SPELAR I STORSTADSLIGAN.

Nya BMW 2-serie Active Tourer.

SPELAR I STORSTADSLIGAN.

SPELAR I STORSTADSLIGAN.Nya BMW 2-serie Active Tourer.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (220i)

141 (192)/5000–6000

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km* (220i)

6,7

Koldioxidvärde blandad körning g/km* (220i)

151

Bagageutrymmesvolym

468 till 1510 liter

Bli ett med stadens puls. Med glädje. Med stil. Med karaktär. BMW 2-serie Active Tourer hör hemma i moderna storstäder bland torg och caféer, i alléer och korsningar. Med lekfullhet och energi tar sig din bil an varje utmaning och bemästrar den skickligt. Dynamisk och smidig på trånga gator, flexibel och effektiv när tiden är knapp – en perfekt bil för aktiva storstadsmänniskor.

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

SEVÄRDHET FÖR FÖRBIPASSERANDE.

Nya BMW 2-serie Active Tourer är ett ständigt blickfång. Lika imponerande ur alla perspektiv och i alla detaljer. Den stora njuren och genomgående främre luftintag får bilen att utstråla handlingskraft och LED-strålkastarna inger respekt. Den dynamiska silhuetten med horisontell konturlinje och tydligt markerade tröskelbreddare ger BMW 2-serien en både sportig och modern karaktär.

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

Vinterhjul ingår till bilar som ordertecknas mellan 1 januari 2020 och 31 mars 2020.

BMW 2-serie Active Tourer

BMW 225xe Plug-In Hybrid Connected Edition.


Under 8 prisbasbelopp

Företagsleasing från 2.695 kr/månad


Bonus

BMW 225xe har en miljöbilsbonus på 30.000 kr.
 

BMW 225xe Connected innehåller det mesta man kan önska i form av xDrive, Automatlåda, Connected, Model Advantage och hybriddrift.


Effekt 224 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning från 1,7 l/100 km*. Koldioxidvärde 38 g/km*. Miljöklass: EU6.


Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Priser och basbeloppsnivåer nås genom tecknande av 10% ramavtal via återförsäljare eller finansiering genom BMW Finacial Services. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Read more

UTVALDA MODELLER FÖR DIG SOM PRIVATPERSON.

Vinterhjul ingår till bilar som ordertecknas mellan 1 januari 2020 och 31 mars 2020.

BMW 2-serie Active Tourer

BMW 225xe Plug-In Hybrid Connected Edition.


Från 410.800 kr

Billån från 4.380 kr/månad

 

Bonus
BMW 225xe har en miljöbilsbonus på 30.000 kr.


BMW 225xe Connected ger dig en mångsidig bil med upp till 53 km elektrisk räckvidd* som kombinerar rymlig interiör med effektiv kördynamik. Connected Edition inkluderar elektrisk fyrhjulsdrift, automat, navigation och klimatisering via smartphone.


Effekt 224 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,7 l/100 km*. Koldioxidvärde 38 g/km*. Miljöklass: EU6.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Read more

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat.

Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månaders löptid och en avtalad körsträcka om 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 4,25% (ränteläge januari 2020), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,61%-4,67%. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.
 

*Uppgradering av fälg kan påverka CO2-utsläpp vilket kan påverka fordonsskatten.

Read more
”BMW 2-serie Active Tourer är den mest funktionella BMW:n och omdefinierar begreppet körglädje.”
Dr. Norbert Reithofer, styrelsordförande i BMW AG

LIKA HEMMA ÖVERALLT.

Ta ut svängarna i innerstan. Med BMW 2-serie Active Tourer är det ingen paradox. Gott om plats och suverän flexibilitet är två av bilens främsta egenskaper. Med upp till 1 510 liter variabelt bagageutrymme finns alltid rum för nya aktiviteter. Det är som en stående inbjudan. Stora dörrar underlättar in- och urstigning och extrautrustningens automatiska baklucka gör i- och urlastning betydligt enklare och bekvämare. Perfekt när du ska bocka av din att göra-lista.

SURFA IN TILL CITY.

Med BMW ConnectedDrive kan du verkligen koppla av under körningen. Uppkopplade digitala tjänster och appar liksom de intelligenta förarassistanssystemen från BMW Personal CoPilot ger allt stöd som behövs på korta eller långa sträckor. När du nått ett mål säkert och bekvämt återstår bara att ta sikte på nästa.

Read more

Svar på allt.

Är det soligt väder i Rom imorgon? När går mitt flyg? BMW Concierge Services finns där när du behöver och är bara en knapptryckning bort. Oavsett om du behöver boka bord på en restaurang, boka hotellrum eller ska gå på bio. Du kan till och med använda tjänsten för att betala. Concierge Service finns alltid där – var du än befinner dig och vad du än behöver.

Read more

All information på samma ställe

BMW Head-Up Display i fullfärg visar all information som är viktig för körningen på en projektionsskiva direkt i förarens synfält, utan att det distraherar. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information med omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Read more

Håller säkert avstånd.

Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten avsevärt. Utrustningen omfattar påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion, körfältsassistent, helljusassistent, Speed Limit-information, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go samt köassistent.
Read more

Enklaste vägen från start till mål.

Kom fram i tid utan att stressa: med tjänsten Navigation från dörr till dörr för appen BMW Connected. När du är framme och har parkerat bilen kan du få vägbeskrivning hela vägen fram till det slutgiltiga målet via en smartphone eller en ansluten smartwatch.
Read more

Alltid i rätt tid

BMW Connected talar om för dig via en kompatibel smartphone eller smartwatch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Systemet räknar då ut en rekommenderad starttid beroende på trafiksituationen i realtid.
Read more

Allt och lite till.

Vägvisande teknik för framtidens uppkoppling. Med BMW ConnectedDrive har du alltid kontakt med allt som är viktigt för dig – för att resan ska bli ännu mer avkopplande. Upplev det själv.
Read more

SUSA GENOM RUSNINGSTRAFIKEN.

SUSA GENOM RUSNINGSTRAFIKEN.

Med BMW 2-serie Active Tourer blir staden till ett äventyr. De temperamentsfulla och effektiva motorerna är alltid redo för en spurt. Det adaptiva chassit och alla aerodynamikfunktioner ser till att bilen har perfekt kontakt med vägen. Med Driving Experience Control växlar du enkelt mellan olika körlägen – från extra bekvämt till mer sportigt. För ren kördynamik i storstadsdjungeln.

Read more

VÄGVINNARE.

Effektiv. Kraftfull. Kontrollerad. Från extra sparsam 3-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 4-cylindrig bensinmotor: BMW 2-serie Active Tourer är en riktig vägvinnare. Den sportigt avstämda 7-stegade Steptronic-växellådan med dubbelkoppling och den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive ger optimalt väggrepp och extra mycket körglädje.

ELEKTRIFIERANDE.

BMW 225xe Active Tourer.

ELEKTRIFIERANDE.

BMW 225xe Active Tourer.

I FORM FÖR VARJE FRAMTRÄDANDE.

Tack vare alla utrustningsalternativ kan du anpassa din BMW 2-serie Active Tourer helt efter egna preferenser. Kanske vill du ha mer förvaringsutrymme eller snygga tillbehör? Det där lilla extra som gör ett perfekt framträdande ännu bättre.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.