BMW Intelligent Personal Assistant Visning på Instrumentdisplayen

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Din personliga assistent och fordonsexpert varje resa.*

Med BMW Intelligent Personal Assistant har du alltid en assistent och hjälpande hand med dig i bilen. Du kan prata intuitivt med assistenten, ställa frågor eller ge anvisningar om atmosfärer och behov. Samtidigt gör den att du kan interagera med din BMW på ett helt nytt sätt: Få förklaring av olika funktioner i bilen, fråga om fordonets status eller ge kommandon via röststyrningsfunktionen. BMW Intelligent Personal Assistant lär sig dina vanor och behov bättre med tiden – för en perfekt anslutning till din BMW och en ännu bekvämare körupplevelse.

 

*Finns inte med svensk språkversion.

Läs mer
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Din personliga assistent och fordonsexpert varje resa.*
BMW Intelligent Personal Assistant-funktioner och fördelar förklarade i videon

UPPTÄCK MER OM BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT OCH DESS FUNKTIONER I VIDEON.

FUNKTIONERNA I BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Personlig assistent, fordonsexpert och vaken framsätespassagerare – BMW Intelligent Personal Assistant stöder dig på resan med många smarta funktioner.

BMW Intelligent Personal Assistant Fordonsexpert Kvinna kör en BMW

Fordonsexpert.

Med BMW Intelligent Personal Assistant lämnas ingen fråga obesvarad. Det är en ultimata fordonsexperten, som kan din BMW in i minsta detalj. Från servicebehov via aktuell bränslemängd till utrustningsfunktioner: Den finns alltid där för att svara på allt du vill veta om din BMW när du behöver hjälp: Assistenten finns där för dig och hjälper dig att lära känna din BMW ännu bättre.
BMW Intelligent Personal Assistant personlig assistent

Personal Assistant.

Det som gör BMW Intelligent Personal Assistant unik är att den lär sig dina behov och alltid stöttar dig optimalt. Med ”Hey BMW, drive home” hittar bilen direkt vägen hem, och med ”Hey BMW, I am hungry” hittar den en lämplig restaurang, och om du vill, till och med en restaurang som har fått högsta betyg. Assistansfunktionen kan även aktivera stolsvärmen eller spela upp din favoritmusik. BMW Intelligent Personal Assistant lär sig vad du gillar och lär på så sätt känna dig ännu bättre.
BMW Intelligent Personal Assistant My Habits Visning på Instrumentdisplayen

Automate My Habits.

Ställer du alltid in stolsvärmen på tredje nivån när det är kallt ute? Eller öppnar alltid fönstret på väg till arbetet för att kunna öppna porten till det underjordiska garaget. Med funktionen Automate My Habits kan du skapa regler för dina föredragna inställningar, så att denn lär sig dessa och utför dem automatiskt. Det gör att du kan njuta av färden medan din BMW månar om ditt och dina passagerares välbefinnande. Fler automatiseringsfunktioner kommer att läggas till i framtiden.
Kvinna pratar med BMW Intelligent Personal Assistant medan hon kör sin BMW

Naturlig interaktion.

BMW Intelligent Personal Assistant – styr den med rösten. Den är din BMW:s själ och den finns alltid där för dig. För att kunna prata med den aktiverar du den först med en knapptryckning eller inväntar bekräftelsesignalen. Du behöver inte göra några pauser, assistenten lyssnar direkt. Säg till exempel: ”Hej BMW, who are you?” Vill du ge den ett annat namn? Då säger du bara: ”Hey BMW, change activation word.”

TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Ett tekniskt krav för användningen av BMW Intelligent Personal Assistant är BMW Operating System 7 (eller högre) med röstigenkänning och -styrning samt tillvalsutrustningarna BMW Live Cockpit Professional (6U3) eller BMW Live Cockpit Plus (6U2).

För att alltid ha den senaste versionen av funktionerna som ingår i BMW Intelligent Personal Assistant bör bilens programvara uppdateras regelbundet.

Läs mer

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMATION OCH LÄNKAR.

BMW ConnectedDrive FAQ vanliga frågor och svar Kvinna med smart telefon vid fönster

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR (FAQ).

Under vårt område FAQ hittar du svar på vanliga frågor om de tjänster och produkter som ingår i BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive Kundtjänst

BMW KUNDTJÄNST.

Har du frågor eller behöver mer information om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Kontakta BMWs kundtjänstavdelning.
BMW Driver’s Guide-appen digital bruksanvisning smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide är en digital bruksanvisning för utvalda BMW-modeller – inklusive fordonsinformation och utrustningar, bildsökningar och förklarande animationer.
BMW ConnectedDrive digitala tjänster Översikt Kvinna med smartphone framför en BMW

TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du lära dig mer om tjänsterna och produkterna som ingår i BMW ConnectedDrive? Här kommer du tillbaka till översikten.