SHOP THE LOOK

HELT NYA

i5

BMW M

HELT NYA BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN. 100 % ELEKTRISK.

 

BMW i5 M60 xDrive: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 20,6–18,4; Räckvidd, WLTP i km: 455–510

Helt nya BMW i5 M60 xDrive Sedan
– 100% elektrisk och överlägsen prestanda.

Helt nya BMW i5 M60 xDrive Sedan bjuder på enastående komfort och karakteristisk design. Du får imponerande kördynamik, ett kännetecken för bilar från BMW M. Med den här bilen går du från 0 till 100 km/h på bara 3,8 sekunder. Nu med 100% eldrift och fyrhjulsdrift.

 

M-modellen förstärker den sportiga personligheten. Det här är den starkaste och sportigaste varianten av BMW i5 Sedan som är en populär klassiker. En bil för dig som inte nöjer dig med lagom och är riktigt rolig att köra.

TEKNISKA DATA

VARIANTER.

Modeller

M Models

BMW M
BMW i5 M60 xDrive

Prestanda

442 kW (601 hk)

0–100 km/h

3,8 s

Räckvidd

510 km

BMW i5 M60 xDrive: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 20,6–18,4; Räckvidd, WLTP i km: 455–510

 

 

DIN HELT NYA BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Utvändig lack Fire Red metallic finns preliminärt fr.o.m. november 2023.

  FÖR DIG SOM VILL HA...

  100% ELEKTRISK. 100% SPORT. 

  Helt nya BMW i5 kommer i sällskap med en efterlängtad M Performance-modell. Med effektivare snabbladdning och fyrhjulsdrift som standard bjuder nykomlingen BMW i5 M60 på ren körglädje i varje kurva. Är du nyfiken på att se alla motoralternativ i helt nya BMW 5-serie Sedan? 

  PRESTANDA

  KÖR SOM EN M.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Stark motor och sportigt kördynamik: nya BMW i5 M60 xDrive har samma typiska prestanda som en BMW M – men helt elektriskt.

  DESIGN

  SER UT SOM EN M.

  KÄNNS SOM EN M.

  RÄCKVIDD OCH LADDNING

  HELT ELEKTRISK.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Smidig laddning, när som helst och överallt med BMW Charging.

  BEKYMMERSFRITT TILL
  MÅLET:
  KÖRNING OCH

  LADDNING MED BMW i5.

  Mer information

  Räckvidd för

  Nödvändiga laddningsstopp

  Detta är det preliminära antalet laddningsstopp som du behöver längs färdvägen. 

   

  Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start.

   

  High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

  Total laddningstid

  Så här lång tid tar det preliminärt att ladda totalt längs färdvägen. Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start. 

  High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

  Total restid inkl. laddning

  Den angivna restiden omfattar den uppskattade körtiden plus laddningstiden om du behöver ladda på vägen.

  Du antas köra den snabbaste färdvägen utan trafikhinder eller andra fördröjningar.

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Laddningseffekten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, individuell körprofil samt användning av energiförbrukande utrustning och själva bilen. Laddningstiderna gäller för 23 °C omgivningstemperatur efter körning och kan avvika beroende på användningsförhållandena. Angivna värden är exempelvärden för grundkonfigurationen av den valda modellen. Värdena kan avvika för bilar med andra utrustningsvarianter.

   

  Med appen My BMW har du alltid koll på räckvidden och laddningsnivån. Du kan även enkelt planera laddningsoptimerade färdvägar och överföra dem till bilen. Ladda ner appen och se hur den fungerar i demoläget.

  Mer information

  Loading Time

  Laddningstider hos

  Offentlig laddning

  Stazione di ricarica High-Power

  Ladda bilen extra snabbt vid en High Power Charging-station (exempelvis hos IONITY). Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har mycket högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är High Power Charging-stationer särskilt lämpliga för att ladda bilen under resan.

  Stazione di ricarica veloce

  Behöver du snabbt fylla på med mer ström under resan? Då är en snabbladdningsstation det rätta alternativet för dig. Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har nämligen högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är snabbladdningsstationer lämpliga för att ladda bilen under resan.

   

  På displayen visas hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 10 % till 80 % vid en laddeffekt på upp till 50 kW. Inom det intervallet går laddningen som snabbast och är också skonsammare för batteriet.

   

  På kartan ser du en översikt över alla snabbladdningsstationer inom BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

  Stazione di ricarica AC

   

  Du hittar publika laddstationer med växelström (AC) nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tid – till exempel på natten eller när du är på jobbet. Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en maxeffekt på 22 kW. Hur effektiv laddningen är beror på bilens utrustning.

   

  Ta en titt på kartan och upptäck alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

   

  Ladda hemma

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Ladda bilen i hemmet med en wallbox eller Flexible Fast Charger.

   

  Båda använder växelström (AC). Beroende på modell, extrautrustning och tillval kan en laddbox ge en maximal laddeffekt på 22 kW medan Flexible Fast Charger har en maxeffekt på 11 kW.

   

  Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en effekt på 11 kW.

  Filter charging stations

  Laddningskapaciteten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, din körstil, om du använder olika funktioner i bilen, samt vilken typ av elbil du har. Laddningstiderna är beräknade på en omgivningstemperatur på 23 °C, efter en tidigare resa. Tiden kan avvika beroende på användning.

   

  Använd My BMW-appen för att hitta laddstationer samt för att planera, kontrollera och hantera laddningstillfällen – både hemma och på resa. Upplev alla funktioner från My BMW-appen i demoläge.

  BEKYMMERSFRITT FRÅN START TILL MÅL: KÖRA OCH LADDA BMW i5 M60 xDRIVE.

  Mer information

  Loading Time

  Laddningstider hos

  Offentlig laddning

  High Power-laddstation

  Du laddar bilen extra snabbt på en High Power-laddstation (t.ex. i IONITYs nätverk). Likström (DC) ger avsevärt högre laddningseffekt än växelström (AC), som från ett hushållseluttag. Därför är High Power-laddstationer särskilt bra för laddning när man reser.

   

  Figuren visar minsta nödvändiga laddningstid när man laddar från en batteriladdningsnivå på 10 till 80 % med maximal laddningseffekt. I det här området laddar du snabbast och skonar även batteriet. 

   

  Kartan visar alla High Power-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Senast kontrollerat 2023-03-22)

  Snabbladdningsstation

  Om du behöver gå på toaletten i stan eller när du reser är en snabbladdningsstation rätt ställe. Likströmmen (DC) som finns här ger högre laddningseffekt än växelström (AC), som från ett hushållseluttag. Därför är snabbladdningsstationer särskilt bra för laddning när man reser. 

   

  Figuren visar minsta nödvändiga laddningstid när man laddar från en batteriladdningsnivå på 10 till 80 % med en effekt upp till 50 kW. I det här området laddar du snabbast och skonar även batteriet. 

   

  Kartan visar alla snabbladdningsstationer i BMW Charging-nätverket. (Senast kontrollerat 2023-03-22)

  AC-laddstation

  Det finns offentliga laddstationer med växelström (AC) nästan överallt. Den är särskilt lämplig för regelbunden laddning under en längre tid, till exempel över natten eller medan du är på jobbet. Figuren visar minsta nödvändiga tid för laddning när man laddar från en batteriladdningsnivå på 0 till 100 % med en effekt upp till 22 kW. Laddningseffekten beror på utrustningen.

   

  Kartan visar alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Senast kontrollerat 2023-03-22)

  Ladda hemma

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Hemma laddar du bilen bekvämt med en wallbox eller en Flexible Fast Charger. 

   

  Växelström (AC) används för båda. Wallboxen kan tillhandahålla max. 22 kW och Flexible Fast Charger max. 11 kW beroende på bil, extrautrustning och marknad.

   

  Figuren visar minsta nödvändiga tid för laddning när man laddar från en batteriladdningsnivå på 0 till 100 % med en effekt på 11 kW.

  Filter charging stations

  The charging capacity depends on the charge level, ambient temperature, individual driving profile and use of auxiliary devices as well as the actual vehicle selected. The charging times apply to ambient temperatures of 23 °C following a prior journey and may deviate according to usage characteristics. 

   

  Use the My BMW app to find charging stations as well as to plan, check and manage charging operations – both at home and when travelling. Experience the full range of functions from the My BMW app in demo mode.

  LADDNING.

  Teknik

  INTELLIGENT OCH IMPONERANDE.

  Alltid i rätt körfält och på rätt avstånd.

  Driving Assistant Professional håller bilen säkert i körfältet och på rätt avstånd i hastigheter upp till 210 km/h. Det är mycket praktiskt särskilt i tät trafik. I en nödsituation bromsar vid behov din BMW tills den stannar och kör sedan iväg igen.

  Din BMW parkerar åt dig.

  Parkerar utan att du sitter i bilen. Parking Assistant Professional parkerar din BMW och kör ut från parkeringen igen automatiskt. Du utför den upp till 200 m långa manövern en gång och sparar den.

  Se mer än det som är precis framför ögonen.

  BMW Live Cockpit Professional visar viktig information direkt i ditt synfält utan att du måste släppa blicken från vägen. Augmented View visar grafikinformation live som underlättar navigeringen.

  Mer än bara en nyckel.

  Med BMW Digital Key Plus använder du din smartphone som bilnyckel och du kan dela den digitalt med upp till 5 andra personer. När du närmar dig din BMW låses den upp och ljuseffekter visas automatiskt. Beroende på vald profil ställs kupén in efter dina val.

  BMW LAUNCH EDITIONS.

  LANSERINGSERBJUDANDE FÖR NYA BMW i5 M60 SEDAN.

  Förutom standardutrustningen erbjuder vi just nu ett exklusivt Launch Edition paket med noga utvalda tillval, och som dessutom ger dig extra förmånligt pris på din nya BMW i5 M60 Sedan.

  RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER

  PROACTIVE CARE.

  Service – när du behöver den.

  Inplanerad service eller däckslitage: vi kontaktar dig i god tid och du bokar en tid direkt i appen My BMW.

  VANLIGA FRÅGOR OM BMW i5 M60 xDRIVE.