BMW LYXKLASS.

UPPLEV EXKLUSIVT RESANDE.

BANBRYTANDE BILAR FÖR DIG SOM KRÄVER MER.

UPPLEV EXKLUSIVT RESANDE.BANBRYTANDE BILAR FÖR DIG SOM KRÄVER MER.

VÅR ENDA VÄG ÄR FRAMÅT.

Vilken är din?

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i vårt DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar våra beslut och driver oss rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. Vi gör vår tids pionjärer till framtidens historia.

Genom att förena unikt hantverk och normbrytande designelement med kaxig prestanda skapas en ny form av lyx. En form som kittlar dina sinnen, drar blickarna till sig och låter dig färdas framåt. Precis som vi.

Upplev känslan av exklusivt resande du också.
 

Läs mer

BMW i7 OCH 7-SERIE SEDAN.

Första klassens resande sedan år 1977. Nu även helt elektriskt.

Självständighet möter exklusivitet. Lyx möter prestanda. I senaste generationen av detta flaggskepp förenas förstklassigt bearbetade material med innovativa uppkopplingsmöjligheter. Tillsammans skapas en oöverträffad atmosfär och svårslagen estetik där jobb och vila kan finnas sida vid sida. Ta mötet i farten, fira vinsten med bubbel ur bilens kylskåp och samla energi till nästa utmaning i baksätets massagestol.
BMW i7 och 7-serie Sedan
BMW i7

BMW i7.

Helt nya BMW i7 är vårt elektriska flaggskepp i lyxbilssegmentet. BMW 7-serie är en symbol för lyxig körglädje och 45 år efter den första generationen kommer nu den första helt elektriska modellen i form av BMW i7. De typiska signalementen från 7-serien känns igen men har också nya tolkningar av design och lyx. 

Läs mer om helt nya BMW i7
BMW i7

BMW 7-serie Sedan.

Nya BMW 7-serie kommer till skillnad från sin föregångare endast med den extra långa hjulbasen vilket resulterar i förbättrad komfort i baksätet. Även spårvidden har utökats både fram och bak, dessa proportioner ligger till grund för den storartade och kraftfulla detaljen.

Läs mer om nya BMW 7-serie

BMW 8-SERIE.

Våra sportbilar i lyxklassen.

Nya BMW 8-serie kommer med uppdaterad design och en rad förbättringar både exteriört och interiört, med tydlig betoning på prestanda, lyxkänsla och förbättrad uppkoppling. I Sverige erbjuds BMW 8-serie i form av BMW M850i och BMW M8 Competition, och varje variant finns som Coupé, Cabriolet och Gran Coupé. Alla är de exempel på en fulländad kombination av sport och lyx.
BMW 8-serie
BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé.

BMW 8-serie Coupé ger dig prestanda i elitnivå som tillsammans med finslipad kaross, drivlina och fjädring levererar nervkittlande kördynamik, svårslagen kvickhet, precision och balans. Den har den klassiska tvådörrars karossformen som följer vår tradition av legendariska sportbilar.

Läs mer om nya BMW 8-serie Coupé
BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-serie Cabriolet.

Ultrasportiga köregenskaper i kombination med distinkt elegant design, de senaste tekniska funktionerna och en akustiskt välisolerad sufflett ger dig en stående inbjudan till blixtsnabba ruscher och dynamisk kurvtagning. Och såklart chansen att uppleva körglädjen med nedfällt tak.

Läs mer om nya BMW 8-serie Cabriolet
BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-serie Gran Coupé.

Nya BMW 8-serie Gran Coupé har extra utrymme och långdistansegenskaper, utan att tumma på den typiska BMW-prestandan. Denna fyrdörrarsmodell har exceptionellt hög komfort även i baksätet.

Mer om nya BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRECISION IN I MINSTA DETALJ.

Kaxig. Lyxig. Och fullkomligt oslagbar på slingriga landsvägar. Helt nya BMW 8-serie Cabriolet tar den snabba vägen rakt in i hjärtat. Bilens ultrasportiga köregenskaper i kombination med distinkt elegant design, de senaste tekniska funktionerna och en akustiskt välisolerad sufflett ger dig en stående inbjudan till blixtsnabba ruscher och dynamisk kurvtagning. Det är helt enkelt fyrsitsig körglädje under bar himmel när den är som bäst.

BMW 8-SERIE COUPÉ
PULSHÖJARE I SKRÄDDARSYDD KOSTYM.

Du får prestanda i elitnivå som tillsammans med finslipad kaross, drivlina och fjädring levererar nervkittlande kördynamik, svårslagen kvickhet, precision och balans. Karossens eleganta linjer och detaljer, så som takets ”double-bubble”-design, för tankarna till klassiska racingbilar. Med låg tyngdpunkt och välbalanserad markkontakt tar du kurvorna som en kung.

BMW X7.

Vår största SAV någonsin.

BMW X-familjen har fått en ny grandios storebror. BMW X7 är det kompletta lyxpaketet när det kommer till såväl körupplevelse som interiör. Med tre stolsrader som standard får du enkelt plats med sju personer vilket gör den perfekt för både storslagna äventyr och hektiskt familjeliv. Det här är bilen för dig som vill synas. Som vill resa majestätisk. Som vill förena frihet med funktionalitet. Det här är bilen för dig som inte nöjer dig med mindre.
BMW X7
BMW X7

BMW X7.

BMW X7 är sedan lanseringen 2019 vår största och lyxigaste SUV. Tillsammans med BMW 7-serie är den en nyckelspelare i vår satsning på det mest exklusiva premiumsegmentet. Läs mer om de nya designförändringarna och de tekniska innovationerna.

Läs mer om nya BMW X7
BMW X7 M60i xDrive

BMW X7 M60i xDrive.

Nya BMW X7 M60i xDrive imponerar med hög prestanda, uttrycksfull design och intelligent förarassistans. Läs mer om designhöjdpunkterna både utvändigt och invändigt samt djupdyk i prestandan och kördynamiken.

Läs mer om nya BMW X7 M60i xDrive