BMW 6-serie Gran Turismo

ETT STATEMENT I SIG.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ETT STATEMENT I SIG.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ETT STATEMENT I SIG.BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo visar vägen för en estetisk nytändning och erbjuder en rymlig och luxuös interiör. De suveräna köregenskaperna garanterar sportig dynamik i alla lägen och högsta tänkbara komfort på längre resor. Det här är en bil som är ett statement i sig – för tidlös design och uttalat modern körglädje.
 

Read more
”BMW 6-serie Gran Turismo är en bil för anspråksfulla kunder som lägger stor vikt vid individualitet, estetik och enastående körkomfort.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

PERFEKTION.

Exteriören hos BMW 6-serie Gran Turismo.

PERFEKTION.

Exteriören hos BMW 6-serie Gran Turismo.

De skulpterade formerna och den smäckra silhuetten ger BMW 6-serie Gran Turismo en stark känsla av närvaro. De distinkt modellerade ytorna utgör en effektfull kontrast till den mjukt fallande taklinjen, och skapar en omisskännligt sportig elegans. Det markanta bakpartiet förstärker bilens kraftfulla och dynamiska intryck.

Read more

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

Den smakfulla och rymliga interiören med sin höga komfort gör BMW 6-serie Gran Turismo till en stilsäker följeslagare på längre resor. De aktiva chassifunktionerna låter de suveräna köregenskaperna komma till sin fulla rätt, vilket ger en imponerande smidighet i alla hastigheter.

Read more

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

THE SPACE TO BE.

Interiören i BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

Allt under uppsikt: med Driving Assistant Plus från BMW Personal CoPilot har du alltid en assistent och hjälpande hand vid din sida. Paketet omfattar ett antal förarassistanssystem som både underlättar i monotona och besvärliga körsituationer samt förbättrar säkerheten och komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

Read more

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Privat och tjänstebil.

BMW 6-serie Gran Turismo

Innovation Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo, alla motoralternativ, kan vi erbjuda Innovation Edition.

Från 99.500 kr

Innovation Edition innehåller M Sport, CInnovation, Travel, Winter, Harman Kardon, Seat heating front and rear, 4-zone climate, Comfort Access samt Electrical front seats.
Read more
BMW 6-serie Gran Turismo

Ultimate Edition.

För BMW 6-serie Gran Turismo och motoralternativen 40i och 40d kan vi erbjuda Ultimate Edition.

Från 219.500 kr

Ultimate Edition innehåller M Sport, Connected, Innovation, Travel, Winter, B&W, Seat heating front and rear, 4-zone clomate, Comfort Access, Soft close, Trailer hitch, Tinted windows, Active seat ventilation, Comfort seat - front, Ambient Air Package, Massage function - front, Ceramic controls, Driving Assistant Plus, Remote control parking, Night vision, Nappa upholstery samt Metallic paint.
Read more
BMW 6-serie Gran Turismo

TESTER AV BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Tjänstebilen.se och Expressen har testat helt nya BMW 6-serie Gran Turismo. Läs om testerna av bilen.

 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  (1) Värdena gäller t o m 2018-04-15. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifterna för bilar märkta med (2) är preliminära.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.