BMW 6-serie Gran Turismo

ETT STATEMENT I SIG.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ETT STATEMENT I SIG.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ETT STATEMENT I SIG.BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo visar vägen för en estetisk nytändning och erbjuder en rymlig och luxuös interiör. De suveräna köregenskaperna garanterar sportig dynamik i alla lägen och högsta tänkbara komfort på längre resor. Det här är en bil som är ett statement i sig – för tidlös design och uttalat modern körglädje.
 

Read more
”BMW 6-serie Gran Turismo är en bil för anspråksfulla kunder som lägger stor vikt vid individualitet, estetik och enastående körkomfort.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

PERFEKTION.

Exteriören hos BMW 6-serie Gran Turismo.

PERFEKTION.

Exteriören hos BMW 6-serie Gran Turismo.

De skulpterade formerna och den smäckra silhuetten ger BMW 6-serie Gran Turismo en stark känsla av närvaro. De distinkt modellerade ytorna utgör en effektfull kontrast till den mjukt fallande taklinjen, och skapar en omisskännligt sportig elegans. Det markanta bakpartiet förstärker bilens kraftfulla och dynamiska intryck.

Read more

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

Den smakfulla och rymliga interiören med sin höga komfort gör BMW 6-serie Gran Turismo till en stilsäker följeslagare på längre resor. De aktiva chassifunktionerna låter de suveräna köregenskaperna komma till sin fulla rätt, vilket ger en imponerande smidighet i alla hastigheter.

Read more

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

Allt under uppsikt: med Driving Assistant Plus från BMW Personal CoPilot har du alltid en assistent och hjälpande hand vid din sida. Paketet omfattar ett antal förarassistanssystem som både underlättar i monotona och besvärliga körsituationer samt förbättrar säkerheten och komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

Read more

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Privat och tjänstebil.

För BMW 6-serie Gran Turismo erbjuds utrustningspaketen Innovation och Ultimate Edition som tillägg på grundpriset, från 582.500 kr för Innovation och från 641.500 för Ultimate. Se prislista för detaljerad information.

Read more
BMW 6-serie Gran Turismo

Innovation Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo, 30d/40i/40d, kan vi erbjuda Innovation Edition som tillägg på grundpriset, från 582.500 kr för 30i.

Från 99.500 kr

Innovation Edition innehåller M Sport, CInnovation, Travel, Winter, Harman Kardon, Seat heating front and rear, 4-zone climate, Comfort Access samt Electrical front seats.

Read more
BMW 6-serie Gran Turismo

Ultimate Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo och motoralternativen 40i och 40d kan vi erbjuda Ultimate Edition som tillägg på grundpriset, från 641.500 kr för 40i.

Från 219.500 kr

Ultimate Edition innehåller M Sport, Connected, Innovation, Travel, Winter, B&W, Seat heating front and rear, 4-zone clomate, Comfort Access, Soft close, Trailer hitch, Tinted windows, Active seat ventilation, Comfort seat - front, Ambient Air Package, Massage function - front, Ceramic controls, Driving Assistant Plus, Remote control parking, Night vision, Nappa upholstery samt Metallic paint.

Read more
BMW 6-serie Gran Turismo

TESTER AV BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Tjänstebilen.se och Expressen har testat helt nya BMW 6-serie Gran Turismo. Läs om testerna av bilen.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.