BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd snett framifrån körandes
Effekt544 hk (400 kW)
BränsletypElbil

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd snett framifrån körandes

The Ultimate Electric Driving Machine

Effekt544 hk (400 kW)
BränsletypElbil
THE i4 M50The Ultimate <b>Electric</b> Driving Machine

Som BMW M:s första helt elektriska Gran Coupé skapar BMW i4 M50 en egen klass, och den imponerar med sina långa räckvidd, lyxigt rymliga kupé och smarta anslutningsmöjligheter och sin anmärkningsvärda vardagsfunktionalitet.

Läs mer

HELT NYA BMW i4 M50.

Vår första helt elektriska Gran Coupé.

Helt elektriska i4 är en självklar BMW – fast på ett nytt sätt. Den representerar precis samma sorts körglädje som BMW alltid stått för, i ett smidigt Gran Coupé-format. I M-versionen har den xDrive fyrhjulsdrift och 544 hästkrafter. Helt elektriskt.
BMW i4 M50
Konfigurera din BMW i4 M50

Bygg din BMW i4 M50.

Konfigurera din BMW i4 M50 och alla detaljer precis som du vill ha dem. När du är klar med ditt drömutförande kan du enkelt skicka det du byggt till någon av våra återförsäljare för att få ett prisförslag.
Bygg din BMW i4 M50
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40.

Läs allt om BMW i4 eDrive40, med en räckvidd på upp till 590 kilometer* och fem rymliga sittplatser är den en perfekt följeslagare på alla resor. Se allt från konfigurationsförslag att utgå ifrån när du bygger din drömbil till alla de viktigaste tekniska detaljerna.
Allt om BMW i4 eDrive40

PRESTANDAN HOS BMW i4 M50.

Drivlina, chassi och prestanda.

BMW i4 M50.

Adrenalinladdad elektrisk kördynamik kombinerat med maximal vardagsfunktionalitet.
 • Två BMW M eDrive motorer med intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive
 • BMW M IconicSounds Electric ger BMW i4 M50 en högemotionell klang
 • Adaptivt M chassi, variabel sportstyrning och M sportbromsar som standard
 • 400 kW (544 hk), 0–100 km/h på 3.9 sek
 • Upp till 520* km räckvidd (WLTP) och utan lokala CO2-utsläpp
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n

DESIGNA DIN BMW i4 M50.

BMW i4 M50 – PRODUKTHÖJDPUNKTER.

Kördynamik och designutrustning hos BMW i4 M50.

Elektrifierar sinnena: BMW i4 M50 utvecklar med sina två BMW M eDrive-motorer hela 544 hk (400 kW) i Sport-Boost-läget och bjuder med sina många M specifika teknikfunktioner på en helt ny körupplevelse. Denna präglas av avbrottsfri acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder, dynamik som får adrenalinet att pumpa med karakteristisk BMW M precision och ett unikt och härligt motorljud skapat av BMW M IconicSounds Electric. Bilens egenskaper vässas ytterligare genom M Aerodynamikpaketet, som ingår som standard, och M motorsportteknikpaketet, som finns som tillval Exklusiva designdetaljer i Cerium Grey och distinkta M funktioner, som slutna M njurar och M bakspoiler som förstärker den dynamiska framtoningen ytterligare. I kupén präglas den ultramoderna ambiensen av BMW Curved Display och den smala instrumentpanelen som är vända mot föraren. M höjdpunkter som M sportstolar för förare och passagerare och M lädersportratt med kontrastsömmar i M färgerna sätter en sportig prägel på interiören.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett bakifr&aring;n k&ouml;randes
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 Chassi

BMW M eDrive.

BMW i4 M50 är baserad på femte generationens BMW eDrive-teknik. Denna omfattar förutom två kraftfulla elmotorer ett högspänningsbatteri, effektelektronik och bilens laddningsteknik. De båda kraftfulla BMW M eDrive-motorerna på fram- och bakaxeln utvecklar i Sport-Boost-läget imponerande 544 hk (4 kW) och accelererar den femdörrars Gran Coupén direkt och utan avbrott från 0 till 100 km/h på endast 3,9 sekunder. Högspänningsbatteriets placering gör att bilens tyngdpunkt sänks och ökar tillsammans med en axelfördelning som ligger nära 50:50 kördynamiken. Vardagsfunktionaliteten kan man också knappast klaga på med en extraordinär räckvidd på 520* km (WLTP).
BMW Iconic Sounds Electric BMW i4 G26 2021 Kup&eacute; d&ouml;rr med h&ouml;gtalare

BMW M Iconic Sounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric har skapat en egen, härlig ljudvärld för BMW i4 M50. Via ljudsystemet upplever du det uttrycksfulla motorljudet i kupén och kan njuta av körglädjen med alla sinnen. Det karakteristiska ljudet anpassas via Driving Experience Control: kraftfullt och dynamiskt med tydlig återkoppling i SPORT-läget, balanserad akustik med lätt återkoppling i COMFORT-läget eller helt ljudlöst i ECO PRO-läget.
Adaptivt M chassi BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; N&auml;rbild av fronten sedd fr&aring;n sidan

Adaptivt M chassi med specialkonfiguration.

Det adaptiva M chassit hos i4 M50 ger tillsammans med den variabla sportstyrningen och M sportbromsarna köregenskaper med största möjliga precision. Chassi- och systemkomponenterna är perfekt anpassade till varandra och ger i kombination med de åtgärder som har vidtagits för att göra karossen mer vridstyv till en M karakteristisk körupplevelse på allra högsta nivå.
BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd bakifr&aring;n k&ouml;randes

BMW i4 M50 Drivlina.

Den starka drivlinan hos i4 M50 garanterar med sina båda kraftfulla BMW M eDrive-motorer en extremt spontan kraftutveckling. Fyrhjulsdriften med betoning på bakhjulen och det känsloladdade ljudet förstärker bilens sportiga karaktär ytterligare. På långfärder svarar ett stort högspänningsbatteri med lång räckvidd för körglädjen.
M sportbromsar BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic n&auml;rbild av hjul sett ovanifr&aring;n

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i Blå högglans med M logo har större bromsskivor och därmed extra stor bromskraft. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
M motorsportteknikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic n&auml;rbild hjul

M motorsportteknikpaket.

M Technik-paketet omfattar 19" M lättmetallfälgar dubbeleker 861 M med sportdäck som garanterar optimal prestanda även vid sportig körning. Dessutom är M sportbromsarna på framaxlarna förstärkta ytterligare med extra stora bromsskivor. Som tillval finns exklusiva 20'' M lättmetallfälgar dubbeleker 868 M med sportdäck.
M Aerodynamikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic Air Curtain n&auml;rbild

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler och bakspoiler i karossens färg, designelement på sidokjolarna i Svart högglans samt en tvådelad diffusorinsats i Dark Shadow metallic och Svart högglans ger en riktigt sportig och dynamisk look.
M Aerodynamikpaket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic M backspegelk&aring;por n&auml;rbild

M Carbon exteriörpaket.

Med tillvalet M Carbon exteriörpaketet framhävs bilens sportiga ambitioner. Luftströmningselementen för Air Curtain på sidorna i främre stötfångaren samt backspegelkåporna består av kolfiberförstärkt plast. Dessutom ingår specialdesignade dekorer på sidorna av bakpartiet och bakspoilern. BMW i4 M50 har dessutom specialdesignade M backspegelkåpor.
M lyktor Shadow Line och BMW laserstr&aring;lkastare BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic str&aring;lkastare n&auml;rbild

M lyktor Shadow Line och BMW Laserlight.

Tillvalet M Shadow Line-strålkastarna består av huvudstrålkastare där alla kromade element går i svart, vilket ger en unik design. Extrautrustningens adaptiva BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 550 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
19&quot; M l&auml;ttmetallf&auml;lg 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic

19" M lättmetallfälgar 861 M.

De exklusiva 19" M lättmetallfälgarna Dubbeleker 861 M Bicolor Jetblack solid lack med olika däckdimensioner fram/bak är glanssvarvade och har designats speciellt för BMW i4 M50. Hjuldimensionen fram är 8,5 J x 19 med 245/40 R 19-däck. Bak är hjuldimensionen 9 J x 19 med 255/40 R 19-däck.
BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 Kup&eacute; f&ouml;rarplats

BMW Live Cockpit Professional med BMW Curved Display.

I BMW i4 M50 väntar den senaste generationen av BMW Live Cockpit Professional. Den innovativa BMW Curved Display med M emblem är en njutning för ögat. Det ultramoderna kombiinstrumentet består av en 12,3” display och en stor, 14,9” pekskärm under en gemensam ramlös glasyta. Den smala digitala displayen är svängd mot förare och utgör en extra intuitiv och ergonomisk form av den BMW M typiska förarorienteringen.
M l&auml;dersportratt BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M-lädersportratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. Med sin förstärkta rattkrans i läder ’Walknappa’ Svart med kontrastsöm i M färger och markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
M sportstolar BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M sportstolar.

M sportstolarna, som finns som tillval, är skålade, har delvis integrerat nackstöd och ett stort antal inställningsfunktioner för att ge dig och framsätespassageraren bästa tänkbara sidostöd. Dessutom kan ryggstödets bredd ställas in individuellt. Den speciella designen med svart M logotyp visar tydligt bilens sportiga ambition.
M Interi&ouml;rlister kolfiber BMW i4 M50 G26 2021 kup&eacute; f&ouml;rarplats

M Interiörlister ’kolfiber’.

De exklusiva M interiörlisterna i kolfiber med accentlist Pärglanskrom, som finns som tillval, passar optimalt till de skålade M sportstolarna och ger interiören i BMW i4 M50 ett ytterst modernt och dynamiskt utseende.

DET KÄNSLOLADDADE LJUDET HOS i4 M50 – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 Sound k&ouml;rl&auml;ge SPORT+

Med BMW Iconic Sounds Electric får BMW i4 M50 ett känsloladdat ljud som gör BMW M rättvisa. Extra kraftfullt och dynamiskt med tydlig återkoppling i SPORT-läget, balanserad akustik med lätt återkoppling i COMFORT-läget eller helt ljudlöst i ECO PRO-läget.

Läs mer

LADDTID FÖR BMW i4 M50.

Med BMW i4 M50 och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på resande fot och på jobbet. Den imponerande laddeffekten, som ger en räckvidd på 140 km med bara 10 minuters efterladdning – eller ladda batteriet från 10 till 80 procent på endast 31 minuter vid publika IONITY-High-Power-Charging-laddstationer.
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n med grafik som visar laddningstid

Ladda hemma för 100 km räckvidd.

1h 36 min. – Laddbox (11 kW)

14h 23 min. – Standardladdningskabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanligt vägguttag
Kontakta återförsäljare om laddningslösningar
BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett bakifr&aring;n med grafik som visar laddningstid

Ladda på resan för 100 km räckvidd.

5 minuter – High Power Charging

21 minuter – Snabbladdningsstation (50 kW)
Kontakta återförsäljare om laddningslösningar

OFFENTLIG LADDNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNADER UTAN GRUNDAVGIFT.**

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blå metallic sedd från sidan vid en publik snabbladdningsstation

BMW Charging Card ingår i leveransen och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW i4 M50 får du IONITY-Plus-paketet ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid en av de många IONITY-High-Power-Charging-laddstationerna.

SE FILMEN OM BMW:S DIGITALA TJÄNSTER FÖR BMW i4 M50.

Lär känna BMW Intelligent Personal Assistant, som reagerar på din röst och som ger ännu större visuell närvaro med nya BMW Curved Display. De innovativa tjänsterna som ingår i Connected Charging hjälper dig att utnyttja räckvidden hos din BMW i4 M50 på ett effektivt sätt.

Läs mer
BMW i4 M50 G26 2021 Digitala tjänster BMW ConnectedDrive

BMW i4 M50 TILLVERKAS MED 100 % GRÖN EL.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett bakifr&aring;n k&ouml;randes p&aring; landsv&auml;g

Tillverkningen av BMW i4 M50 är konsekvent hållbar och använder sig enbart av grön el. Det finns dessutom inga sällsynta jordarter i högspänningsbatteriet till BMW i4 M50. Men bäst av allt är att du med BMW i4 M50 kör helt utan lokala utsläpp och därför kan njuta obehindrat av den dynamiska körupplevelsen i varje ögonblick.

TEKNISK DATA FÖR BMW i4 M50.

Effekt i kW (hk):

400 (544)

Max. vridmoment i Nm:

795

Acceleration 0-100 km/h i sekunder:

3,9

Räckvidd med elmotor i km (WLTP):

upp till 520*

Maximal laddningseffekt:

 efterladda i 10 min för upp till 140 km ytterligare räckvidd (High-Power-laddstation)

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Bl&aring; metallic sedd snett framifr&aring;n k&ouml;randes sedd ur grodperspektiv
BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.

BMW M PERFORMANCE PARTS OCH TILLBEHÖR FÖR BMW i4 M50.

Upptäck sportig extrautrustning och praktiska tillbehör för BMW i4 M50.

BMW i4 M50 erbjuder dynamisk körglädje och en mängd olika sportiga utrustningar. Med BMW M Performance Parts ger du i4 M50 ett maximalt dynamiskt utseende och adderar detaljer med äkta racingkaraktär till både exteriören och interiören. Och för dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade i denna helt elektriska sportbil och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har.

M Performance kylargrill kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance dekorgaller kolfiber för fronten.

Renodla karaktären: Ramen till M Performance kylargrillen är tillverkad i högkvalitativ kolfiber. För ett extra exklusivt, sportigt och individuellt utseende.
M Performance bakspoiler i kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance bakspoiler i kolfiber.

M Performance bakspoiler i kolfiber understryker bilens exklusiva och sportiga utseende och ger optimerade aerodynamiska värden.
M Performance bakspoiler i kolfiber BMW i4 M50 G26 2021

M Performance bakspoiler i kolfiber.

M Performance bakspoilern ger ett modernt helhetsintryck och framhäver bilens sportiga look.
20&quot; M Performance l&auml;ttmetallf&auml;lg Dubbeleker 868 M Bicolor (Night Gold, fr&auml;st och h&ouml;gglanspolerad), komplett upps&auml;ttning sommarhjul BMW i4 M50 G26 2021

20" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 868 M Bicolor.

Exklusiva 20" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 868 M i Bicolor Night Gold, frästa och högglanspolerade. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll.
M Performance ratt BMW i4 M50 G26 2021

M Performance ratt.

Handfasta argument: Ratten med greppområden i alcantara ligger synnerligen bra och skönt i handen – för en för sportig känsla vid styrning.
M Performance v&auml;xelv&auml;ljare Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

M Performance växelväljare Alcantara.

M Performance växelväljaren med Alcantara ger extra bra grepp och uppgraderar kupén både visuellt och haptiskt.
BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade är en torkare för vindrutan med innovativ torkningsteknik – för märkbart effektivare rengöring.
BMW takcykelh&aring;llare BMW i4 M50 G26 2021

BMW takcykelhållare.

BMW takcykelhållaren är den säkra transportlösningen för landsvägscyklar, tävlingscyklar eller barncyklar samt mountainbikes med en vikt på upp till 20 kg.
BMW Kl&auml;dh&auml;ngare f&ouml;r Travel &amp; Comfort-systemet BMW i4 M50 G26 2021

BMW Klädhängare för Travel & Comfort-systemet.

Klädhängaren hakas fast med en snabbkoppling på den separata basenheten eller på specialutrustningen ”Travel & Comfort” och kan även tas med och användas utanför bilen.
18&rdquo; gjuten f&auml;lg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

18'' BMW gjuten fälg Dubbeleker 853 Gunmetal Grey.

18'' BMW lättmetallfälg Dubbeleker 853 i Gunmetal Grey. Snökedjekompatibelt komplett vinterhjul med däcktryckskontroll, dimension 8,5 J x 18.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Den högupplösta Full-HD-kameran visar automatiskt vad som händer framför och bakom bilen när systemet registrerar vibrationer.
BMW allv&auml;dersmattor fram BMW i4 M50 G26 2021

BMW allvädersmattor fram.

BMW allvädersmattor med perfekt passform som skyddar fotbrunnen fram mot smuts och väta. Mattorna är svarta och försedda med BMW-logotyp.
BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralvit sedd snett framifrån parkerad vid vattnet

BMW i4.

Sportigt eleganta BMW i4 imponerar som den första helt elektriska Gran Coupén med dynamiska köregenskaper, generösa innermått som ger en härlig känsla av rymd och exklusiv komfort. Bilens långa räckvidd på upp till 590 kilometer (WLTP) och fem rymliga sittplatser gör denna femdörrars Gran Coupé till en perfekt följeslagare på alla resor.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW i4 M50.

BMW Servicemedarbetare h&auml;lsar p&aring; kund

#whateverhappens. Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering för valet av löptid eller räckvidd.

 • Service med fordonskontroll enligt BMW:s standarder
 • Service av mikrofilter
 • Service av bromsvätska
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.