BMW X3

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Här hittar du en sammanställning av vilka modeller som vi just nu har extra förmånliga erbjudanden på för dig som privatperson.

Aktuella erbjudanden.

Här hittar du en sammanställning av vilka modeller som vi just nu har extra förmånliga erbjudanden på för dig som privatperson.

Read more

HELT NYA BMW 1-SERIE.

För dig med höga ambitioner har vi haft höga ambitioner.

Helt nya BMW 1-serie är resultatet av våra höga ambitioner när det gäller att bygga bilar. Den är en fulländad BMW in i minsta detalj, fullspäckad med teknik och körglädje. Vi vågar påstå att den kommer att överträffa alla förväntningar som finns på en bil i klassen. Den är helt enkelt nummer 1.

Privatleasa BMW 1-serie

Privatleasa BMW 1-serie.

Släpp tanken på kontantinsats och bilens framtida värde. Privatleasa istället en BMW så kör du en ny bil under två eller tre år. Nu med introduktionserbjudande på privatleasing av BMW 1-serie.
Läs mer
BMW 1-serie Model Sport Line

BMW 1-serie Model Sport Line.

Helt nya BMW 1-serie har erbjudanden på Model Sport Line som bl.a. inkluderar metalliclack, 17" lättmetallfälgar, sportstolar, sportläderratt och parkeringssensorer fram och bak.
Läs mer om BMW 1-serie

BMW 2-SERIE.

BMW 2-serie Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer har erbjudande på BMW 225xe Connected Edition som bland annat inkluderar elektrisk fyrhjulsdrift, automat, navigation och klimatisering via smartphone.
Läs mer
BMW 225xe

Läs mer om BMW 225xe.

BMW 225xe Active Tourer är en bil full av energi för dig som vill ha mer körglädje i vardagen. Nu med ökad elektrisk räckvidd på upp till 53 km*.
Mer om BMW 225xe

BMW 3-SERIE.

BMW 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring.

BMW 3-serie Touring har erbjudanden på Connected Edition som bland annat innehåller 8-stegad automatisk växellåda, Model Sport med sportstolar samt Connected Package Professional, en ny digital förarmiljö med fjärruppdatering av mjukvara, navigation med trafikuppdateringar i realtid samt trådlös laddning av din smartphone.
Läs mer om erbjudandet
BMW 3-serie Sedan

BMW 3-serie Sedan.

BMW 3-serie Sedan har erbjudanden på både BMW 330e och BMW 320d xDrive som Connected Edition vilket bland annat innehåller Model Sport med sportläderratt och sportstolar samt Connected Package Professional, en ny digital förarmiljö med fjärruppdatering av mjukvara och trådlös laddning av din smartphone.
Läs mer om erbjudandet
BMW 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo.

BMW 3-serie Gran Turismo har erbjudanden på Connected Edition till flera motoralternativ. Connected Edition innehåller bland annat Model Sport med sportstolar och sportratt, LED-ljus, navigationssystemet Professional och flera uppkopplade funktioner som styrs via touchskärm eller iDrive.
Se alla erbjudanden

BMW 4-SERIE.

BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 4-serie Gran Coupé.

BMW 4-serie Gran Coupé har erbjudande på Innovation Edition till alla motoralternativ. Innovation Edition innehåller bland annat M Sport-paketet, Connected-paketet med Navigationssystem Professional och Glaslucka samt Dakota läderklädsel.
Läs mer om erbjudandet
Läs mer om 4-serie Gran Coupé

Höjdpunkter för BMW 4-serie Gran Coupé.

BMW 4-serie Gran Coupé är en sportig och elegant coupé med fyra dörrar. En kombination som håller vad den lovar: mer stil, mer utrymme, mer dynamik.
Läs mer om 4-serie Gran Coupé

BMW 5-SERIE.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-serie Sedan har erbjudanden på bland annat Connected Edition, Innovation Edition, Ultimate Edition samt på 530e Plug-in Hybrid, som dessutom nu finns med xDrive fyrhjulsdrift.
Se alla erbjudanden
BMW 5-serie Touring

Nya BMW 5-serie Touring.

BMW 5-serie Touring har erbjudanden på bland annat Connected Edition, Innovation Edition och Ultimate Edition.
Se alla erbjudanden

BMW 6-SERIE.

BMW 6-serie Gran Turismo

BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo har erbjudanden på Innovation Edition samt Ultimate Edition som båda innehåller ett stort utbud av extrautrustning.
Läs mer och se detaljer
BMW 6-serie Gran Turismo

Upptäck designen för BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo visar vägen för en estetisk nytändning och erbjuder en rymlig och luxuös interiör. De suveräna köregenskaperna garanterar sportig dynamik i alla lägen och högsta tänkbara komfort på längre resor.
Läs mer om designen

UPPLEV KÖRGLÄDJE PÅ ALLA UNDERLAG.

Nu ingår vinterhjul när du privatleasar BMW X1.

BMW X1 gör körglädjen till en del av vardagen, oavsett väglag och yttre förutsättningar. Utrustad med en rad tekniska system förhöjer den såväl upplevelsen som säkerheten för dig och dina passagerare. Den rymliga kupén kännetecknas av flexibilitet och de genomtänkta materialvalen adderar en känsla av lyx. Missa inte vårt vintererbjudande på privatleasing i 24 eller 36 månader. Vinterhjul ingår dessutom till utvalda X-modeller.

BMW X1
PRIVATLEASA BMW X1

Privatleasa BMW X1 från 3.995 kr/månad.

BMW X1 är den perfekta vardagsbilen med enastående överblick och ökad säkerhet. Interiören är flexibel med justerbara säten och rymligt bagageutrymme. I Connected Edition ingår bland annat Navigation Plus inkl BMW Head-Up Display, Real-Time Traffic information, LED-strålkastare med utökad funktion, automatisk bakluckeöppning och xLine. Nu ingår även vinterhjul.
BMW X1 xDrive25e

Snart även som laddhybrid.

BMW X1 finns snart tillgänglig som laddhybrid med elektrisk räckvidd på upp till 50 km*. BMW X1 xDrive25e Connected Edition innehåller bland annat LED-strålkastare med utökad funktion, Navigation Plus inkl BMW Head-Up display, Real-Time Traffic information, automatisk bakluckeöppning och model Sport / xLine. BMW X1 xDrive25e omfattas inte av vinterhjulserbjudandet.
Läs mer om laddhybriden
X-familjen från BMW.

DET FINNS EN X-MODELL FÖR
ALLA SORTERS ÄVENTYR.

DET FINNS EN X-MODELL FÖR
ALLA SORTERS ÄVENTYR.

ALLA ERBJUDANDEN PÅ BMW X-MODELLER.

BMW X1

BMW X1.

BMW X1 har erbjudanden på Connected Edition som bland annat innehåller LED-strålkastare med utökad funktion, Automatisk bakluckeöppning samt Sport Line.
Läs mer
BMW X2

BMW X2.

BMW X2 har erbjudande på Innovation Edition som är laddad med de flesta av våra utrustningspaket.
Läs mer
BMW X3

BMW X3.

BMW X3 har erbjudanden på Connected Edition som bland annat innehåller BMW Live Cockpit Professional, Connected Package Professional och Bluetooth med trådlös laddning.
Läs mer
BMW X4

BMW X4.

BMW X4 har erbjudande på Innovation Edition som är laddad med de flesta av våra utrustningspaket.
Läs mer