business Lease

BMW iX1.

En fyrhjulsdriven vardagshjälte med dragkrok som tillval. Dessutom helt på el. Säg hej till en mångsidig och kompakt SUV perfekt för både stads- och landsvägskörning. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2023-12-31.
BMW iX3 - Business Lease

BMW iX3.

BMW iX3 har allt du förväntar dig av en X-modell och ger också lika mycket 100% elektrisk körglädje idag som den är ett bra val för framtiden. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Månadskostnaden inkluderar klimatbonus. Priserna gäller till och med 2022-06-30 och förutsätter leverans till och med 2022-06-30.
BMW iX3 - Business Lease

BMW i4.

BMW i4 är vår sportigaste elbil, perfekt för dig som uppskattar ett spänstigt chassi vare sig det är bakhjuls- eller fyrhjulsdrivet. Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den sportig prestanda och lång räckvidd. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2023-12-31.
BMW i4 - Business Lease

BMW iX.

BMW iX utmanar vad en bil ska vara. Här möts samtid och framtid i en kreativ och storslagen kombination som drar blickarna till sig. Med två kraftfulla elmotorer och elektrisk fyrhjulsdrift har BMW iX en överlägsen elektrisk prestanda. Lokalt utsläppsfri körglädje, cirkulärt fokus, sportig smidighet, övertygande räckvidd och generöst utrymme kombineras med en profil dedikerad till hållbarhet från grunden. Priserna gäller till och med 2023-12-31.
BMW iX - Business Lease

BMW 3-SERIE TOURING.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. Med sitt generösa bagageutrymme kan du slappna av i en bil som rymmer hela familjens packning. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 3-serie Touring - BMW Business Lease

BMW 5-SERIE TOURING.

Ytterst progressiv och mycket funktionell. BMW 530e Touring som laddhybrid övertygar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor och elmotor med BMW eDrive-teknik. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 5-serie Touring - BMW Business Lease

BMW X3.

BMW X3 xDrive30e är en laddhybrid i SUV-format som med intelligent teknik och dynamisk acceleration ger en smidig förarupplevelse. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2022-06-30.
BMW X3 - BMW Business Lease

*Månadskostnader är exkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 10 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Om klimatbonus uteblir eller utbetalas med ett lägre belopp än vad BMW Financial Services räknat med i kalkylen påverkas leasingavgiften. BMW Financial Services kan ej hållas ansvarig för utebliven klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services. 

Läs mer
BMW tillgängliga leasingbilar

ALLA TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

Se bilar med månadskostnad för leasing som är tillgängliga hos våra återförsäljare. Du kan filtrera på allt från plats och pris till färg och specifik utrustning. Anmäl sedan ditt intresse för just den bil du är intresserad av direkt till återförsäljaren.

FAQ BMW Business Lease.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om BMW Business Lease. Du är såklart även alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Läs mer
  • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Business Lease?
  • Vad innebär BMW Service Inclusive?
  • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Business Lease?
  • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
  • Kan jag lösa mitt Business-leasingkontrakt i förtid?
  • Kan jag överlåta mitt Business-leasingkontrakt?
  • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
  • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
Befintlig kund

REDAN KUND?

Vill du se över dina nuvarande kontrakt, få information om dina möjligheter vid kontraktets slut, eller bara kontakta oss? Som BMW-ägare kan du läsa mer om våra färska erbjudanden för lojala kunder och kontakta oss här.
BMW Business

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se och jämföra möjligheterna att hitta rätt tjänstebil för ditt företag? Klicka här för att återvända till översikten.
BMW Företagsleasing.

BMW FÖRETAGS-
LEASING.

Läs mer om hur BMW Företagsleasing fungerar.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.
Se kampanjpriser per prisbasbelopp

BILAR PER PRISBAS-
BELOPP.

Se tjänstebilar och erbjudanden per prisbasbelopp.