BMW Vår- och sommartillbehör - BMW-bilar framför en sjö och bergslandskap

BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR VÅR- OCH SOMMARSÄSONGEN.

#whateverhappens. BMW Originaltillbehör för vår och sommar.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR VÅR- OCH SOMMARSÄSONGEN.#whateverhappens. BMW Originaltillbehör för vår och sommar.

Gör den här sommaren till din sommar. Med BMW Originaltillbehör, sommarhjul och -däck, BMW Service och BMW Charging.

Sommaren är här, och det vackra vädret innebär nya möjligheter att uppleva landskapet. Det väntar bara på att bli upptäckt av dig. Njut av kurvorna längs vägen, den friska luften och det vackra landskapet med BMW Originaltillbehör. BMW Hjul och däck skapar en optimal körupplevelse, som på ett säkert sätt leder dig till dina sommarresmål tillsammans med BMW Service och BMW Charging. För varje del av sommaren ska kunna avnjutas i fulla drag utan avbrott, så att du kan göra den här sommaren till din sommar.

Läs mer

SUGEN PÅ EN ROADTRIP I SVERIGE I SOMMAR?

Roadtrip i sommar

Äntligen är det snart sommar. Vi har samlat tipsen och tillbehören du behöver för att göra bilsemestern så bekväm, säker och njutbar som möjligt.

BMW ORIGINAL SOMMARTILLBEHÖR.

”Vi är alltid redo för solen.”

Om du vill göra den här sommaren till din sommar bör du vara väl förberedd. Planera din resa och se till att du har tillräckligt med lastutrymme för utrustningen för dina sommaraktiviteter. Njut av vårt stora urval av BMW Originaltillbehör både interiört som exteriört, så att din BMW passar perfekt till din sommarsemester.  

BMW Vår- och sommartillbehör - en man sitter i en BMW med öppen dörr
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW golvmattor Allväder fram

BMW Golvmattor allväder fram.

Slitstarka BMW Allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. De är formgivna i svart och har ett spänne av högkvalitativt rostfritt stål.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Ryggstödsficka

BMW Ryggstödsficka antracit/blå.

Perfekt när du reser med barn. Väskan med tvättbart fotskydd och sätts fast på baksidan av framsätets ryggstöd. Med diverse olika fickor med lock och en separat flaskhållare ger väskan plats för förvaring av många olika saker som behövs på resan. Den är lätt att bära och kan vikas ihop om det behövs.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Safety Case för 11" Apple iPad Pro™ för Travel & Comfort System

BMW Safety Case för 11" Apple iPad Pro™ för Travel & Comfort System.

BMW Safety Case ger ett optimalt skydd för alla 11" Apple iPad™ Pro. Det svarta silikonskalet skyddar surfplattan mot repor och stötar, och tillsammans med det medföljande displayskyddet är den även skyddad mot vattenstänk. Med den separata universalhållaren i Travel & Comfort-systemet monterar du enkelt och krocksäkert skalet i bilen. *Även tillgängligt för 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2.
Till produkten
BMW Klädhängare för Travel & Comfort System

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Med BMW Klädhängare kan du hänga kläder på baksidan av det främre ryggstödet. Tack vare stickkopplingen kan den enkelt och kollisionssäkert sättas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Tack vare hotellfunktionen (vanlig klädhängare) kan den även användas utanför bilen.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet

BMW Formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den formpressade skyddsmattan för bagageutrymmet skyddar effektivt bagageutrymmet mot smuts och väta. Den höga kanten runt om och det högkvalitativa, tåliga, halkskyddande och vattenavvisande materialet ger ett effektivt skydd. Den formpassade mattan i svart passar med sin snygga design perfekt in i interiören i bagageutrymmet. Ett högkvalitativt spänne av rostfritt stål skapar dessutom ett extra blickfång. Den formpressade skyddsmattan understryker därmed bilens individuella karaktär och är perfekt anpassad till BMW Allvädersmattor som kan beställas separat.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Takbox 420 Svart/Titansilver

BMW Takbox 420 Svart/Titansilver.

Den moderna, låsbara BMW Takboxen i svart ger ytterligare 420 liter mer förvaringsutrymme. Den väl tilltagna takboxen är lätt att montera på lasthållaren och passar till alla BMW Lasthållarsystem. Höljet är tillverkat av mycket stöttålig, UV-stabiliserad ABS-plast. Det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås gör det lätt att lasta i och ur takboxen, samtidigt som det utgör ett effektivt stöldskydd. Takboxen väger 19 kg och uppfyller BMW:s höga säkerhetskrav på krockegenskaper, driftsäkerhet och lång livslängd.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW lasthållarsystem

BMW Lasthållarsystem.

Det multifunktionella lasthållarsystemet kan kombineras med alla BMW Lasthållarsystem och takboxar. Lasthållaren är mycket lätt att montera och uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet. Tack vare BMW:s specifika design passar lasthållaren även perfekt till bilens utseende.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

BMW:s bakre cykelhållare Pro 2.0 har utvecklats för en säker transport av två cyklar/elcyklar på en dragkula från BMW Släpvagnskoppling. Det lätta, men stabila hållarsystemet med sin stål-aluminiumkonstruktion kan belastas med max. 60 kg och erbjuder plats för cyklar med ett axelavstånd på upp till 130 cm. Cykelhållaren övertygar med sin enhandsmanövrering för dragkulsystemet, avtagbara hållararmar och en fastsättning för hjulen med hjälp av ett spännsystem med en mycket enkel hantering. Den bakre hållarens nedfällningsfunktion gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet. Samtidigt uppfyller den bakre cykelhållaren Pro 2.0 högt ställda säkerhetskrav och kan fällas ihop kompakt när den inte används. Det går att komplettera med en extra skena så att tre cyklar samt en transportväska får plats. Därmed är cykelhållaren det perfekta komplementet för exempelvis semesterresor eller kortare körningar med din BMW.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Kompletteringssats 3. Cykel för bakre cykelhållare Pro 2.0

BMW Kompletteringssats 3. Cykel för bakre cykelhållare Pro 2.0.

BMW Kompletteringssatsen till den bakre cykelhållaren Pro 2.0 för dragkroken ger plats för en tredje cykel. Lastsystemet består av en extra cykelskena och en fästarm där ramarna för den andra och tredje cykeln fixeras.
Till produkten
BMW Spring Summer Accessories BMW adapter cable for Apple iPhone/iPod™

BMW Adapterkabel för Apple iPhone/iPod™.

Den stabila BMW Adapterkabeln med gedigna kontaktdon gör bilen till en musikupplevelse på dina villkor. Med hjälp av adaptern kan du ansluta och samtidigt ladda kompatibla Apple iPod™- eller iPhone™-enheter i bilen. På så sätt spelar du enkelt upp musik från enheterna i bilens högtalarsystem. Den externa enheten styrs antingen med kontrollreglaget för iDrive, multifunktionsratten eller radion.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består av en högkvalitativ QHD-kamera som har koll på allt som händer framför fordonet även när det är parkerat. Vid skakningar utanför fordonet sparar systemet händelsen automatiskt för att kunna dokumentera eventuella olyckor eller (försök till) inbrott.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Dual-USB-laddare för typ-A och -C

BMW Dual-USB-laddare för typ-A och -C.

Dual-USB-laddaren sticks in i ett 12-voltsuttag. Laddaren kan användas för att enkelt ladda två externa mobila enheter samtidigt. Den höga laddströmmen på maximalt 2x3 ampere vid en kapacitet på maximalt 2x18 watt möjliggör extremt snabb laddning. Den inbyggda elektroniken förhindrar överhettning. Olika profiler lagras på USB-anslutningen av typ-C, som använder Power Delivery-laddningstekniken för att anpassa olika strömstyrkor och spänningar till mottagarenheten. Tekniken möjliggör optimal laddning samtidigt som batteriet skyddas.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - BMW Trådlös laddningsstation Universal

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Ladda trådlöst, alltid och överallt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du din smartphone smidigt och bekvämt utan kabel i bilen. Det gör att mobiltelefonen förvaras säkert och inte glider runt. Extra smart: Den integrerade powerbanken är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - fönsterputsmedel med ekologiskt ingefärsextrakt

BMW FÖNSTERPUTSMEDEL MED EKOLOGISKT INGEFÄRSEXTRAKT.

BMW Fönsterputsmedel med ekologiskt ingefärsextrakt ingår i den hållbara bilvårdsserien Pure Care inspired by BMW i. Det innehåller naturliga ämnen och avlägsnar även envis smuts effektivt från glasytor och rutor utan spårbildning.

BMW ORIGINAL SOMMARHJUL OCH -DÄCK & TILLBEHÖR.

”Mina hjul: inställda på sommartid.”

Helt efter din personliga smak: I vårt breda utbud av kompletta BMW Original sommarhjul finns exklusiva designalternativ i alla storlekar. Det innebär inte bara en utseendemässig uppgradering av din BMW utan också ett högre andrahandsvärde. Beroende på hjul får du till och med bättre prestanda: Tack vare toppmoderna tillverkningsmetoder, viktreducering och modellspecifika säkerhets- och kördynamiktester kör du alltid på livets solsidor.
BMW Vår- och sommartillbehör - en man med hund lutar sig mot en BMW
20" M lättmetallfälg Stjärneker 748 M Jet Black matt, komplett sommarhjulsats

20" M Stjärneker 748 M.

Högklassiga 20'' M lättmetallfälgar Stjärneker 748 M i svart utförande med färgad M logotyp. Komplett sommarhjulsats med nödgångsegenskaper, dimensioner 9J x 20 med däck 275/45 R 20 11Y XL RSC fram och 10,5J x 20 med däck 305/40 R 20 112Y XL RSC bak.
Till produkten
22" M Performance lättmetallfälg Stjärneker 749 M Bicolor

22" M Performance Stjärneker 749 M.

Högklassiga 22'' M Performance smidda lättmetallfälgar Stjärneker 749 M i utförande Bicolor Jet Black, högglanspolerade och med fräst M Performance-logotyp och M logotyp i färg. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul, hjulstorlek 9,5J x 22 med däckstorlek 275/35 R22 104Y XL fram och 10,5J x 22 med däckstorlek 315/30 R22 107Y XL bak.
Till produkten
21" M lättmetallfälg Y-eker 741 M Bicolor (Night Gold, högglanspolerad), komplett sommarhjulsats

21" M Y-eker 741 M Bicolor.

De eleganta 21'' M Performance lättmetallfälgarna Y-eker 741 M i utförande Bicolor Night Gold högglanspolerade skapar med sin exklusiva design en individuell och extravagant framtoning. Komplett sommarhjulsats med däcktryckskontroll och nödgångsegenskaper med däckdimensionerna 9,5J x 21 med däck 275/40 R 21 107Y XL RSC fram och 10,5J x 21 med däck 315/35 R 21 111Y XL RSC bak.
Till produkten
19" M Performance lättmetallfälgar Y-eker 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplett sommarhjulsats

19" M Performance Y-eker 898 M.

Högklassiga 19'' M Performance lättmetallfälgar Y-eker 898 M i utförande Frozen Gunmetal Grey med M Performance-logotyp. Komplett sommarhjulsats med däcktryckskontroll, storlek 8J x 19 med däck 225/40 R19 93Y XL fram och 8,5J x 19 med däck 255/35 R19 96Y XL bak.
Till produkten
18" M Performance Dubbeleker 796 M Jet Black matt, komplett sommarhjulsats

18" M Performance Dubbeleker 796 M Jet Black matt.

Högklassiga 18'' M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 796 M i svart utförande med färgad M logotyp. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul med däck med nödgångsegenskaper, hjulstorlek 7,5J x 18 med däckstorlek 225/45 R18 95Y RSC fram och 8,5J x 18 med däckstorlek 255/40 R18 99Y RSC bak.
Till produkten
19" BMW lättmetallfälg Dubbeleker 793 Bicolor Night Gold

19" BMW lättmetallfälg Dubbeleker 793 Bicolor Night Gold.

Högklassiga 19" BMW lättmetallfälgar Dubbeleker 793 är utförda i Bicolor Night Gold och är högglanspolerade. Komplett sommarhjulsats med däcktryckskontroll och nödgångsegenskaper, storlek 8J x 19 med däck 225/40 R19 93Y XL fram och 8,5J x 19 med däck 255/35 R19 96Y XL RSC bak.
Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Fasta navkapslar

BMW Fasta navkapslar.

De fasta navkapslarna består av en BMW-logotyp som inte roterar med hjulet utan alltid står lodrätt. Navkapseln kan monteras på alla BMW:s lättmetallfälgar med en bultcirkeldiameter på 112 mm.
Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Ventilhattar med logotyp

BMW Ventilhattar med logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med BMW-logotyp.
Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - BMW Ventilhattar med M logotyp

BMW Ventilhattar med M logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Sats bestående av fyra ventilhattar. Med M logotyp.
Till produkten
BMW Hjul- och däcktillbehör - M Performance däckväskor

M Performance däckväskor.

Exklusiv racingkänsla i garaget: M Performance däckväskorna skyddar såväl föraren som bilen mot smuts. Det förstärkta handtaget gör det smidigt att transportera däcken. Tack vare den speciella märkningen ordnar du alltid blixtsnabbt och entydigt de olika däcken. Väskorna monteras snabbt och enkelt och är utförda i iögonfallande M Performance-design. Såväl de kompletta sommar- som även vinterdäcken förpackas på ett säkert och sportigt exklusivt sätt fram till nästa hjulbyte.
Till produkten
BMW Vår- och sommartillbehör - en man springer bredvid en BMW framför ett bergslandskap

BMW HJUL-/DÄCKSERVICE.

Hitta rätt däck för din nästa körning. Våra experter byter dina sommardäck och kontrollerar däcktrycket – och det hela är mycket prisvärt.

BMW ORIGINAL CHARGING-TILLBEHÖR.

”Laddad med sommarkänslor: min roadtrip.”

Om du vill vara beredd inför sommaren bör din BMW inte bara vara utrustad med tillbehör, utan även vara fullt uppladdad. Informera dig om våra BMW Originalladdningstillbehör, som är perfekt anpassade till behoven för din elbil. Så kan du göra den här sommaren till din sommar.

Läs mer
BMW Laddprodukter - BMW Laddkabel 5 m för offentliga laddstationer

BMW Laddkabel 5 m för offentliga laddstationer.

BMW Laddkabeln har en längd på 5 m och möjliggör enkel och snabb laddning vid offentliga laddstationer som stöder Mode 3. Det gör att BMW elbilar och BMW hybridfordon kan laddas med enfasladdare, vilket går betydligt snabbare än med den medföljande standardladdkabeln. Detta är möjligt i hela Europa tack vare ECE-kontakten. Kabeln matchar designen hos BMW Wallbox perfekt och uppfyller den höga BMW kvalitetsstandarden. De försilvrade och korrosionsbeständiga kontakterna sörjer för en optimal strömöverföring och en lång livslängd.

Läs mer
BMW Laddprodukter - BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Ha tankstationen hemma. Med den fast installerade BMW Wallbox* laddar du din BMW snabbt, säkert och smidigt med en laddningseffekt på upp till 22 kW. Förutom sina platsbesparande, kompakta mått i karakteristisk BMW-design erbjuder BMW Wallbox även smidig kabelhantering inklusive kontakt- och vägghållare. Dessutom finns det möjlighet att hantera åtkomsten till BMW Wallbox via My BMW-appen. Via statusindikeringen kan du lätt se aktuell status för BMW Wallbox. Den inbyggda felströmsdetekteringen och en serviceapp ger en installation som är både enkel och prisvärd.

 

*Kan beställas preliminärt juni 2022 kombinerat med installation.

Läs mer
BMW Laddprodukter - BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger är en mobil hemladdare för alla elbilar. Med denna sats kan en maximal laddeffekt på upp till 2,3 kW (typ E + F (CEE 7/7), jordat eluttag, 10 A) uppnås på hushållsuttag. Adapterkablar (med vilka det kan laddas upp från industriuttag med upp till 11 kW) som tillval möjliggör en snabb uppladdning. Flexible Fast Charger anpassar alltid automatiskt laddeffekten till den valda strömkällan och slår automatiskt ifrån vid strömfel eller överhettningar. Det kompakta måttet, den sex meter långa laddkabeln och det vattentäta utförandet gör den i alla avseenden till ett perfekt redskap. Hemma blir den en mobil Wallbox tack vare vägghållaren som tillval. Kan användas i följande länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Estland, Tyskland, Grekland, Ungern, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Turkiet.

Läs mer

BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR DIN VÅR OCH SOMMAR.

”Min speciella framtoning i sommar.”

Sommaren tillhör dig och det är din tid att glänsa. Med BMW M Performance Parts skapar du en maximal personlig prägel på din BMW med äkta racingkaraktär. Se till att din BMW hamnar i blickfånget och gör den här sommaren till din sommar - utan kompromisser.

Läs mer
BMW M Performance Parts 20" M lättmetallfälg Stjärneker 748 M i Jet Black matt

20" M lättmetallfälg Stjärneker 748 M i Svart matt.

Högklassiga 20'' M lättmetallfälgar Stjärneker 748 M i svart utförande med färgad M logotyp. Komplett sommarhjulsats med däcktryckskontroll och nödgångsegenskaper, däck av olika fabrikat, hjuldimension 9J x 20 med däckdimension 275/45 R20 110Y XL RSC fram och 10,5J x 20 med däckdimension 305/40 R20 112Y XL RSC bak.

Läs mer
BMW M Performance Parts - M Performance frontgaller i kolfiber

BMW M Performance frontgaller i kolfiber

Renodla karaktären: M Performance frontgallret är tillverkat för hand i exklusiv kolfiber, medan stavarna består av ett mycket tåligt plastmaterial. Ett blickfång i fronten som utstrålar elegans och en unikt sportig stil lång väg.

Läs mer
BMW M Performance Parts - M Performance golvmattor

BMW M Performance golvmattor.

Högklassigt utseende, enastående passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en individuell sportig karaktär. Med M-logotyp och M Performance text. Kanterna i läderutseende med prydnadssöm i kontrastfärger och ett insytt band i M-färger avrundar det exklusiva utseendet.

Läs mer
BMW M Performance Parts - M Performance backspegelkåpor i kolfiber

BMW M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas tydliga look framhäver bilens sportiga hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.

Läs mer
BMW M Performance Parts - M Performance ventilationsgaller fram i kolfiber

BMW M Performance ventilationsgaller fram i kolfiber.

Ta ett djupt andetag: De eleganta ventilationsgallren i kolfiber ger bilens front en tydlig motorsportaccent. Det eleganta visuella uttrycket understryker bilens exklusiva och sportiga framtoning ytterligare. Gallren passar exakt till stötfångarnas design och matchar perfekt de andra kolfiberkomponenterna i bilens exteriör.

Läs mer
BMW M Performance Parts - M Performance logotypdekal

BMW M Performance logotypdekal.

Dekalen med M Performance logotypen passar perfekt på folieringen i Frozen Black för tröskelbreddarna i svart högglans. Dekalen är dessutom ett extra blickfång och förstärker fordonssidans individuella uttryck.

Läs mer

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Vår- och sommartillbehör - en man lutar sig mot en BMW framför ett bergslandskap

Skriv under en gång. Spara i lång tid. Med BMW Service Inclusive. Spara mycket pengar med vårt servicepaket till ett attraktivt paketpris. I vårt attraktiva servicepaket ingår alla BMW Originalservicar till ett paketpris som innebär stora besparingar jämfört med om varje enskild tjänst betalas separat.

BMW PROACTIVE CARE.

BMW Vår- och sommartillbehör - en kvinna sitter på en trappa och tittar i sin smartphone

Din BMW vet själv om när det är dags för service eller reparation. Sensorerna i din BMW identifierar det aktuella servicebehovet och bilen skickar dessa fordonsdata till BMW Proactive Care eller din lokala BMW Serviceverkstad. I brådskande fall kontaktar BMW Proactive Care-teamet dig. Om det inte brådskar kan service eller reparation bokas online eller genom att en BMW Serviceverkstad återkopplar.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW Vår- och sommartillbehör - en man sitter i en BMW och tittar i sin smartphone

Alltid och var du än är: Många BMW Servicetjänster kan du enkelt boka och kontrollera online. På så vis får du mer tid för de verkligt viktiga sakerna i livet.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Vår- och sommartillbehör - män sitter på en trappa och tittar på varandra

Du kan räkna med: BMW Value Service. Vare sig det gäller bromsar, olja eller mikrofilter – en sak är säker: Med BMW Value Service ingår delar och arbetstid i ett attraktivt och transparent pris. Detta förstklassiga erbjudande gäller för alla BMW som är fem år eller äldre – för ju äldre ditt fordon är, desto mer lönar sig våra servicevillkor.

BMW Vår- och sommartillbehör - BMW-bilar framför byggnad med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

På din BMW Service Partner tar vi väl hand om dig och din BMW. Från de långsiktiga servicepaketen från BMW Service Inclusive via de attraktiva komplettpriserna från BMW Value Service till vår kontaktlösa service eller BMW Originalmotorolja och ytterligare en mängd individuell service har vi alltid den optimala lösningen för dig - för varje modell av BMW, för dina individuella behov och för många trivsamma kilometrar som fortfarande ligger framför dig.

FRÅGOR OM DINA DÄCK? VI HAR SVARET.

  • Vilket däcktryck är det rätta?
  • När och hur ofta måste jag kontrollera däcktrycket?
  • Vad är BMW Däck med stjärnmarkering?
  • Hur hittar jag rätt däck för mitt fordon?
  • När är det dags för sommardäck?
  • Ska jag behålla eller byta ut mina däck?