BMW X5 kör genom en storstad på natten

DEN SJÄLVKLARA LEDAREN.

Helt nya BMW X5.

DEN SJÄLVKLARA LEDAREN.

DEN SJÄLVKLARA LEDAREN.Helt nya BMW X5.

En ledare som inte behöver rätta in sig i ledet: nya BMW X5. En bil som utstrålar en självklar pondus – rakryggad, kraftfull och elegant. Den mäktiga dubbelnjuren i ett stycke låter ana den inneboende potentialen, och strålkastarnas vässade X-design suddar ut alla tvivel om vem som kommer att ta ledningen. Utrustad med den senaste tekniken för bättre säkerhet och högsta kördynamik på alla underlag – helt nya BMW X5 vet vart den är på väg. Och hur man kommer dit först.

Read more

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

LEDAREGENSKAPER UPPHÖJT TILL 5

 • 01 Karakteristiskt BMW Laserlight i X-design med blå detaljer
 • 02 Högsta kördynamik tack vare xOffroad-paket med luftfjädring för fram- och bakaxeln
 • 03 Typisk X-design i en imponerande kraftfull tolkning
 • 04 Perfekt uppkoppling tack vare innovativ teknik och förarassistanssystem
 • 05 Smarta bagageutrymmeslösningar för maximal komfort

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X5

BMW X5 vinterhjulserbjudande.

Vinterhjul ingår till bilar som ordertecknas innan nyår. Erbjudandet gäller ej BMW X5 xDrive45e. Erbjudandet avser nordiska friktionsdäck i standarddimension. Större fälgstorlek och dubbdäck kan väljas som tillval mot en kostnad.

Read more
BMW X5 sedd från sidan, båda bakluckorna är öppna
Foto på bagageutrymmet i BMW X5

VÄLORGANISERAD LEDARE.

Bagageutrymmet i BMW X5 erbjuder komfort i en ny dimension. För bekväm i- och urlastning kan både den övre och nedre delen av den tvådelade bakluckan öppnas och stängas varav den övre elektriskt som standard. I kombination med Comfort Access öppnas och stängs även nedre luckan elektriskt och det räcker dessutom med en rörelse med foten under stötfångaren. Bagageutrymmespaket* bidrar till bättre ordning och säkerhet. När bakluckan öppnas åker den eldrivna skyddsgardinen tillbaka och försvinner under golvet med hjälp av en knapptryckning. De integrerade glid- och halkskyddsskenorna gör att packningen hålls perfekt på plats när du kör.

Nya BMW X5 är en inkarnation av BMW X-familjens gener. Den fjärde generationen av denna modell har vässat sin suveräna och moderna stil till ett starkt statement. Den visar upp en ny definition av X-formspråket som är robust, klart och exakt. Och den nya interiören erbjuder ännu mer lyx och ett intuitivt användargränssnitt.
Adrian van Hooydonk, chefdesigner, BMW Group
Förarplats och användargränssnitt i BMW X5

ALLT UNDER KONTROLL.

Det innovativa användargränssnittet i BMW X5.

ALLT UNDER KONTROLL.

Det innovativa användargränssnittet i BMW X5.

BMW Operating System 7.0 och det innovativa användargränssnittet gör att du kan styra olika funktioner ännu enklare och mer intuitivt – med gester, röststyrning, pekskärm eller iDrive-systemet. Dessutom har funktionerna som styrs med iDrive-reglaget utökats ytterligare. Nu kan till exempel alla digitala tjänster och appar väljas direkt.

Read more

ALLTID TVÅ STEG FÖRE.

Digitala tjänster och förarassistans i BMW X5.

Perfekt uppkoppling, suverän framförhållning: BMW X5 är utrustad med den senaste tekniken för BMW Connectivity. Intelligenta digitala tjänster och förarassistanssystem skapar en heltäckande uppkoppling mellan bilen och världen utanför. Funktionerna styrs intuitivt för att ge maximal komfort och högsta möjliga säkerhet.

Read more
BMW X5 Digital Key

Nyckellös komfort.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta motorn. Ladda ned den digitala nyckeln till din Android-telefon (tillgänglig för vissa modeller) och dela den med familj och vänner.

Giltighetstiden är ett år.

Read more
BMW X5 Vägledning från dörr till dörr

Raka vägen till målet.

Kom fram i god tid och på gott humör. Vägledning från dörr till dörr tar dig ända från det första steget utanför dörren hela vägen till målet, och tillbaka. Du får snabb information på telefonen om hur du ska gå med hjälp av informationen från din BMW Connected Onboard-skärm och meddelanden från appen BMW Connected.

Giltighetstiden är ett år.

Read more
BMW X5 Connected Package Professional

Uppkoppling. Ett steg längre.

BMW Concierge Service, BMW Remote Services eller kanske Real-Time Traffic Information? Varför välja en av tjänsterna när du kan få allihop? Med Connected Package Professional får du alla dessa tjänster från BMW ConnectedDrive och dessutom andra tjänster som du kan prova på utan kostnad.

Giltighetstiden är tre år.

Read more
Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor i BMW X5

VERKAR ENKELT. VERKAR EXTREMT EFFEKTIVT.

The BMW TwinPower Turbo inline six-cylinder petrol engine.

VERKAR ENKELT. VERKAR EXTREMT EFFEKTIVT.

The BMW TwinPower Turbo inline six-cylinder petrol engine.

BMW X5 xDrive40i* sparar inte på krutet. Vidareutvecklingen av turboaggregatet hos BMW TwinPower Turbo-motorn ger en effekt, som utlovar fenomenal körglädje i samspel med fyrhjulsdriften xDrives överlägsna drivgrepp. Den 6-cylindriga bensinmotorn levererar mäktiga 250 kW (340 hk) och tack vare det höga insprutningstrycket på upp till 350 bar är förbränningen i cylindrarna ännu effektivare. Ett tryck som BMW X5 suveränt omvandlar till högsta prestanda.

Read more

BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybrid.

Elektrifierande och beställningsbar hos din återförsäljare.

Den som vill ta täten med hållbarheten som ledstjärna gör klokt i att välja en teknik som har framtiden för sig. BMW X5 xDrive45e iPerformance med eDrive-konceptet från BMW EfficientDynamics tar ledningen på ett suveränt sätt. Och levererar högre prestanda, bättre acceleration, avsevärt mycket lägre bränsleförbrukning och ännu lägre utsläpp, för att beskriva det lite kort. Känslan när du kör BMW X5 som plug-in-hybrid är däremot helt obeskrivlig.

Read more
BMW X5 xDrive45e

Laddad med ledaregenskaper.

Det innovativa drivningskonceptet hos BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybrid består av den nya, ännu kraftfullare 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn och den högeffektiva elmotorn eDrive. Systemeffekten är 290 kW (394 hk), vilket ger ett vridmoment på 600 Nm och en bränsleförbrukning på 2,1 liter/100 km* vid blandad körning. Laddhybriden accelererar från 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder. Helelektrifierad räckvidd på upp till 87 kilometer*. Imponerande prestanda som tack vare tekniken från BMW EfficientDynamics garanterar oinskränkt kördynamik samtidigt som den drar ännu mindre bränsle. Även koldioxidvärdet har kunnat reduceras betydligt och ligger på 28 g/km*.

Read more
BMW X5 xDrive45e

Intelligent effektivitet.

Räckvidden vid elektrisk körning är nu hela 8 mil och tar därmed BMW X5 plug-in-hybrid mot helt nya mål. En avgörande faktor är BMW iPerformance-konceptet där den intelligenta energistyrningen spelar en viktig roll. Den sköter samspelet mellan alla delar av drivlinan och ser till att optimera hydriddrivningens verkningsgrad genom en förutseende körstrategi. Systemet tar bland annat hjälp av navigationsdata för att analysera vilka sträckor som lämpar sig bäst för ren eldrift och vilka som passar för att ladda högprestandabatteriet. BMW X5 xDrive45e iPerformance har dessutom olika körlägen som ger föraren stora möjligheter att påverka den faktiska förbrukningen. Det kraftfulla litiumjonbatteriet går antingen att ladda i ett vanligt eluttag, med BMW i Wallbox eller vid publika laddstationer när du är ute och kör.

Read more
BMW X5 xDrive45e

Innovativt försprång.

För att du alltid ska kunna ha koll på dina aktuella värden för bränsleförbrukning och effektivitet för din BMW X5 xDrive45e iPerformance finns appen BMW Connected (för iOS och Android). Den innehåller särskilda funktioner för laddhybrider, där du kan hämta information om batterinvå, räckviddd och närmaste laddstation. Med fjärrstyrningsfunktionerna kan du starta laddningen och mäta hur effektiv din senaste körsträcka var – och tack vare smarta tips kan du lära dig att köra på ett sätt som optimerar räckvidden ytterligare. För att alltid ha perfekt temperatur i bilen kan du ställa in den redan i förväg med iDrive-reglaget eller appen BMW Connected.

Read more

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X5

BMW X5 vinterhjulserbjudande.

Vinterhjul ingår till bilar som ordertecknas mellan 1 januari 2020 och 31 mars 2020. Erbjudandet avser nordiska friktionsdäck i standarddimension. Större fälgstorlek och dubbdäck kan väljas som tillval mot en kostnad.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.