UNITED FORCES.

All BMW Plug-in Hybrid models.

BMW iPerformance

The mobility demands of tomorrow in the BMW models of today: thanks to state-of-the-art technology and powerful lithium-ion high-performance batteries, the iPerformance models inspire with a constant, tremendous torque and sustainable efficiency. They thus combine future-oriented mobility with tremendous driving fun.
 

UNITED FORCES.All BMW Plug-in Hybrid models.

The mobility demands of tomorrow in the BMW models of today: thanks to state-of-the-art technology and powerful lithium-ion high-performance batteries, the iPerformance models inspire with a constant, tremendous torque and sustainable efficiency. They thus combine future-oriented mobility with tremendous driving fun.
 

Läs mer

BMW 5er iPerformance.

Elektrifierande annorlunda: BMW 530e iPerformance kombinerar en elmotor och en 4-cylindrig bensinmotor i den effektiva plug-in-hybriddrivningen med BMW eDrive. Därmed lyckas den förena helt elektrisk, utsläppsfri körning på kortare sträckor med dynamiska prestanda och hög komfort på långa resor – tack vare kombinationen med den 4-cylindriga bensinmotorn.

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW 530e iPerformance (1)(3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,1 till 1,9
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 49 till 44
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 14,1 till 13,1

BMW X5 iPERFORMANCE.

En kraftfull BMW TwinPower Turbo-motor och en högeffektiv elmotor driver BMW X5 xDrive40e iPerformance, medan fyrhjulsdriften BMW xDrive ger perfekt väghållning och enastående smidiga köregenskaper. En bil som ger en unik kombination av rent elektrisk, lokalt utsläppsfri körning på kortare sträckor och dynamiska prestanda med optimalt drivgrepp.

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW X5 xDrive40e iPerformance (1):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 3,4 till 3,3
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 78 till 77
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 15,4 till 15,3

BMW 7-SERIE iPERFORMANCE.

En BMW-limousin i det översta segmentet – med en småbils bränsleförbrukning. BMW 7-serie iPerformance är den lyxigaste lösningen på morgondagens krav på hållbarhet och mobilitet. Elmotor och förbränningsmotor i perfekt harmoni – tack vare den intelligenta energistyrningen. Resultatet är till lika delar enastående dynamik och banbrytande effektivitet.

Förbrukning och koldioxidvärden för BMW 7-seriens iPerformance-modeller (1):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,5 till 2,0
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 56 till 45
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 13,9 till 12,5

BMW 3-SERIE iPERFORMANCE.

I BMW 330e iPerformance förenas det bästa av två världar: tack vare kombinationen av en elmotor och en BMW TwinPower Turbo-motor. Imponerande kördynamik tillsammans med oöverträffad effektivitet och miljöprestanda tack vare körning utan lokala utsläpp – ett unikt koncept som är perfekt anpassat till karaktären hos BMW 3-serien.

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW 330e iPerformance (3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,1 till 1,9
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 49 till 44
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 11,9 till 11,0

BMW 2-SERIE iPERFORMANCE ACTIVE TOURER

Kombinationen av BMW eDrive och en BMW TwinPower Turbo-motor gör att BMW 225xe iPerformance levererar såväl eldriven körglädje som gränslös flexibilitet. Det intelligenta samspelet mellan drivsystemen gör att föraren får uppleva eldriven fyrhjulsdrift xDrive. Detta system regleras automatiskt och ger optimalt drivgrepp och maximal smidighet i alla lägen, och detta i kombination med optimerade bränsleförbruknings- och utsläppsvärden.

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW 225xe iPerformance Active Tourer (3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,7–2,3
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 61–52
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 14,2–13,4

MODELLERNA FRÅN BMW i.

Born electric: BMW i är ett helhetskoncept för hållbar och framtidsorienterad mobilitet. Med sin konsekvent hållbara utformning och helt elektriska, utsläppsfria drivlina är BMW i3 den perfekta bilen för stadens alla utmaningar, medan BMW i8 personifierar framtidens sportvagn med en dynamik, körglädje och hållbarhet som är typisk för BMW i.

 

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW i3 (94 Ah) (3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100km: 0
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 0
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100km: 13,6*/13,1**
 

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW i3 (94 Ah) med Range Extender (3):
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 14,0*/13,0**
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 11,9*/11,5**
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 0,6
 

Förbrukning och koldioxidvärde för BMW i8 Coupé (3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 1,8
Elförbrukning blandad körning (EU) kWh/100 km: 14,0
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 42
 

* Med 19" fälgar
** Med 20" fälgar; vinterhjul

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.