BMW iX3

BMW CONCEPT iX3.

BMW CONCEPT iX3.

BMW CONCEPT iX3.

Framtiden är elektrisk. Med konceptbilen BMW Concept iX3 presenterar vi en försmak på den kommande helelektriska versionen av SAV:en BMW X3. Med den femte generationen av BMW eDrive teknologi och ett kraftfullt batteri på över 70 kWh nettokapacitet, har konceptbilen en räckvidd på över 400 km enligt den nye WLTP-mätmetoden. Med 150 kW snabbladdning laddes batteriet på runt 30 minuter. Framtiden är ren elektrisk körglädje!

BMW i

HÅLL DIG UPPDATERAD.

VILL DU BLI EN AV DE FÖRSTA SOM KÖR EN BMW iX3?

Genom att registrera dig blir du automatiskt en av de första som får exklusiv information om reservationsmöjligheter av den helelektriska BMW iX3. Din registrering är inte bindande och gäller endast för själva nyhetsbrevet.

Read more

HÖJDPUNKTER.

  • 01 Mer än 400 km räckvidd (WLTP)
  • 02 270 hk elektrisk motor
  • 03 Laddtid på runt 30 minuter med 150 kW snabbladdning
  • 04 Femte generationen av BMW eDrive teknologi
  • 05 BMW:s första helektriska SAV
BMW iX3
BMW iX3

FRAMTIDEN ÄR ELEKTRISK.

Sedan BMW i3 introducerades år 2013 har vi levererat fler än 200 000 elbilar, och innan år 2025 kommer våra kunder att ha 25 eldrivna modeller att välja bland. "Vi var tidiga med att fokusera på det här området, vilket är en viktig förklaring bakom våra framgångar", säger Harald Krüger, global VD på BMW Group. År 2020 lanseras BMW iX3 - den helt elektrifierade versionen av vår populära BMW X3. 

 

BMW Concept iX3 delar stora delar av designen och egenskaperna med den senaste generationen BMW X3 som nådde marknaden i fjol. Några säregna detaljer skiljer dock konceptbilen från dagens produktionsmodell: Den stängda grillen är en nytolkning av den klassiska BMW-designen. Frontspoilern är också mer sluten, med mindre luftintag och nya linjer. De stängda njurarna i frontdesignen bidrar till en bättre aerodynamik. Laddningslocket är placerat bakom vänster framhjul. Egna fälgar och detaljer på stötfångaren är andra element som karaktäriserar denna konceptbil.

 

Vill du bli bland de första att köra BMW iX3? Håll ögonen öppna för du kommer snart att kunna reservera den. 

På bilderna visas konceptbilen BMW Concept iX3. Den slutgiltiga produktionsmodellen kan komma att avvika från dessa.

Read more