BMW X2 F39
DrivmedelBensinDieselLaddhybrid

THE X2

BMW X2: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDieselLaddhybrid
THE X2BMW X2: ALLA HÖJDPUNKTER

Absolut unik. Extremt ovanlig. BMW X2 visar sina sportiga ambitioner redan vid första anblicken. Kaxigt kraftfull utstrålning i kombination med dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass. Tillsammans med den högklassiga interiören och många innovativa tekniska lösningar är den sinnebilden för den nya tidens extroverta ledargestalt. Är du redo? 

Läs mer

LADDHYBRIDEN BMW X2 xDRIVE25e.

Upptäck fördelarna och de tekniska höjdpunkterna hos BMW X2 xDrive25e.

Det bästa av två världar: Med BMW X2 xDrive25e får du både innovativa lösningar och effektiv kördynamik. Upptäck de många fördelarna laddhybriden och läs mer om drivningskoncept, kördynamik, BMW Charging och praktiska digitala tjänster från BMW ConnectedDrive.
Plugin-hybriden BMW X2 xDrive25e F39 framför ett garage med modell

Laddhybridtekniken i BMW X2 xDrive25e.

I laddhybriden BMW X2 xDrive25e förenas den elektriska drivtekniken BMW eDrive med en kraftfull BMW förbränningsmotor. Tillsammans skapar de båda drivenheterna en effektiv och unik körupplevelse. För optimal dynamik och drivgrepp för laddhybriden finns BMW:s unika fyrhjulsdrift BMW xDrive.

Mer om BMW laddhybrider
Plugin-hybriden BMW X2 xDrive25e F39 sedd snett från sidan körandes på gatan

Körlägen BMW X2 xDrive25e.

Kör bara på el och utan utsläpp till jobbet eller kraftfullt och dynamiskt med tillräcklig räckvidd under helgutflykten – med BMW X2 xDrive25e med hybriddrivning är du öppen för allt. Bilarna omfattar smarta körlägen som garanterar ett perfekt samspel mellan förbrännings- och elmotorn i alla situationer.
Mer om BMW laddhybrider
Plugin-hybriden BMW X2 xDrive25e F39 sedd snett bakifrån under laddning med modell

Ladda BMW X2 xDrive25e.

Med BMW Charging får du anpassade lösningar för laddning av din laddhybrid. Leveransen av BMW X2 xDrive25e omfattar, förutom standardladdkabel för hushållseluttag, även en laddkabel (Mode 3) för offentlig laddning samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor för offentlig laddning.

Mer om laddning
Plugin-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 närbild på navigationssystemet

Digitala tjänster för BMW X2 xDrive25e.

BMW erbjuder innovativa digitala tjänster som underlättar vardagen med din BMW X2 xDrive25e ytterligare. BMW Connected Charging visar dig med hög precision var du hittar närmaste offentliga laddstation längs din resväg. Andra digitala tjänster som My BMW-appen underlättar din mobilitet i vardagen ytterligare.
Mer om de digitala tjänsterna

DESIGNEN FÖR BMW X2.

Med sin utåtriktade design och sin coupé-karaktär omdefinierar BMW X2 de distinkta och sportiga vägegenskaperna. Interiören välkomnar de åkande i BMW X2 med samma sportiga och eleganta design. Högkvalitativa designhöjdpunkter som M sportstolar i läder Dakota/Alcantarakombination understryker de sportiga premiumanspråken.

Läs mer

DYNAMISK IN I MINSTA DETALJ.

BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå sedd snett framifrån
Luftintag BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå sedd framifrån

Luftintag.

Fångar blicken direkt: den självsäkra fronten med sin kraftfulla stötfångare och stora, trekantiga luftintag på sidorna som ger ännu effektivare kylning av bromsarna och motorn. Integrerad Air Curtain i luftintagen bidrar till att minska karossens luftmotstånd.
Innerskärmsskydd BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå sedd från sidan

Hjulhuskanter.

Sportigt helhetsintryck. De framträdande hjulhuskanterna i Frozen Grey ingår i M Sport X och ger de imponerande fälgarna en maximalt dynamisk inramning. Precis som de distinkta tröskelbreddarna är de ett omisskännligt bevis på att BMW X2 är en fullvärdig medlem i X-familjen.
Sidokjol BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå sedd snett från sidan

Tröskelbreddare.

BMW X2 drar sportigheten till sin spets. Det vittnar även den innovativa dekoren på tröskelbreddarna och dörrarna i Frozen Grey om. De bildar en genomgående enhet med hjulhuskanterna, som också är utförda i Frozen Grey. Tillsammans skapar de ett konsekvent och kraftfullt samspel mellan lackeringen och dekoren hela vägen till bakpartiet.
BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå sedd bakifrån

Bakpartiets design.

Konsekvent hela vägen. Det karakteristiska formspråket fortsätter hela vägen till bakpartiet. Bakluckan går hela vägen ner till stötfångaren, vilket ger en estetisk look. Bakluckans handtag är diskret integrerat i BMW-emblemet.
Förarplats BMW X2 F39 2020 invändig utrustning

Förarplatsen.

Den exklusiva touchen i interiören harmonierar perfekt med BMW X-modellernas typiska ergonomiska förarplats, där föraren verkligen står i centrum. Alla instrument och funktioner nås snabbt och intuitivt. Framhäv bilens sportiga sida ännu mer: extrautrustningens M lädersportratt med multifunktion och växelpaddlar erbjuder perfekt grepp och ger dig fri sikt över de två överskådliga mätartavlorna.
Instrumentpanel BMW X2 F39 2020 invändig utrustning

Progressivt användargränssnitt.

Stanna i din komfortzon. Det innovativa användargränssnittet är unikt i den här klassen och tar kommunikationen till nästa nivå. De lättöverskådliga funktionerna för extrautrustningens Navigation Plus styrs intuitivt och bekvämt – med kontrollreglaget iDrive Touch, pekskärm eller röststyrning (inte med svensk språkversion). Vare sig det gäller navigation, Connectivity eller underhållning: Det är du som väljer hur du vill placera de sex dynamiska panelerna med live-innehåll.
Läderklädsel BMW X2 F39 2020 invändig utrustning

Exklusiva klädselalternativ.

De många klädselalternativen matchar interiören, håller högsta kvalitet i bearbetningen och ger hög sittkomfort. På bilden visas klädsel i tyg/alcantara Hexagon med gul kontrastsöm, vilken erbjuds exklusivt för BMW X2 M Sport och M Sport X. Cloun: Designen återkommer även på armstöden, mittkonsolen och instrumentpanelen, vilket ger hela interiören ett sportbetonat helhetsintryck.

KÖRDYNAMIKEN I BMW X2.

Drivline- och chassikomponenter för BMW X2 i översikt.

Kraftfulla motorer. Direkt styrning. M sportchassi som extrautrustning. Köregenskaper med högsta precision – i en klass för sig. Temperamentsfull dynamik och accelerationsvillig smidighet för snabba spurter och långresor, för stadstrafik och kurviga landsvägar. Ge bilen chansen att överträffa sig själv: med fyrhjulsdriften BMW xDrive. Den ger BMW X2 enastående drivgrepp och kursstabilitet, så att bilen går som på räls även i de snävaste kurvorna. Hjärtklappning ingår – om du är redo.
BMW X2 F39 2020 Brooklyngrå körandes sedd från sidan
Växelspak BMW X2 F39 2020 invändig utrustning

Sportväxellåda med dubbelkoppling.

Den 7-stegade Steptronic-sportväxellådan med dubbelkoppling ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyngråsedd bakifrån

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Adaptivt chassi BMW X2 F39

Adaptivt chassi

Det adaptiva chassit, som är sänkt med tio millimeter, gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna till den aktuella körsituationen och kombinerar körkomfort och kördynamik med maximal säkerhet. Med hjälp av reglaget för Driving Experience Control kan föraren välja mellan standardinställningen Comfort eller läget Sport.

FÖRARASSISTANSSYSTEMEN I BMW X2.

I BMW X2 har du bästa tänkbara uppkoppling mellan din smartphone och bilen tack vare den innovativa appen My BMW. Du kan bland annat planera in möten eller rutter och skicka dem till navigationssystemet, meddela andra din exakta position i realtid eller din beräknade ankomsttid, och när du väl är framme kan du få en vägbeskrivning av sista biten till fots i din smartphone. Upplev en app som underlättar ditt liv – säg hej till BMW Connected.
Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 invändig utrustning instrumentpanel

Driving Assistant Plus.

Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten avsevärt. Utrustningen omfattar påkörningsvarning med bromsfunktion, körfältsassistent, helljusassistent, vägmärkesregistrering, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go.
BMW Head-Up Display BMW X2 F39 2020 invändig utrustning instrumentpanel

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information inkl omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Förarmiljö aktiv farthållare med Stop & Go-funktion BMW X2 2020 F39 Interiör

Aktiv farthållare med Stop & Go.

Den aktiva farthållaren med Stop & Go inklusive påkörningsvarning med bromsfunktion håller den inställda hastigheten och avståndet till bilen framför. Bilen startar och bromsar automatiskt, vid behov tills bilen står still, och håller det inställda avståndet till bilen framför, även i långsam trafik och bilköer.
Navigation Plus BMW X2 2020 F39 Interiör

Navigation Plus.

I navigation Plus ingår BMW Head-Up Display, kontrollreglage iDrive Touch, fast monterad 8,8" pekskärm och kombiinstrument med en högupplöst 5,7" TFT-display. Systemet styrs intuitivt via kontrollreglaget iDrive Touch, med direktvalsknappar, åtta favoritknappar, röststyrning (ej i kombination med svensk språkversion) eller med pekskärmen med dynamiska paneler.
Smartphone-integrering BMW X2 F39

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 2020 invändig utrustning

Real-Time Traffic Information.

Vill du tillbringa din semester i bilköer? Med Real-Time Traffic Information kommer du fram snabbare. Tjänsten reagerar på det aktuella trafikläget i princip i realtid och beräknar automatiskt en alternativ rutt. Extrafunktionen Lokal riskvarning varnar för dåliga vägförhållanden och olyckor på din planerade sträcka.
BMW Concierge Service BMW X2 2020 F39 Interiör

BMW Concierge Services.

Är det soligt väder i Rom imorgon? När går mitt flyg? Vilken är stans bästa restaurang? BMW Concierge Services finns där när du behöver och är bara en knapptryckning bort – för att du ska få snabb och personlig hjälp. Var du än befinner dig och vad du än behöver.

BMW X2-MODELLER.

Advantage

Redan i basutförandet är BMW X2 en extremt sportig och typisk BMW X. De kraftfulla proportionerna och den extroverta designen utstrålar självsäkerhet och nytänkande. Exteriörens blickfång är de svarta dekordetaljerna hos fronten, sidorna och bakpartiet. De utgör en dynamisk kontrast till karossens färg och framhäver den sportiga x karaktären ännu tydligare. Interiören håller samma höga klass och matchar den karakteristiska stilen perfekt.
 • Automatisk drift av bakluckan
 • Park Distance Control (PDC) bak; Park Distance Control fram och bak inkl. parkeringsassistent som tillval (funktionerna är inte illustrerade här).
 • Automatisk luftkonditionering med 2-zonsreglering
 • Farthållare med bromsfunktion
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Advantage-paket Medelhavsblå metallic sedd snett framifrån

Model M Sport

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare t.ex. M chassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.
 • M Aerodynamikpaket inklusive frontförkläde med insats i Dark Shadow metallic, specialdesignade luftintag och sidoskärmar i karosserifärg med insatser i Dark Shadow metallic, hjulhuslister och beklädnader i karosserifärg samt bakre förkläde med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
 • 19" M lättmetallfälgar med dubbeleker i stil 715 M med run-flat-däck; andra hjul tillgängliga
 • Sportstolar för förare och passagerare i "Micro Hexagon" Sensatec Black eller antracitfärgad tyg/Sensatec med gråa detaljer; andra klädselalternativ tillgängliga
 • M läderratt
BMW X2 sDrive20i F39 2018 M Sport Misano-blå metallic sedd snett framifrån

M Sport X

Modellen M Sport X har inspirerats av rallysport. Specifika designdetaljer i Frozen Grey metallic karakteriserar fronten, sidorna och bakpartiet. De sätter starka accenter och förstärker bilens höga nivå. I interiören förstärker M sport-specifika detaljer bilens X-karaktär.
 • M Sport X-paket inklusive främre frontförkläde med insats i Frozen Grey metallic, specialdesignade luftintag och sidoskärmar i Frozen Grey metallic med insatser i karosserifärg, hjulhuslister, beklädnader och diffusorinsats för bakre förkläde i Frozen Grey metallic
 • 19" M lättmetallfälgar med Y-eker i stil 722 M med run-flat-däck; andra hjul tillgängliga
 • Sportstolar för förare och passagerare i tyg "Micro Hexagon" Sensatec Black med gul markering, andra klädselalternativ tillgängliga
 • M läderratt
BMW X2 sDrive20i F39 2018 M Sport X Sparkling Storm briljanteffekt sedd snett framifrån
 • Advantage
 • Model M Sport
 • M Sport X

TEKNISKA DATA FÖR BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

131 (178)/5 000-5 500

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

7,3

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

6,9-7,7

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km:

157-175

BMW X2 F39 Brooklyngrå sedd framifrån