BMW Charging

BMW CHARGING.

Laddning när den är som enklast vid över 210 000 olika laddningspunkter.

BMW Charging.Laddning när den är som enklast vid över 210 000 olika laddningspunkter.

SÖMLÖS LADDNING FÖR DIN BMW.


Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig enkel tillgång till ett av världens största publika laddnätverk. Ladda din BMW vid någon av de över 210 000 laddpunkterna världen över med bara ett kort eller app.

BMW Charging card

Hur får jag mitt BMW Charging-kort?

 

Ny kund

Om du är en ny kund får du ditt BMW Charging-kort av återförsäljaren när du skriver under köpeavtalet för din nya bil.

 

Befintlig kund

Om du redan har en elbil eller laddhybrid från BMW beställer du enkelt ditt BMW Charging-kort i samband med att du registrerar dig för tjänsten på bmw-charging.com. Du får ditt kort inom 3 dagar. Du kan också få ditt BMW Charging-kort från närmaste BMW-återförsäljare.

Läs mer

Vad kostar det att använda BMW Charging?


Det finns två olika typer av abonnemang att välja på: Active och Flex. Active är kopplat till en månadsavgift och erbjuder lägre fasta priser per kWh jämfört med Flex. Flex är inte kopplat till någon månadsavgift och har därför ett högre pris per kWh vilket skiljer sig beroende på laddoperatör. Utöver de två abonnemangen erbjuds även ett IONITY Plus-paket som precis som Active är kopplat till en månadsavgift och har därför en låg laddkostnad per kWh.

Läs mer
Taxa inrikes
Flex
Active
Bokningsbar som tillval
IONITY Plus
BMW iX3 - erbjudande

Erbjudande vid köp av BMW iX3

Active + IONITY Plus gratis i 12 månader

För dig som är en ny köpare av BMW iX3 ingår både Active-abonnemanget och IONITY Plus de 12 första månaderna.

 

Ladda till attraktiva priser med Active och med rabatterade priser på alla IONITY-laddstationer. Dubbelt så bra helt enkelt. 

Läs mer

Hur registrerar jag mig för BMW Charging?


1. Installera och komma igång. 
 
  • Har du redan ett konto?  Logga in med ditt BMW ID eller konto på bmw-charging.com. Om du redan har skapat ett konto för att kunna använda Connected Drive, använder du samma inloggningsuppgifter/lösenord för att komma åt BMW Charging.

  • Inget BMW ID eller -konto? Ingen fara, bara registrera dig och aktivera ditt nya konto innan du fortsätter med steg 2.

 

2. Registrering och aktivering.
 

  • Registrera dig för BMW Charging på bmw-charging.com och fyll i chassinumret, dina kontaktuppgifter och betalningsinformation. Du har möjlighet att få ditt BMW Charging-kort levererat inom 3 dagar.
 
  • Aktivera kortet på webbplatsen, använd kortets unika kortnummer (RFID-nummer) på baksidan av kortet. Kortet är klart att användas inom 24 timmar efter aktivering.

 

Läs mer

Vanliga frågor.

  • Vad kostar det att använda BMW Charging?
  • Vart vänder jag mig om jag behöver få hjälp?
  • Hur hittar jag laddningspunkterna?

Hitta närmaste publika laddningsstation för din elbil eller laddhybrid.