BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Rödmetallic med öppen sufflett, trefjärdedelsvy bakifrån, parkerad med man under stjärnhimmel.

THE M8

BMW M8 CABRIOLET

THE M8BMW M8 CABRIOLET

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET, BMW M8 CABRIOLET OCH BMW M8 COMPETITION CABRIOLET – UTRUSTNINGAR OCH FAKTA

När det gäller design, kördynamik och tekniska innovationer kan BMW M8 Cabriolet fås i en mängd olika utrustningsvarianter – där varje variant har utvecklats för att ta körglädjen till en ny nivå. Slutligen erbjuder denna imponerande lyxsportbil inte bara enastående prestanda som bygger på teknisk excellens, utan även på en lyxig ambiens, förstklassiga digitala tjänster och innovativa förarassistanssystem.

Läs mer

BMW M8 CABRIOLET I JÄMFÖRELSE

FAKTA I ÖVERSIKT: TRE GÅNGER SPORTIG-LYXIG FASCINATION

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.

Maximal kördynamik och exklusivitet
 • Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.
 • M xDrive med aktiv M differential och 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • Exklusiva designelement och utrustningar
 • 460 kW(625 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,3 s
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Rödmetallic.

BMW M8 CABRIOLET.

Kördynamik och lyx på högsta nivå.
 • Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.
 • M xDrive med aktiv M differential
 • 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • 441 kW(600 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,4 s
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Kraftfull prestanda med lyxig känsla
 • 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor
 • 8-stegad Steptronic-sportväxellåda
 • BMW xDrive med M sportdifferential
 • 390 kW(530 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,9 s
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grå metallic.
 • BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.
 • BMW M8 CABRIOLET.
 • BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET OCH BMW M8 CABRIOLET.

INSPIRERAD AV MOTORSPORT. DRIVLINE- OCH CHASSITEKNOLOGIER I ÖVERSIKT

En mängd sofistikerade drivline- och chassikomponenter som har inspirerats av motorsportvärlden ger högre prestanda, smidigare köregenskaper och högre precision – och följaktligen också körglädje med högre adrenalinpåslag.

BMW M8 Competition Cabriolet, kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor med hög prestanda.

Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.

Den senaste breddningen av modellprogrammet garanterar med sin kraftfulla 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotor en prestanda som är i nivå med detta. Den högvarviga motorn utvecklar hela 460 kW (625 hk). De båda turboaggregaten briljerar med optimal respons tack vare avgasgrenröret som täcker båda cylinderraderna. V8-motorn är även byggd för de extrema påfrestningarna vid körning på racingbanor.
BMW M8 Competition Cabriolet med adaptivt M chassi.

Adaptivt M chassi.

Det adaptiva M chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att förhöja kördynamiken och öka rullkomforten. Förutom standardinställningen Comfort för hög körkomfort finns även läget Sport som ger systemet mer direkta stötdämpningsegenskaper och SPORT+ för exempelvis körning på racingbana.
BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive.

M Drive.

BMW M xDrive med aktiv M differential garanterar maximalt drivgrepp och kördynamik både i vardagen och på tävlingsbanan. Dem speciella M teknologin kombinerar kördynamiken hos bakhjulsdrivningen med den oöverträffade fyrhjulsdriften. Välj mellan drivline drivningsvarianterna 4WD, 4WD Sport och – i DSC-off-läge – 2WD.
BMW M2 Competition Cabriolet med 8-stegad M Steptronic-växellåda.

8-stegad M Steptronic-växellåda

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic erbjuder en mängd växlingsalternativ: från extremt sportig och dynamisk till extra bekväm och nästan omärklig eller bränslebesparande. Du kan växla via växelväljaren eller växelpaddlarna på ratten, alternativt överlåta växlingen åt automatväxellådan.
BMW M8 Competition Cabriolet med M kolfiber-/keramiska bromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar (tillval) gör bromskraften ännu mer distinkt, de rostar inte, är mer värmebeständiga, har betydligt mindre slitage och bidrar till att ytterligare minska bilens vikt, vilket i sin tur förbättrar såväl köregenskaperna som accelerationsförmågan. Bromsoken med lackering i Guld matt och synlig M-logo ger en tydlig fingervisning om den speciella tekniken. På grund av egenskaper hos materialen i bromsarna kan det vid inbromsning låta mer från bromsarna än vanligt innan bilen stannar vid t.ex.hårdare belastning på bromsarna eller fuktiga vägbanor. Dessa konstruktionsrelaterade missljud från bromsarna kan förebyggas genom att man bromsar kort upprepade gånger för att på så sätt få bort fukten och torka bromsarna, alternativt att man efter längre belastning av bromsarna bromsar lätt. Bromsverkan hos bromssystemet kan motsvara den hos ett konventionellt bromssystem exempelvis till följd av fukt och vägsalt, tvätt i en biltvättsanläggning, upptining av snö och is under natten, körning på våta vägbanor osv. Vid behov går det att kompensera för bromssystemets reducerade bromsverkan genom att man trampar hårdare på bromspedalen. Missljud från bromssystemet har ingen inverkan på bromsförmågan eller bromsarnas tillförlitlighet och hållbarhet.
BMW M8 Competition Cabriolet med M MODE.

M MODE.

Med M MODE-knappen i mittkonsolen kan du ställa in regelintensiteten för förarassistanssystemen. ROAD-läget ger tillgång till samtliga funktioner hos den elektroniska assistenten. I SPORT-läget varnar den, men utan att gripa in. Med TRACK kan du inaktivera assistanssystemen helt, t.ex. på racingbanan. Beroende på vilket körläge som har valts lyfts även körinformation som är prioriterad i det aktuella läget fram och visas på kombiinstrumentet.
BMW M8 Competition Cabriolet med konfigurerbara M bromsar.

Konfigurerbara M bromsar.

Integrerat bromssystem med exakt pedalkänsla och möjlighet till M-specifik konfiguration. Med det nya systemet förenas funktionerna bromsaktivering, bromskraftsförstärkning och bromsstyrning i en kompakt modul. I COMFORT-läget och SPORT-läget anpassas fordonets retardation och pedalkraften som föraren behöver använda efter de olika förhållandena.
BMW M8 Competition Cabriolet med M sportavgassystem.

M sportavgassystem.

Med hjälp av den inbyggda spjällstyrningen kan M sportavgassystemets ljudegenskaper varieras. Lägena Sport och Sport+, som kan väljas med kördynamikinställningarna för motorn, kännetecknas av ett intensivt sound, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.

EXTERIÖR OCH INTERIÖR MED M SPECIFIK DESIGN.

BMW M8 Competition Cabriolet visar vägen med ett nytt formspråk för lyx-cabioleter och är ett statement för högsta prestanda och gränslöst öppen körglädje. M designdetaljer i Svart högglans som är perfekt balanserade mot varandra understryker den enorma potentialen hos denna extraordinära cabriolet med dess höga prestanda. Det första man slås av i interiören är den lyxiga utrustningen med sina exklusiva M specifika detaljer som understryker den utpräglat sportiga karaktären hos BMW M8 Competition Cabriolet ytterligare.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Rödmetallic med öppen sufflett, sedd från sidan, parkerad under stjärnhimmel vid kustväg.
BMW M8 Competition Cabriolet med M-specifikt dekorgaller för fronten.

M-specifikt dekorgaller för fronten.

Det svarta frontgallret med ram i Svart krom och M8-emblem i Svart högglans understryker den ännu sportigare karaktären hos din bil.
BMW M8 Competition Cabriolet med backspegelkåpor i Svart.

Backspegelkåpor i Svart högglans

Backspeglarna i Svart högglans förstärker den synnerligen sportiga karaktären hos M8 Competition. Med tillvalet M Carbon exteriörpaket är backspegelskåporna av kolfiberlaminat.
BMW M8 Competition Cabriolet med M-specifika gälar i Svart.

M-specifika gälar i Svart.

M gälarna i den främre sidoväggen är i svart, medan den integrerade dekoren med M8 emblem är i svart krom. I tillvalet M Carbon exteriörpaket är komponenterna tillverkade i kolfiberlaminat
BMW M8 Competition Cabriolet med 20” lättmetallfälgar 811 M Bicolor.

20" M lättmetallfälgar 811 M Bicolor.

20'' M lättmetallfälgar Stjärneker 811, Bicolor Svart med olika däckdimensioner, frästa och högglanspolerade, storlek fram 9,5 J x 20 med däck 275/35 R 20, bak 10,5 J x 20 med däck 285/35 R 20.
BMW M8 Competition Cabriolet med M bakspoiler i Svart.

M bakspoiler i Svart.

M bakspoiler i Svart högglans betonar bilens sportiga silhuett och bidrar märkbart till bättre marktryck. Med tillvalet M Carbon exteriörpaket är bakspoilern av kolfiberlaminat.
M8 Competition-emblem på BMW M8 Competition Cabriolet.

M8 Competition-emblem.

Den svarta modellbeteckningen ”M8 Competition” på bakpartiet indikerar att det rör sig en bil med hög kördynamisk potential.
BMW M8 Competition Cabriolet med sufflett i Svart.

Sufflett i Svart.

Den svarta suffletten harmonierar perfekt med bilens dynamiska linjer. Det räcker med en knapptryckning och ca 15 sekunder för att den ska fällas ned eller upp elektriskt, även medan du kör i högst 50 km/h. En av de utmärkande egenskaperna hos den högkvalitativa suffletten är den enastående effektiva ljudisoleringen.
BMW M8 Competition Cabriolet med utrustning i helläder Merino/Alcantara.

Helläderutrustning Merino/Alcantara.

Exklusivt för M8 Competition erbjuds den tvåfärgade varianten helläder Merino Svart med kontrast i Midrand Beige. Denna utrustning har utökats med sidostöd och mittkonsol klädda i Alcantare.
BMW M8 Competition Cabriolet, mittkonsol med M8 Competition-emblem.

Competition-emblem.

På främre delen av mittkonsolen sitter ett Competition-emblem som framhäver den sportiga stilen i interiören och ger en fingervisning om bilens dynamiska köregenskaper.
M säkerhetsbälten i BMW M8 Competition Cabriolet.

M bilbälten.

M bilbältena med bältessträckare och bälteskraftbegränsare är försedda med fint invävd accent i de typiska M-färgerna, vilket betonar den sportiga looken i kupéutrymmet.
BMW M8 Competition Cabriolet har instegslister med M8 Competition-emblem.

Instegslister med M8 Competition-emblem.

Instegslisterna med M8 Competition-text välkomnar dig och framsätespassageraren redan när dörren öppnas. Emblemet gör sig perfekt på de svarta inläggen i instegslisterna fram på vänster och höger sida och förmedlar en exklusiv, högklassig känsla.
M växelväljare i BMW M8 Competition Cabriolet.

M växelväljare.

M växelväljaren i ny design kännetecknas av ett M-specifikt växelschema och dess enastående användbarhet. I det manuella läget ”S” går det att växla på klassiskt M-manér eller med växelpaddlarna på ratten, och i läget ”D” sker växlingen automatiskt. Drivelogic-knappen för val av växlingsprogram och P-knappen för parkeringsbromsen är placerad under M logotypen.
Det M-specifika kombiinstrumentet i BMW M8 Competition Cabriolet.

M-specifikt kombiinstrument.

Det M-specifika kombiinstrumentet gör att du även kan visa tilläggsinformation för extra sportig körning, Om du har valt körläget TRACK för körning på racingbana, kan du till exempel visa laddningstryck, däcktryck och -temperatur samt G-krafterna i bilen vid sido-och längsacceleration.
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver, trefjärdedelsvy snett framifrån.
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver, trefjärdedelsvy snett bakifrån.
BMW M8 Cabriolet, förarmiljö med M läderratt med röda M1/M2-knappar.
BMW M8 Cabriolet, Interiör, M växelväljare.
BMW M8 Cabriolet, Interiör med M sportstolar i helläder Merino/Taruma Brun.
BMW M8 Cabriolet har instegslister med M8-emblem.

BMW M8 CABRIOLET DESIGNHÖJDPUNKTER

Designen hos BMW M8 Cabriolet imponerar med en syntes av kompromisslös dynamik och förförisk elegans. Slående M-specifika designdetaljer som njurramen eller sportavgassystemet i högglanskrom skapar omisskännliga accenter i exteriören. Andra detaljer som avslöjar den höga prestandan hos BMW M8 Cabriolet är bilens stora luftintag samt infattningar och främre stötfångare i Svart högglans och M backspeglar samt M bakspoiler – båda i bilens färg. De kraftfulla 20-tums M lättmetallfälgarna understryker den dynamiska karaktären ytterligare. De imponerande sportiga egenskaperna återfinns även i interiören: M sportstolarna i läder Merino, M läderratten och extravaganta detaljer som de exklusiva interiörlisterna i Pianolack Svart förmedlar en känsla av elegant lyx,

BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Pure metal Silvermetallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Brands Hatch Grå, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Ametrine metallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Tansanitblå metallic, trefjärdedelsvy framifrån.
BMW Individual M8 Cabriolet, Interiör med helläder Merino/Taruma Brun.
BMW M8 Competition Cabriolet, Interiör i helläder Merino | Silverstone och BMW Individual Interiörlister Pianolack Svart.
BMW M8 Competition Cabriolet, Interiör i helläder Merino | Svart och BMW Individual Interiörlister Pianolack Svart.
BMW M8 Competition Cabriolet, Interiör i helläder Merino | Sakhir Orange och BMW Individual Interiörlister Pianolack Svart.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Cabriolet är ett uttryck för en stark personlighet. De exklusiva utrustningsalternativen som ingår i BMW Individual ger denna lyxiga och kraftfulla cabriolet en unik karaktär. Välj mellan en mängd fantastiska lacker som lyfter fram det exklusiva hos denna lyx-cabriolet på ett briljant sätt, som lackerna du ser här på bilderna: Dravitgrå metallic, Pure metal silver, Brands Hatch-grå eller Ametrine metallic. Handsydda sportstolar i läder Merino av högsta kvalitet finns i flera färgvarianter som med sina fina kontrastsömmar ger den utsökta interiören en aura av lyx. Som exempel på detta kan nämnas helläderutrustningarna Merino Taruma Brun, Merino Svart samt Merino Silverstone och Merino Sakhir Orange – alla med raffinerade hexagonala kontrastsömmar. Den sportigt lyxiga ambiensen avrundas med exklusiva BMW Individual interiörlister, som de som är avbildade här i Pianolack Svart.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

UTVALDA DESIGN- OCH KÖRDYNAMIKUTRUSTNINGAR HOS BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Den progressiva exteriördesignen hos BMW M850i xDrive Cabriolet fascinerar med ett dynamiskt utseende med lyxiga designdetaljer i Ceriumgrå eller med Chrome Line-exteriören som tillval. Det exklusiva intrycket fortsätter i interiören: med en sportig ambiens som uppfyller högt ställda krav på lyx. Dessutom garanterar kraftfulla drivline- och chassikomponenter en sportig och bekväm körupplevelse – och en adrenalinfylld körupplevelse på alla vägar.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Gråmetallic med stängd sufflett, sedd från sidan framför en ås.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Gråmetallic med öppnad sufflett, Front med dubbelnjure i galvaniserad Ceriumgrå.

Frontspoiler M sport

Frontspoilern M sport med spoilerläpp förstärker det sportigt dynamiska intrycket och förbättrar bilens luftmotståndsvärde ytterligare. Genom luftintagen styrs luftströmmen effektivt till utsidan av framhjulen. Funktionen Air Curtain förhindrar luftvirvlar vid hjulhusen, vilket minskar luftmotståndet.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Gråmetallic, backspegelskåpor i galvaniserad Ceriumgrå.

BMW M850i xDrive exteriördetaljer.

Som kontrast till bilens färg går exteriördetaljer som backspegelskåpor, emblem, ändrör, Air Breather-ramar, njurinfattning och stavar i galvaniserad Ceriumgrå eller i högglanskrom som tillval. De smälter in på ett harmoniskt sätt in i den dynamiska helhetsbilden och understryker bilens sportiga utseende.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Gråmetallic med M Aerodynamikpaket, luftintag.

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket förstärker bilens sportiga känsla och ger optimerat luftflöde. Det omfattar frontspoiler med större luftintag, karakteristiska tröskelbreddare och nedre bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic.
BMW M850i xDrive Cabriolet med ändrör på båda sidor.

Ändrör på båda sidor.

Dubbla ändrör integrerade på både höger och vänster sida i bakspoilern infattade i en rombisk list i Ceriumgrått.
BMW M850i xDrive Cabriolet har instegslister med M850i-emblem.

instegslist med M850i-emblem

Instegslisterna med belyst M850i-emblem och hänvisning till kärnan av kolfiber, Carbon Core, understryker bilens sportiga och eleganta karaktär. När bildörren öppnas ger de högkvalitativa inläggen med dekorytor i borstad aluminium ett intryck som matchar körupplevelsen som väntar.
Förarmiljö i BMW M850i xDrive Cabriolet med M läderratt.

M lädersportratt.

M lädersportratt inklusive multifunktion har sportig design med tre ekrar. Tack vare rattkrans i läder Walknappa Svart och markerade tumgrepp ligger ratten perfekt i handen och ger en sportig och distinkt styrkänsla. Med hjälp av multifunktionsknapparna kan föraren styra en mängd funktioner i bilen på ett bekvämt sätt utan att behöva släppa ratten. Ett M-emblem på ratten ger en tydlig fingervisning om bilens sportighet.
Den 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M850i xDrive Cabriolet.

8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor

Den åttacylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn kombinerar två turboaggregat, den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic och direktinsprutningen High Precision Injection. Motorn ger en toppeffekt av 390 kW (530 hk) vid ett maximalt vridmoment på 750 Nm. De båda turboaggregaten är kompakt placerade mellan cylinderraderna.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportbromsar.

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

Bilens kraftfulla M sportbromsar är anpassade till bilens dynamiska potential och ger en hög bromseffekt även vid sportig körning och på vått underlag. Bromsarna utmärker sig genom de exklusiva bromsoken med blå lack och M-logo. De främre bromsoken av aluminium är utrustade med fyra kolvar och de bakre bromsoken av stål har en kolv. De stora bromsskivorna med invändig ventilation ger extremt hög bromseffekt.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportavgassystem.

M sportavgassystem.

M sportavgassystemet har två elektriskt styrda avgasspjäll och ger ifrån sig ett mäktigt och sportigt motorljud som går att anpassa till körsituationen och förarens preferenser. Det skapar en känsloladdad ljudupplevelse både när du cruisar och kör riktigt sportigt.
BMW M850i xDrive Cabriolet med adaptivt M chassi.

Adaptivt M chassi.

Det adaptiva M chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att förhöja kördynamiken och öka rullkomforten. Förutom standardinställningen Comfort för hög körkomfort finns även läget Sport som ger systemet mer direkta stötdämpningsegenskaper.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportdifferential.

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW M850i xDrive Cabriolet med aktiv integralstyrning.

Aktiv integralstyrning

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I högre farter styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.

BMW M8 CABRIOLET

FÖRARASSISTANS OCH CONNECTIVITY

Fokuserar på väsentligheterna: Med innovativa förarassistanssystem och bekväma egenskaper i den uppkopplade förarplatsen erbjuder BMW 8-serie Cabriolet M den allra senaste tekniken – för modern mobilitet på högsta nivå.

BMW 8-serie Cabriolet M med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
BMW 8-serie Cabriolet M med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.
BMW 8-serie Cabriolet M med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, vem är du?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.
BMW 8-serie Cabriolet M med M-specifik Head-Up Display.

M-specifik Head-Up Display.

Den M-specifika Head-Up Displayen med anpassningsbart innehåll visar relevant information under körning, som varvräknare med förvarningsområde och Shift Light samt visning av vald växel i mitten. * endast på BMW M8 Competition Cabriolet och BMW M8 Cabriolet.
BMW 8-serie Cabriolet M med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion omfattar en kombination av en 10,25'' stor högupplöst digital informationsdisplay med pekfunktion och en stor instrumentdisplay i storleken 12,3'' samt en M-specifik Head-Up Display.
BMW 8-serie Cabriolet M med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med Remote Software Upgrade är och hålls din BMW alltid uppdaterad utan att du behöver boka tid hos din BMW Servicepartner. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW 8-serie Cabriolet M Tekniska data.

BMW M8 CABRIOLET TEKNISKA DATA