BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy bakifrån, parkerad framför ett hus.

BMW M135i xDRIVE.

BMW M

BMW M135i xDrive utgör det bästa som finns att erbjuda när det gäller sportiga köregenskaper i BMW 1-serie. Den kraftfulla designen visar i varje detalj på denna ledande roll – uppbackat av bilens omfattande paket med högkvalitativa funktioner och avancerade teknologier. Upptäck detaljerna i interiören och exteriören, kördynamikkomponenter och innovativa utrustningar eller läs om bilens tekniska data, som den enastående prestandan och den effektiva bränsleförbrukningen hos BMW M135i xDrive.

Läs mer
BMW M135i xDRIVE.

DESIGN OCH PRESTANDA.

Designutrustningar, kördynamik-funktioner och M sportstyrningen hos BMW M135i xDrive.

Framåtanda – BMW M135i xDrive avslöjar redan vid första anblicken sina dynamiska anlag. Bland designerna kan du upptäcka ett exklusivt urval av sportiga utrustningsalternativ för interiören och exteriören hos denna fascinerande BMW 1-serie M modell. Under rubriken Kördynamik hittar du mer om tillval och komponenter som ingår som standard från områdena drivlina och chassi – för maximal prestanda och smidighet.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy framifrån, körande.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic med BMW njure i nätdesign i Ceriumgrått.

BMW-njure i nätdesign.

BMW njuren i nätdesign går helt i Ceriumgrått och har invändigt ett intrikat utformat galler. Gallerstrukturen är inspirerad av gallren på tävlingsbilar och ger fronten både djup och värdighet, samtidigt som det är en lika högkvalitativ som dynamisk detalj.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, sedd bakifrån med M aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket med M-specifik frontspoiler, bakspoiler och tröskelbreddardekor förstärker bilens sportiga karaktär och dynamiska utseende. Dekoren är i karossens färg och har inlägg i Dark Shadow.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, sedd bakifrån med M bakspoiler.

M bakspoiler.

M bakspoilern betonar bilens sportiga silhuett och minskar lyftkraften. Det ökar marktrycket på bakaxeln, vilket bidrar till att ge bilen ännu bättre körstabilitet.
BMW M135i xDrive Interiör med M säkerhetsbälten.

M bilbälten.

M bilbältena med bältessträckare och bälteskraftbegränsare är försedda med fint invävd accent i de typiska M-färgerna, vilket betonar den sportiga looken i kupén.
BMW M135i xDrive förarmiljö med M läderratt.

M läderratt.

M lädersportratt med tre ekrar inklusive multifunktion, M-emblem och en inbyggd förarairbag. En rattkrans i läder Walknappa Svart och svart söm med markerade tumgrepp ger ratten en sportig och distinkt styrkänsla.
BMW M135i xDrive Interiör med M sportstolar för förare och framsätespassagerare.

M sportstolar för förare och passagerare.

M sportstolar med integrerade nackskydd, låg sittposition och höga stöd för sitsen och sidorna ger både föraren och passageraren bättre stöd i sidled, även vid snabba och tighta kurvtagningar. Tack vare den integrerade inställningen av ryggstödsbredden kan stolen anpassas individuellt till förarens respektive passagerarens kroppsbyggnad.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, sedd bakifrån med ändrör till vänster och höger i Ceriumgrått.

Ändrör.

Endast på BMW M135i xDrive: avfasade ändrör på vänster och höger sida i färgen Ceriumgrå. Det gör att ändrören är ett statement utseendemässigt och de understryker även de sportiga egenskaperna hos BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive Premium-Interiör med belysta interiörlister Illuminated Boston.

Interiörlister Illuminated Boston.

Interiörlisterna Illuminated Boston med accent ”Mesh” för instrumentpanel och dörrsidor ger kupén en progressiv atmosfär med exklusiv känsla. Det lysande mönstret i de diskret bakgrundsbelysta lister skapar en lika elegant som behaglig atmosfär i bilen.
Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive motor.

En toppatlet som förmedlar ren körglädje. Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M135i xDrive kännetecknas av extra hög prestanda eftersom den är utrustad med nya kolvar, större turboaggregat, optimerad styrning av insugsluften, ett avancerat kylpaket och M Performance avgassystem med spjällstyrning.
BMW M135i xDrive med Steptronic sportväxellåda.

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan möjliggör mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.
BMW M135i xDrive med M sportchassi.

M SPORTCHASSI.

M sportchassit är tio millimeter sänkt. Dessutom har det kortare fjädrar, hårdare stötdämparinställning och hårdare krängningshämmare. Denna kombination ger distinktare chassiegenskaper som gör det möjligt att köra utpräglat sportigt.
BMW M135i xDrive med M sportbromsar.

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsar profilerar sig med mörkblå flerkolvsbromsok med M-logo och extra hög bromseffekt. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
BMW M135i xDrive med M sportstyrning.

M sportstyrning.

M sportstyrning med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre styrkraft. Bilen kan därmed styras med ännu större precision och ger ännu sportigare köregenskaper, särskilt på kurviga vägar.
BMW M135i xDrive med BMW:s intelligenta fyrhjulsdrift xDrive.

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- och understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic med M Performance-paket trefjärdelsvy framifrån.

BMW M135i xDRIVE MED M PERFORMANCE-PAKET.

M Performance-paketet* höjer bilens sportiga egenskaper avsevärt. Viktreduceringen som möjliggörs av de åtgärder som har vidtagits i underredet och användningen av 18” lättmetallfälgar garanterar maximal prestandan vid accelerationer och ökar bilens kördynamiska kvaliteter på ett påtagligt sätt. Samtidigt gör M Performance-paketet, med distinkta designelement som genomgående går i svart, som backspegelskåpor, BMW njure i nätdesign och ändrör, att man kan se vilka stora fartresurser bilen besitter bara genom att titta på den.
 

* Beräknad säljstart 11/2019

INNOVATIVA TEKNOLOGIER.

Uppkopplingsbarhet och digitala tjänster i BMW M135i xDrive.

Via sin digitala karaktär, BMW Intelligent Personal Assistant via den fritt programmerbara BMW Live Cockpit Professional till smidiga Remote Software Upgrade: De senaste connectivity-teknologierna och innovativa tjänster gör att din BMW M135i xDrive erbjuder bästa möjliga komfort och uppkopplingsbarhet.
BMW M135i xDrive med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 10,25" instrumentdisplay. BMW Operating System 7.0 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW M135i xDrive med röstassistenten BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, vem är du?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.
BMW M135i xDrive med BMW Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Bekvämt, säkert och avslappnat utan att du behöver uppsöka din BMW-serviceverkstad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon.
Remote Services i BMW M135i xDrive.

BMW Remote Services.

Låste jag verkligen bilen och var någonstans var det jag parkerade nu igen? Med BMW Remote Services och appen BMW Connected får du åtkomst till bilen även om du inte är i närheten. Du kan blinka med helljuset, reglera kupétemperaturen eller låsa din BMW med din smartphone, oavsett var du är.
Bluetooth-förberedelse med trådlös laddning i BMW M135i xDrive.

Telefoni med trådlös laddning.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning har stöd för laddskal med trådlös laddfunktion och en extra mikrofon för bättre samtalskvalitet. En extern antenn ingår, för att ge ännu bättre överföring. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Wi-Fi Hotspot.
BMW M135i xDrive med WLAN Hotspot.

Wi-Fi Hotspot.

Du kan delta i videokonferenser med din surfplatta eller titta på din favoritserie på telefonen. Wi-Fi Hotspot ger dig snabb LTE-uppkoppling (4G) via bilens fast monterade sim-kort, förutsatt att motsvarande nät är tillgängligt där du är. Du och dina passagerare kan surfa med upp till tio mobila enheter samtidigt.
BMW M135i xDrive med Apple CarPlay®-förberedelse.

Apple CarPlay-förberedelse.

Vill du inte vara utan dina iPhone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Med Apple CarPlay® -förberedelse kan du använda telefonfunktionerna, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify och Apple Music trådlöst. Via röstknappen på ratten kan du styra telefonen med Apples röstassistent Siri.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärde för BMW M135i xDrive:

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.