BMW X7 M M50i och M50d i Mineralvit, G07, parkerad, sedd framifrån

THE X7

BMW X7 M50i & M50d I DETALJ

THE X7BMW X7 M50i & M50d I DETALJ

OEMOTSTÅNDLIGT ATTRAKTIV: UPPTÄCK UTRUSTNINGARNA FÖR BMW X7 M50d OCH BMW X7 M50i.

Kraftfull. Suverän. Elegant. BMW X7 M kombinerar förstklassig M specifik design med enastående offroad-prestanda. Perfekt avstämda motorer och lyxiga utrustningar garanterar högsta komfort och körupplevelser utöver det vanliga. Med funktioner som M Aerodynamikpaket är BMW X7 M50d och BMW X7 M50i såväl visuellt som kördynamiskt en symbol för självsäkerhet och hög prestanda. Dessutom ger den eleganta interiören, innovativa förarassistanssystem och en mängd digitala teknologier för oöverträffad komfort.

Läs mer

FULLÄNDAD PRESTANDA

MOTORER, KÖRDYNAMIK OCH DESIGN HOS BMW X7 M50d OCH BMW X7 M50i I ÖVERSIKT

Körglädje som är ren perfektion: Kördynamiken och designen hos BMW X7 M sätter nya standarder i klassen. Den sportiga framtoningen understryks av ytterst kraftfulla motorsportinspirerade komponenter som den 8-stegade Steptronic sportväxellådan och M sportavgassystemet – som ingår som standard på både BMW X7 M50d och BMW X7 M50i. Det sportiga och lyxiga utseendet kompletteras av M utrustningar och designdetaljer i exteriören och interiören.

BMW X7 M i Mineralvit, G07, parkerad, trefjärdedelsvy framifrån vänster
BMW X7 M50d Motor, G07, Modellbeteckning bak

BMW X7 M50d:

BMW X7 M50d erbjuder imponerande precision och smidighet. Det specialbalanserade chassit hos M50d och den variabla sportstyrningen, M sportbromsar som ingår som standard, M sportdifferential och M sportavgassystem höjer de dynamiska egenskaperna och är en garanti för intensiv körglädje.
BMW X7 M50i Motor, G07, Modellbeteckning bak

BMW X7 M50i:

BMW X7 M50i erbjuder imponerande precision och smidighet. Det specialbalanserade chassit hos M50i och den variabla sportstyrningen, M sportbromsar som ingår som standard, M sportdifferential och M sportavgassystem höjer de dynamiska egenskaperna och är en garanti för intensiv körglädje.
BMW X7 M med M sportdifferential, G07, närbild bakifrån

M sportdifferential

M-sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW X7 M med Steptronic sportväxellåda, G07, förarplats

Steptronic-sportväxellåda

Den åttastegade Steptronic-sportväxellådan möjliggör mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW X7 M med M sportavgassystem, G07, sedd bakifrån

M-sportavgassystem

M-sportavgassystem med en ljudkaraktär som kan väljas med Driving Experience Control och där systemet kännetecknas av ett intensivt ton i lägena SPORT och SPORT+, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.
BMW X7 M med M sportbromsar, G07, inzoomning på lättmetallfälg

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i)

19" M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.
BMW X7 M med M Aerodynamikpaket, G07, trefjärdedelsvy från sidan höger

M Aerodynamikpaket

M Aerodynamikpaket förstärker bilens sportiga känsla och ger optimerat luftflöde. Det omfattar frontspoiler med större luftintag, karakteristiska tröskelbreddare och nedre bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M med chassisystemet Executive Drive Pro, G07. trefjärdedelsvy bakifrån

Executive Drive Pro

Chassisystemet Executive Drive Pro ger extra hög körkomfort utan att göra avkall på på bilens enastående kördynamiska egenskaper. Systemet bygger på aktiva krängningshämmare som elektromekaniskt kontinuerligt minimerar karossens lutning och nigning under körning.
BMW X7 M med M specifika ändrör, G07, närbild ändrör

M-specifika ändrör.

De exklusiva M specifika ändrören i Ceriumgrått sätter visuella accenter och förstärker bilens sportiga karaktär.
BMW X7 M med M lättmetallfälgar V-eker 755 M, G07, närbild fälg

M lättmetallfälgar

22" M lättmetallfälgar V-eker 755, Bicolor Ceriumgrå, högglanspolerade med nödgångsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 9,5 J x 22 med däck 275/40 R 22, bak 10,5 J x 22 med däck 315/35 R 22.
BMW X7 M Förarplats med M lädersportratt med multifunktion, G07

M-lädersportratt, M-sportstyrning

M-lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. En rattkrans i läder "Walknappa" svart och svart söm med markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
BMW X7 M Interiör med M multifunktionsstolar, G07

M multifunktionsstolar

M multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare, i exklusiv design som återspeglar bilens sportiga stil perfekt. Djupa sittdynor och höga stöd på sidorna betonar den skålade looken och ger perfekt stöd i sidled. Många inställningsmöjligheter ger dessutom extra hög komfort.
BMW X7 M Interiör med panoramaglastak Sky Lounge, G07

Panoramaglastak Sky Lounge

När mörkret faller skapar panoramaglastaket Sky Lounge en stämningsfull, grafisk ljuseffekt med sina över 15 000 ljuselement. Ljusgrafiken kan ställas in på någon av de sex färgerna för Ambient Light.
BMW X7 M, Interiör med BMW Individual utökad läderutrustning 'Merino', G07

BMW Individual utökad läderutrustning Merino

BMW Individual utökad läderutrustning Merino VATQ Tartufo, interiörfärg Svart

PLATS FÖR INNOVATIONER

Den ovanligt höga komforten i BMW X7 M50d och M50i märks redan när du stiger in i bilen. För med Digital Key behöver du inte ens använda en nyckel längre. Innovativ teknik som förarassistanssystemen som ingår i BWM Personal CoPilot och andra banbrytande ConnectedDrive-tjänster gör att varje resa blir så bekväm som det bara är möjligt. Allt medan det banbrytande infotainmentsystemet som kan styras med gester tack vare regelbundna programvaruuppgraderingar hålls uppdaterat till den senaste versionen.

BMW X7 M , förarplats med fokus på instrumentkombination och förarpanel, G07
Vy snett underifrån av BMW Live Cockpit Professional i BMW X7, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay.
BMW X7 M , man och kvinna sitter i bilen, kvinnan använder geststyrningen

BMW geststyrning

Med BMW geststyrning kan vissa definierade funktioner styras med bestämda handrörelser. För vissa funktioner kan systemet identifiera t ex gester som ”svepa” eller ”peka” som kan användas för att avvisa eller ta emot inkommande samtal. Även volymen kan höjas och sänkas genom snurrande rörelser med pekfingret.
BMW X7 M, Driving Assistant Professional: Närbild på förarpanelen, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.
BMW X7 M, Parking Assistant Plus: Närbild på förarpanelen, G07

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View, parkeringshjälp på sidan, parkeringsassistent för parkering parallellt med och vinkelrätt mot gatan samt backningsassistent.
BMW X7 M , Parkeringsassistent: Närbild på förarpanelen, G07

Parkeringsassistent

Hitta parkeringsplats nära destinationen? Med parkeringsassistenten är det enkelt. Systemet föreslår lediga parkeringsplatser i parkeringshus eller på gatan och beräknar den bästa resrutten och var chansen att hitta en parkeringsplats är störst baserat på dina val. Parkeringsbiljetten betalar du kontantfritt med PARK NOW.
BMW X7 M, Remote Software Upgrade: Närbild på förarpanelen, G07

Remote Software Upgrade

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med Remote Software Upgrade är och hålls din BMW alltid uppdaterad utan att du behöver boka tid hos din BMW Servicepartner. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW X7 M Vy snett uppifrån, Welcome Light Carpet projiceras framför insteget vid förardörren, G07

markbelysning med Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet projicerar en läcker ljusgrafik under dörrarna och på så sätt skapar en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. Funktionen gör det även bekvämare och säkrare när du stiger ur bilen i mörker.
BMW X7 M, Interiör med Harman Kardon Surround Sound System, G07

Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System har ett enastående ljud och består av en digitalförstärkare på 464 W med nio kanaler och 16 högtalare. Systemet ger en komplett ljudbild som fyller hela klangrummet.
BMW X7 M Interiör, vy snett uppifrån av Infotainment Professional för baksätet på baksidan av framstolarnas ryggstöd, G07

Infotainment Professional för baksätet

Infotainment Professional för baksätet omfattar två separata högupplösta 10,2" pekskärmar som kan vinklas samt en Blu-ray-spelare. De kan användas för navigation och internetanvändning (förutsätter ett mobilabonnemang) under körning. Dessutom ingår USB-anslutning och anslutningar för MP3-spelare, spelkonsoler och hörlurar (även trådlösa).
BMW X7 M, Interiör, närbild på mittkonsolen med fokus på de tempererade mugghållarna, G07

Tempererad mugghållare.

Dryckeshållarna i mittkonsolen har en kyl- och värmefunktion som kan ställas in efter behov. Temperaturfunktionen aktiveras med knappar på höger och vänster sida. Ambient-belysningen visar den passande färgen (blå för kylning och röd för värmning).
BMW X7 M, Interiör, närbild på klimatautomatiken med 5-zonsreglering, G07

Klimatautomatik med 5-zonsreglering

Med hjälp av klimatautomatiken med 5-zonsreglering kan temperaturen för föraren och framsätespassageraren, höger och vänster sida på andra sätesraden samt tredje sätesraden ställas in individuellt. Alla i bilen kan på sätt välja önskad temperatur och fläktnivå.
BMW X7 M50i och M50d, tekniska data, trefjärdedelsvy framifrån vänster, G07

BMW X7 M: