BMW CONCEPT iX3.

BMW CONCEPT iX3.

Swisha och bli en av de första ägarna.

BMW CONCEPT iX3.

Swisha och bli en av de första ägarna.

BMW CONCEPT iX3.Swisha och bli en av de första ägarna.

Äntligen! Nu har du möjlighet att förhandsboka framtidens elbil BMW iX3. Bilen börjar produceras år 2020 och bygger på populära BMW X3. Genom att swisha 15 000 SEK säkrar du en plats i kön. Fram till att köpekontraktet är signerat kan du få tillbaka beloppet. Läs mer om detaljerna under Villkor på bokningssidan.

Konceptbilen BMW Concept iX3 är en försmak av den kommande elbilen BMW iX3. Med ett kraftfullt batteri på över 70 kWh i nettokapacitet har konceptbilen en räckvidd på över 400 km (WLTP). Med en laddeffekt på 150 kW blir den dessutom körbar på runt 30 minuter. 

Read more
BMW i

HÖJDPUNKTER.

 • 01 Mer än 400 km räckvidd (WLTP)
 • 02 270 hk elektrisk motor
 • 03 Laddtid på runt 30 minuter med 150 kW snabbladdning
 • 04 Femte generationen av BMW eDrive teknologi
 • 05 BMW:s första helektriska SAV
BMW iX3
BMW iX3

FRAMTIDEN ÄR ELEKTRISK.

Sedan BMW i3 introducerades år 2013 har vi levererat fler än 200 000 elbilar, och innan år 2025 kommer våra kunder att ha 25 eldrivna modeller att välja bland. "Vi var tidiga med att fokusera på det här området, vilket är en viktig förklaring bakom våra framgångar", säger Harald Krüger, global VD på BMW Group. 

 

BMW Concept iX3 delar stora delar av designen och egenskaperna med den senaste generationen BMW X3. Några säregna detaljer skiljer dock konceptbilen från dagens produktionsmodell: Den stängda grillen är en nytolkning av den klassiska BMW-designen. Frontspoilern är också mer sluten, med mindre luftintag och nya linjer. De stängda njurarna i frontdesignen bidrar till en bättre aerodynamik. Laddningslocket är placerat bakom vänster framhjul. Egna fälgar och detaljer på stötfångaren är andra element som karaktäriserar denna konceptbil.

På bilderna visas konceptbilen BMW Concept iX3. Den slutgiltiga produktionsmodellen kan komma att avvika från dessa.

Read more
LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

LADDAD PÅ FRAMTIDEN?

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.