Grodperspektiv BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic
DrivmedelBensin

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensin
THE X2BMW X2 M35i: ALLA HÖJDPUNKTER

Den låter sig inte väljas, den väljer dig. BMW X2 M35i har en extremt atletisk och maximalt sportig look. Med sin design som har vässats jämfört med BMW X2 i grundutförande och med sina kraftfulla proportioner är denna medlem i M familjen ännu kaxigare på asfalten.

Läs mer

DESIGNEN HOS BMW X2 M35i.

Högsta prestanda i sitt livs form.

BMW X2 M35i imponerar med atletisk utstrålning, extremt sportig prestanda och enastående mångsidighet. Upptäck attraktiva utrustningsalternativ när det gäller design.
BMW dubbelnjure i nätdesign BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic sedd snett framifrån

BMW dubbelnjure i nätdesign.

BMW njuren i nätdesign går i Ceriumgrått och har invändigt ett intrikat utformat galler. Gallerstrukturen är inspirerad av gallren på tävlingsbilar och ger fronten både djup och värdighet, samtidigt som det är en lika högkvalitativ som dynamisk detalj.
M bakspoiler BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic närbild av bakpartiet

M bakspoiler.

M bakspoilern betonar bilens sportiga silhuett och minskar lyftkraften. Den ökar marktrycket på bakaxeln, vilket bidrar till att ge bilen ännu bättre körstabilitet.
M lättmetallfälgar BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic närbild av hjulet

M lättmetallfälgar Dubbeleker 716 M.

20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 716, Svart, högglanspolerade, med nödgångsegenskaper, 8 J x 20 med däck 225/45 R 20.
Backspegelkåpor i Ceriumgrått BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic utvändig utrustning

Backspegelkåpor i ceriumgrått.

På BMW X2 M35i förstärks exteriörens unika dynamik med hjälp av specifika detaljer i ceriumgrått. Det gäller bland annat kanterna på backspegelkåporna.
M sportstolar BMW X2 M35i (F39) kupé

M sportstolar.

Sportstolar med höga sidostöd på både både sittdyna och ryggstöd ger föraren och framsätespassageraren perfekt stöd, även vid sportig körning i kurvorna. Till skillnad från standardstolen kan även sittdynans lutning och djup, lårstödet och ryggstödets bredd ställas in individuellt för förarstolen. Den speciella designen visar tydligt bilens sportiga ambition.

KÖRDYNAMIK I BMW X2 M35i.

Kraftfull. En outsinlig kraftkälla.

Samspelet mellan den mekaniska M sportdifferentialen på framaxeln, BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift xDrive och de kraftfulla M sportbromsarna ger överlägsna köregenskaper och mycket exakt väghållning som sätter standarden för denna klass.
4-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor BMW X2 M35i (F39)

4-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.

En toppatlet som förmedlar ren körglädje: Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn har extra imponerande kraftresurser eftersom den är utrustad med särskilda kolvar, större turboaggregat, optimerat luftinsug, ett avancerat kylpaket och M avgassystem med spjällstyrning.
BMW xDrive BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic närbild av bakpartiet

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Sportväxellåda BMW X2 M35i (F39) kupé

8-stegad Steptronic-sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
M sportchassi BMW X2 M35i (F39)

M sportchassi.

M sportchassi är sänkt tio millimeter och kännetecknas av en sportig chassiavstämning. Förutom kortare bärfjädrar har det även en hårdare dämpning. Kombinationen gör att bilen får lägre tyngdpunkt, mer direkt chassiavstämning, mindre krängning i sidled och därmed även ökad smidighet.
M sportbromsar BMW X2 M35i (F39) Safirsvart metallic närbild av hjulet

M sportbromsar.

M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.

FÖRARASSISTANSSYSTEMEN I BMW X2 M35i.

Digitala tjänster och Intelligenta förarassistanssystem i BMW X2 M35i.

I BMW X2 M35i har du bästa tänkbara uppkoppling mellan din smartphone och bilen tack vare den innovativa appen My BMW. Du kan bland annat planera in möten eller rutter och skicka dem till navigationssystemet, meddela andra din exakta position i realtid eller din beräknade ankomsttid, och när du väl är framme kan du få en vägbeskrivning av sista biten till fots i din smartphone. Upplev en app som underlättar ditt liv – säg hej till BMW Connected.
Förarplats med aktiv farthållare med Stop & Go BMW X2 M35i (F39) kupé

Aktiv farthållare med Stop & Go.

Den aktiva farthållaren med Stop & Go inklusive påkörningsvarning med bromsfunktion håller den inställda hastigheten och avståndet till bilen framför. Bilen startar och bromsar automatiskt, vid behov tills bilen står still, och håller det inställda avståndet till bilen framför, även i långsam trafik och bilköer.
Läderklädd ratt BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning

Köassistent.

Köassistenten avlastar dig i monotona körsituationer: Systemet gör så att bilen ”flyter med trafiken” i en hastighet på max 60 km/h vilket gör det enklare att hantera bilköer. Det håller automatiskt avståndet till den framförvarande bilen, reglerar hastigheten ända ned till stillastående och hjälper till att styra.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning instrumentpanel

Driving Assistant Plus.

Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten avsevärt. Utrustningen omfattar påkörningsvarning med bromsfunktion, körfältsassistent, helljusassistent, vägmärkesregistrering, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go.
Head-Up Display BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning instrumentpanel

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information inkl omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Navigation Plus BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning

Navigation Plus.

I navigation Plus ingår BMW Head-Up Display, kontrollreglage iDrive Touch, fast monterad 8,8" pekskärm och kombiinstrument med en högupplöst 5,7" TFT-display. Systemet styrs intuitivt via kontrollreglaget iDrive Touch, med direktvalsknappar, åtta favoritknappar, röststyrning (ej i kombination med svensk språkversion) eller med pekskärmen med dynamiska paneler.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) kupé

Real-Time Traffic Information.

Vill du tillbringa din semester i bilköer? Med Real-Time Traffic Information kommer du fram snabbare. Tjänsten reagerar på det aktuella trafikläget i princip i realtid och beräknar automatiskt en alternativ rutt. Extrafunktionen Lokal riskvarning varnar för dåliga vägförhållanden och olyckor på din planerade sträcka.
BMW Concierge Service BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning

BMW Concierge Services.

Är det soligt väder i Rom imorgon? När går mitt flyg? Vilken är stans bästa restaurang? BMW Concierge Services finns där när du behöver och är bara en knapptryckning bort – för att du ska få snabb och personlig hjälp. Var du än befinner dig och vad du än behöver.
Smartphone-integrering BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) invändig utrustning

Online Entertainment.

Lyssna på din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Online Entertainment och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

225 (306) /5 000–6 250

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

4,9

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

7,5-8,1

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km:

171-184

BMW X2 M35i (F39), Safirsvart metallic, tekniska data