ORIGINALSERVICE BEHÖVER INTE KOSTA MER.

BMW Value Service. Rätt delar, rätt pris och servicetekniker med rätt utbildning för en BMW från 4 år och uppåt.

ORIGINALSERVICE BEHÖVER INTE KOSTA MER.

BMW Value Service. Rätt delar, rätt pris och servicetekniker med rätt utbildning för en BMW från 4 år och uppåt.

ORIGINALSERVICE BEHÖVER INTE KOSTA MER. BMW Value Service. Rätt delar, rätt pris och servicetekniker med rätt utbildning för en BMW från 4 år och uppåt.

Din BMW är konstruerad för att kunna skänka dig optimal körglädje i många år. Och ju bättre du tar hand om den, desto mer har den att ge till dig. BMW Value Service erbjuder ett brett utbud av kvalitetsservice och underhåll. Vi har utvecklat det för att du ska kunna behålla din BMW till 100 % BMW oavsett ålder och inte behöva kompromissa på vare sig pris, kvalitet eller funktion.

Vi är stolta över att kunna säga att serviceteknikerna på din auktoriserade BMW-verkstad är experter på den bil som du valt att köra. Våra BMW Originaldelar är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och håller den kvalitet som hör en BMW till. Med Value Service får du den serviceupplevelse som både du och din bil förtjänar så att din BMW kan fortsätta att leverera, mil efter mil.

HÖGSTA KVALITET TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER.

BMW Oljeservice.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter den gamla oljan mot BMW:s högkvalitetsolja. Oljefiltret byts mot ett nytt BMW Original oljefilter av hög kvalitet, skräddarsytt för just din BMW:s motor. Det uppfyller de höga kraven för modern syntetolja och tack vare dess utomordentliga filtrerings- och tätningskapacitet ger det ett bra skydd för din BMW:s motor. Du kan nu dra nytta av minskad bränsleförbrukning och längre intervaller mellan servicetillfällena. Erbjudandet inkluderar: • Byte av olja och oljefilter utfört av en BMW-servicetekniker • BMW Original motorolja BMW LL04 0W-30 • Förbrukad olja och gamla filter kasseras på ett miljövänligt sätt • Underhållssystemet återställs

Batteribyte.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter ut batteriet på din BMW mot ett kraftfullt, hållbart BMW Originalbatteri. Våra BMW-servicetekniker registrerar det nya batteriet i bilen så att du kan vara säker på att alla batteriberoende komfortfunktioner blir helt återställda. Erbjudandet inkluderar: Byte av batteri utfört av en BMW-servicetekniker, registrering av batteri för maximalt utnyttjande av bilens samtliga komfortfunktioner och miljövänlig hantering av det gamla batteriet. Observera att batteritypen och dess pris kan variera beroende på bilens utrustning! T.ex. om bilen har start/stop funktion. Kontrollera därför utförandet och priset med din verkstad.

BMW Service (Inspektion I).

Individuell inspektion utfört av BMW-servicetekniker exakt anpassad efter din bils behov inklusive BMW Oljeservice och andra säkerhetskontroller enligt BMW-standarden. T.ex. diagnos, snabbtest, trafiksäkerhetsrelaterade funktioner, hjulupphängning, koppling, kontroll av varningslampor, karosseri, däck, kontroll/respektive påfyllning av kylvätskenivån/ kylvätskekoncentration mot separat debitering. Återställning av underhållssystemet.

Byte av mikrofilter.

Din auktoriserade BMW verkstad byter ut kupéfiltret på din BMW mot ett BMW Original kupéfilter av högsta kvalitet. Erbjudandet inkluderar: Byte av det gamla kupéfiltret, rengöring av filterhuset samt miljövänlig hantering av det gamla kupéfiltret. Med BMW Original mikrofilter (aktivt kolfilter) andas både förare och passagerare lättare. Mikrofiltret renar kupéluften på tre sätt: mekaniskt, elektrostatiskt och med aktivt kol.

Desinficering av klimatanläggningen.

Din auktoriserade BMW verkstad ser över luftkonditioneringens funktion på din BMW. Erbjudandet inkluderar: utsugning och komplett fyllning av luftkonditioneringen, kontroll av systemtryck samt utförlig funktionskontroll. Utföres vid behov, t.ex. vid nedsatt kylförmåga.

Bromsbelägg fram inkl sensor.

BMW Original bromsbelägg erbjuder överlägsna bromsprestanda, hög säkerhet och lång livslängd. Erbjudandet inkluderar detaljerad kontroll av bromssystemet samt byte av bromsbelägg och sensorer. Erbjudandet inkluderar: Byte av bromsbelägg och sensorer utfört av erfarna BMW-servicetekniker. Detaljerad kontroll av bromssystemet och rengöring av bromsarna. Hjulen monteras och bromskraften bedöms.

Byte båda torkarbladen fram.

Din auktoriserade BMW verkstad byter ut torkarbladen på din BMW mot BMW Originaltorkarblad av hög kvalitet, skräddarsydda för din vindruta. Den perfekta passformen och vinkeln minimerar ljud från vindrutetorkarna och garanterar optimal prestanda även i hög hastighet och mycket dåliga väderförhållanden. Du får nu klar sikt och högsta körkomfort i alla väder – till och med efter över 300 timmars användning. Erbjudandet inkluderar: Byte av gamla torkarblad mot BMW Original torkarblad, klar sikt även vid intensiv nederbörd och efter mer än 300 timmars användning och miljövänlig hantering av de gamla torkarbladen.

Bromsskivor inkl belägg och sensor.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter ut bromsskivor och bromsbelägg mot BMW Original bromsskivor och bromsbelägg som är skräddarsydda för din BMW. Tillsammans med BMW Original bromsbelägg säkerställer bromsskivorna optimal funktion, bromsprestanda och högsta säkerhet vid alla typer av körning. Och tack vare sin unika sammansättning är BMW Original bromsskivor och bromsbelägg oerhört slitstarka och långlivade. Erbjudandet inkluderar: Montering av nya bromsskivor, bromsbelägg och sensor utfört av BMW-servicetekniker. Detaljerad kontroll av bromssystemet och rengöring av bromsarna. Hjulen monteras och bromskraften bedöms.

Bilglas och glasreparationer.

Originalvindrutor från BMW är mer än fönster mot gatan – de är en förutsättning för god sikt och skydd. Tänk på att vindrutan är en slitagedel. Efter 3 år och c:a 10 000 mil så har den genomsnittliga vindrutan repor och stenskott i en utsträckning som gör att vid mörkerkörning har du bara 50 % av den ursprungliga sikten. Vid små skador, t.ex. genom stenskott, räcker ofta ett kort besök i vår verkstad. En stor del av alla glasskador kan repareras utan byte av vindruta - naturligtvis med BMW-kvalitet. Denna kvalitet består i storlek och passform, eftersom originalvindrutor från BMW tillverkas särskilt för varje enskild modell. Endast på så sätt är de fullständigt vatten- och vindtäta samt att vindrutetorkarna fungera perfekt. När en auktoriserad BMW-verkstad byter er vindruta så säkerställer alltid BMW-verkstaden att reparationen utförs enligt BMW:s anvisningar samt med BMW Originalprodukter.