”VEM BRYR SIG OM DET JAG BRYR MIG OM?”

BMW Service.

”VEM BRYR SIG OM DET JAG BRYR MIG OM?”

BMW Service.

”VEM BRYR SIG OM DET JAG BRYR MIG OM?”BMW Service.

BMW SERVICE. PREMIUMTJÄNSTER FÖR VARJE FÖRARE OCH VARJE BMW-MODELL.

Din BMW är som en del av dig. Och för att känslan ska bestå erbjuder BMW flera premiumtjänster som är anpassade för din BMW-modell och dina behov – med BMW Fri Service och BMW Value Service är du garanterad många mil av bekymmersfri körning med din BMW.

”VI ÄR PÅ SAMMA VÅGLÄNGD.”

BMW Service.

Varje människa är speciell. Precis som varje BMW. Varje körning och varje upplevelse med din BMW är unik. Och lika individuell är BMW Service med förstklassiga tjäster. BMW Fri Service täcker de första 3 åren eller max 80 000 km (vilketdera som först inträffar). Därefter erbjuder BMW Value Service fortsatt förstklassig service till konkurrenskraftiga och transparenta priser. Våra specialutbildade BMW servicetekniker använder innovativ reparationsteknik och BMW Originaldelar för att din BMW alltid ska vara i toppskick enligt BMW:s höga kvalitetskrav. Du kan se fram emot många års körglädje med din BMW.

RESERVDELAR OCH REPARATIONER

Elektriska reparationer

BMW ELEKTRISKA REPARATIONER.

En elektrisk reparation av din BMW kräver specialkompetens. I dylika situationer är din BMW serviceverkstad det självklara förstahandsvalet. Din BMW serviceverkstad ser till att data- och informationsflödet mellan de högteknologiska komponenterna i din BMW löper friktionsfritt igen.


Vid reparation av känslig fordonselektronik, exempelvis BMW navigationssystem eller andra BMW styrenheter, analyserar våra BMW servicetekniker de uppkomna felen och använder sitt kunnande och toppmoderna utrustning för att avhjälpa dem.

Mekaniska reparationer

BMW MEKANISKA REPARATIONER.

Vid reparation av t ex avgassystem eller stötdämpare kan du lita på din BMW serviceverkstads erfarenhet och kompetens. Ingen kan nämligen den innovativa tekniken i din BMW bättre än våra specialutbildade servicetekniker. De ser till att samspelet mellan bilens samtliga mekaniska komponenter fungerar perfekt igen. Vid varje tillfälle då slitdelar byts, t ex bromsbelägg eller bromsskivor, används bara BMW Originaldelar som är specialutvecklade för just din BMW-modell. Dess slitstyrka och långa livslängd gör BMW Originaldelar mycket prisvärda.
 

Karossarbeten

AKTIV INSATS FÖR DIN PASSIVA SÄKERHET: BMW KAROSSARBETEN.

BMW karossarbeten uppfyller BMW:s stränga kvalitetskrav och utförs av högkvalificerade BMW servicetekniker. Vare sig det gäller mindre plåtskador eller omfattande karosskador repareras din BMW med hjälp av de senaste reparationsteknologierna samt med BMW Originaldelar så att den återigen uppfyller BMW:s samtliga krocksäkerhetskrav.


Den perfekta kombinationen mellan innovativ teknik och oöverträffad expertis gör att din BMW blir återställd till det skick den befann sig i innan skadan, så att den åter erbjuder den säkerhet du förväntar dig.

Lackarbet

MILJÖANPASSADE: BMW LACKARBETEN.

BMW lackarbeten garanterar att din BMW efter en olycka med lackskador eller vid hagelskador återställs till originalskick igen. Karossen lackeras med den vattenbaserade lacken BMW ColorSystem.


BMW:s servicetekniker har valt att använda BMW ColorSystem av goda skäl. Detta innovativa lacksystem erbjuder en identisk lösning som originallacken vilket ger samtliga ytor den rätta lystern och används därför vid samtliga garantiarbeten. Dessutom slår BMW ColorSystem ett slag för miljön i och med att utsläpp av organiska lösningsmedel minskar.

Interiörreparation

BMW INTERIÖRREPARATION.

Med BMW interiörreparation kan revor och brännmärken på stolsitsarna samt småskador i interiören t ex vid borrhål i plastdetaljer enkelt lagas, med BMW-kvalitet.


Minsta oaktsamhet kan lämna permanenta spår och märken på läder- eller tygklädseln. Även interiörens plastdetaljer får sig några repor då och då. Med BMW interiörreparation åtgärdas dylika skador snabbt och smidigt, med BMW-kvalitet.
BMW interiörreparation kan rekommenderas i följande fall:

 • Repor och märken
 • Fläckar och smuts
 • Hål med en diameter på upp till 15 millimeter
 • Revor med en längd på upp till 40 millimeter
Glasreparation

BMW BILGLASREPARATION.

Mindre skador på vindrutan utgör inte bara ett irritationsmoment utan kan även i vissa fall vara farliga. Ett vanligt stenskott kan snabbt utvecklas till en spricka i rutan varpå du måste byta ruta. En BMW bilglasreparationen kan i många fall innebära att du slipper byta vindruta. BMW:s servicetekniker åtgärdar glasskadan snabbt och pålitligt. Skulle det inte vara möjligt att reparera vindrutan byts den ut mot en högkvalitativ BMW Original vindruta.

Reparation av bucklor

BMW REPARATION AV BUCKLOR.

Ett ögonblicks slarv räcker för att du ska få en liten buckla på bilen. Med BMW reparation av bucklor kan vi förmånligt och utan att lacka om bilen snabbt avlägsna bucklan.


Efter en hagelstorm ska du vända dig till din BMW serviceverkstad med dess omfattande kunskap och långa erfarenhet. Med hjälp av avancerade reparationsmetoder avlägsnar din BMW serviceverkstad småbucklor med perfekt resultat – och alltid med sedvanlig BMW-kvalitet.
BMW reparation av bucklor lämpar sig särskilt för följande skador:

 • Hagelskador eller plåtskador som resulterat i bucklor, veck eller bulor
 • Bucklor utan skador på originallacken
 • Skador med en diameter på upp till 6 centimeter
Plastreparation

BMW PLASTREPARATION.

Se till att din BMW håller värdet och ge den ett fräschare helhetsintryck med mycket förmånliga villkor – detta är nya BMW plastreparation; en specialutvecklad plastlagningsmetod för mindre skador på stötfångare och andra plastdetaljer på karossen på din BMW.


Plast är både en funktionell och designmässig detalj av stor betydelse på varje BMW idag. Du kan alltid råka ut för ett litet missöde: i parkeringshuset eller i det hektiska vardagslivet. Repor, revor och liknande skador märks oftast inte var och en för sig men sänker helhetsintrycket av och därmed andrahandsvärdet på din BMW. För dessa typer av skönhetsfel har vårt BMW serviceteam ett både ett innovativt och kostnadseffektiv svar: nya BMW plastreparation. Enkelt. Bättre andrahandsvärde. Fräschare helhetsintryck.

FYRA GOD SKÄL ATT VÄLJA BMW SERVICE

 • 01 Bekymmersfritt och säkert
 • 02 Exklusiv premiumservice för bekväma verkstadsbesök
 • 03 Individuella serviceerbjudanden från BMW Value Service
 • 04 Garanterad expertis tack vare BMW servicetekniker, BMW Originaldelar och högsta kvalitetsstandard

”FRI SERVICE SÄTTER JAG STORT VÄRDE PÅ.”

Unna dig ett bekymmersfritt liv. Med BMW Fri Service.

”FRI SERVICE SÄTTER JAG STORT VÄRDE PÅ.”

Unna dig ett bekymmersfritt liv. Med BMW Fri Service.

DEN SKÖNA KÄNSLAN NÄR ALLT BARA FLYTER PÅ.

Släpp alla bekymmer och koncentrera dig på det som räknas – körglädjen. Med BMW Fri Service kan du göra det. Du behöver inte tänka på kostnaderna för service-/underhållsarbeten under 3 år eller 80 000 km (BMW 7-serien: 5 år eller 100 000 km). BMW Fri Service omfattar serviceåtgärder samt BMW Originaldelar hos alla BMW-återförsäljare och auktoriserade BMW serviceverkstäder i Sverige.

 • Serviceomfattning
  • Inkörningskontroll
  • BMW Oljeservice med byte av oljefilter
  • BMW Fordonskontroll och standardåtgärder
  • Byte av luftfilter
  • Byte av bränslefilter
  • Byte av mikrofilter (kupéfilter)
  • Byte av tändstift
  • Kontroll och påtyllning av AdBlue
  • Byte av bromsvätska

FOR THOSE WHO WANT IT ALL: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Good is now even better: with BMW Service Inclusive Plus you are entitled to use all the services included in the package chosen and repairs due to wear and tear are also covered. Original BMW Parts used, including oil, are, of course, also included within this.


All services can now be booked directly in the BMW ConnectedDrive portal:  

* BMW Service Inclusive Plus offers are only available directly when purchasing your new vehicle.

FAQ.

Här finner du de vanligaste frågorna och svaren om BMW Fri Service.

 • Vad är BMW Fri Service?

  Med BMW Fri Service kan du fullt ut njuta av körglädjen i din BMW. Du behöver inte tänka på kostnaderna för service. Du har rätt till service-/underhållsarbeten i 3 år eller 8 000 mil.

 • Vilka fördelar erbjuder BMW Fri Service mig som kund?

  Du kan helt utan extrakostnader och inom ramen för den överenskomna avtalsperioden och körsträckan (det som först infaller) utnyttja samtliga tjänster inom BMW Fri Service.

 • Vilka typer av tjänster omfattar BMW Fri Service?

  BMW Fri Service inkluderar:
  Serviceåtgärder

  • Byte av motorolja inklusive påfyllning
  • Fordonskontroll och standardåtgärder
  • Service/byte av luftfilter
  • Service/byte av bränslefilter
  • Service/byte av mikrofilter
  • Service/byte av tändstift
  • Service/byte av bromsvätska

  En förutsättning är att bilen har underhållits på ett korrekt sätt och att de i bilen angivna serviceintervallerna har följts samt att eventuella servicearbeten har utförts enligt tillverkarens specifikationer.

 • Till vilka modeller erbjuds BMW Fri Service?

  BMW Fri Service ingår som standard för samtliga modellserier.

 • När startar avtalsperioden för BMW Fri Service?

  Avtalsperioden startar samtidigt som första registreringsdatum (då garantin börjar att gälla) för bilen.

 • När upphör tjänsterna för BMW Fri Service att gälla, d v s giltighetstiden?

  När det ena av de bägge kriterierna (körsträcka 8 000 mil eller avtalsperiod 3 år)* uppfyllts upphör avtalets tjänster att gälla. Skulle bilen säljas innan ett av dessa två kriterier har uppfyllts överlåts avtalets tjänster till nästa ägare, dock maximalt till dess att ett av kriterierna har uppfyllts.

  *(för BMW 7-serien upp till 5 år eller en körsträcka på upp till 10 000 mil)

 • Överlåts avtalet och dess tjänster till den nye ägaren då bilen säljs?

  Ja, BMW Fri Service är kopplat till bilen och överlåts till näste ägare inom ramen för avtalets längd och bilens körsträcka.

 • Vilka är fördelarna med BMW Fri Service för dig som kund?

  Praktiska fördelar:

  • Bekymmersfritt
  • Flexibelt (du kan utnyttja tjänsterna hos samtliga BMW-återförsäljare i Sverige).
  • Säkerhet och förtroende tack vare BMW Originaldelar och professionell service.

  Kostnader:

  • Inga obehagliga överraskningar.
  • Höjer andrahandsvärdet.
 • Kan man använda tjänsterna i BMW Fri Service hos andra BMW-återförsäljare än den man köpte bilen av?

  Ja, BMW Fri Service gäller hos alla BMW serviceverkstäder i Sverige.

”ÖVERRASKNINGARNA I LIVET ORDNAR VI HELST SJÄLVA.”

Inga oönskade överraskningar. Med BMW Value Service.

”ÖVERRASKNINGARNA I LIVET ORDNAR VI HELST SJÄLVA.”

Inga oönskade överraskningar. Med BMW Value Service.

BEVARAR VÄRDET OCH KÖRGLÄDJEN. BMW VALUE SERVICE.

Ni har kört många mil tillsammans och delat många äventyr. Ni har skapat en unik historia och än finns det mycket kvar att uppleva. BMW Value Service erbjuder ett brett utbud av kvalitetsservice och underhåll. För att du ska känna körglädjen även i framtiden och bevara din BMW till 100 %. Premiumservice anpassad efter dina behov till ett attraktivt och transparent pris.

 • De viktigaste fördelarna
  • Anpassad efter dina behov och din BMW-modell.
  • Premiumservice för olja, mikrofilter, bromsar etc.
  • Till attraktiva och transparenta priser, med BMW Originaldelar.

HÖGSTA KVALITET TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER.

BMW Oljeservice.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter den gamla oljan mot BMW:s högkvalitetsolja. Oljefiltret byts mot ett nytt BMW Original oljefilter av hög kvalitet, skräddarsytt för just din BMW:s motor. Det uppfyller de höga kraven för modern syntetolja och tack vare dess utomordentliga filtrerings- och tätningskapacitet ger det ett bra skydd för din BMW:s motor. Du kan nu dra nytta av minskad bränsleförbrukning och längre intervaller mellan servicetillfällena. Erbjudandet inkluderar: • Byte av olja och oljefilter utfört av en BMW-servicetekniker • BMW Original motorolja BMW LL04 0W-30 • Förbrukad olja och gamla filter kasseras på ett miljövänligt sätt • Underhållssystemet återställs

Batteribyte.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter ut batteriet på din BMW mot ett kraftfullt, hållbart BMW Originalbatteri. Våra BMW-servicetekniker registrerar det nya batteriet i bilen så att du kan vara säker på att alla batteriberoende komfortfunktioner blir helt återställda. Erbjudandet inkluderar: Byte av batteri utfört av en BMW-servicetekniker, registrering av batteri för maximalt utnyttjande av bilens samtliga komfortfunktioner och miljövänlig hantering av det gamla batteriet. Observera att batteritypen och dess pris kan variera beroende på bilens utrustning! T.ex. om bilen har start/stop funktion. Kontrollera därför utförandet och priset med din verkstad.

BMW Service (Inspektion I).

Individuell inspektion utfört av BMW-servicetekniker exakt anpassad efter din bils behov inklusive BMW Oljeservice och andra säkerhetskontroller enligt BMW-standarden. T.ex. diagnos, snabbtest, trafiksäkerhetsrelaterade funktioner, hjulupphängning, koppling, kontroll av varningslampor, karosseri, däck, kontroll/respektive påfyllning av kylvätskenivån/ kylvätskekoncentration mot separat debitering. Återställning av underhållssystemet.

Byte av mikrofilter.

Din auktoriserade BMW verkstad byter ut kupéfiltret på din BMW mot ett BMW Original kupéfilter av högsta kvalitet. Erbjudandet inkluderar: Byte av det gamla kupéfiltret, rengöring av filterhuset samt miljövänlig hantering av det gamla kupéfiltret. Med BMW Original mikrofilter (aktivt kolfilter) andas både förare och passagerare lättare. Mikrofiltret renar kupéluften på tre sätt: mekaniskt, elektrostatiskt och med aktivt kol.

Desinficering av klimatanläggningen.

Din auktoriserade BMW verkstad ser över luftkonditioneringens funktion på din BMW. Erbjudandet inkluderar: utsugning och komplett fyllning av luftkonditioneringen, kontroll av systemtryck samt utförlig funktionskontroll. Utföres vid behov, t.ex. vid nedsatt kylförmåga.

Bromsbelägg fram inkl sensor.

BMW Original bromsbelägg erbjuder överlägsna bromsprestanda, hög säkerhet och lång livslängd. Erbjudandet inkluderar detaljerad kontroll av bromssystemet samt byte av bromsbelägg och sensorer. Erbjudandet inkluderar: Byte av bromsbelägg och sensorer utfört av erfarna BMW-servicetekniker. Detaljerad kontroll av bromssystemet och rengöring av bromsarna. Hjulen monteras och bromskraften bedöms.

Byte båda torkarbladen fram.

Din auktoriserade BMW verkstad byter ut torkarbladen på din BMW mot BMW Originaltorkarblad av hög kvalitet, skräddarsydda för din vindruta. Den perfekta passformen och vinkeln minimerar ljud från vindrutetorkarna och garanterar optimal prestanda även i hög hastighet och mycket dåliga väderförhållanden. Du får nu klar sikt och högsta körkomfort i alla väder – till och med efter över 300 timmars användning. Erbjudandet inkluderar: Byte av gamla torkarblad mot BMW Original torkarblad, klar sikt även vid intensiv nederbörd och efter mer än 300 timmars användning och miljövänlig hantering av de gamla torkarbladen.

Bromsskivor inkl belägg och sensor.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter ut bromsskivor och bromsbelägg mot BMW Original bromsskivor och bromsbelägg som är skräddarsydda för din BMW. Tillsammans med BMW Original bromsbelägg säkerställer bromsskivorna optimal funktion, bromsprestanda och högsta säkerhet vid alla typer av körning. Och tack vare sin unika sammansättning är BMW Original bromsskivor och bromsbelägg oerhört slitstarka och långlivade. Erbjudandet inkluderar: Montering av nya bromsskivor, bromsbelägg och sensor utfört av BMW-servicetekniker. Detaljerad kontroll av bromssystemet och rengöring av bromsarna. Hjulen monteras och bromskraften bedöms.

Bilglas och glasreparationer.

Originalvindrutor från BMW är mer än fönster mot gatan – de är en förutsättning för god sikt och skydd. Tänk på att vindrutan är en slitagedel. Efter 3 år och c:a 10 000 mil så har den genomsnittliga vindrutan repor och stenskott i en utsträckning som gör att vid mörkerkörning har du bara 50 % av den ursprungliga sikten. Vid små skador, t.ex. genom stenskott, räcker ofta ett kort besök i vår verkstad. En stor del av alla glasskador kan repareras utan byte av vindruta - naturligtvis med BMW-kvalitet. Denna kvalitet består i storlek och passform, eftersom originalvindrutor från BMW tillverkas särskilt för varje enskild modell. Endast på så sätt är de fullständigt vatten- och vindtäta samt att vindrutetorkarna fungera perfekt. När en auktoriserad BMW-verkstad byter er vindruta så säkerställer alltid BMW-verkstaden att reparationen utförs enligt BMW:s anvisningar samt med BMW Originalprodukter.

”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”

BMW Garantier.

”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”

BMW Garantier.

Som ägare till en ny BMW kan du räkna med högsta kvalitet och tillförlitlighet. Om du ändå skulle råka ut för ett fel har du ett omfattande skydd mot oväntade reparationskostnader i 2 år genom BMW:s nybilsgaranti, som gäller i hela världen.

 • Garantierna omfattar även:
  • BMW Mobile Care – 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året i 5 år
  • Ersättning för bärgningskostnader till närmaste BMW-återförsäljare
  • Mobilitetserbjudanden i samband med reparationer

  Din BMW har dessutom följande garantier:

  • 3 års lackgaranti
  • 12 års rostskyddsgaranti för karossen
  • 3 års vagnskadegaranti

  Och eftersom BMW tror på hållbara och framtidsinriktade mobilitetslösningar har du

  • upp till 8 års garanti på högprestandabatteriet i BMW:s laddhybrider och elbilar.

  Med BMW Garantier kan du njuta av bekymmersfri körning och förlita dig på ett nätverk av över 4 000 BMW serviceverkstäder i över 150 länder som snabbt och kompetent åtgärdar alla reparationsbehov.

  Vänd dig till din BMW-återförsäljare för mer information om BMW Garantier.

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

BEKYMMERSFRI KÖRNING. EN SKÖN KÄNSLA.

BEKYMMERSFRI KÖRNING. EN SKÖN KÄNSLA.

BMW Premium Selection-garanti.

En trygg affär. När du köper en nästan ny bil ur BMW Premium Selection har du automatiskt 12 månaders garanti på alla mekaniska och elektroniska komponenter. På det sättet får du inga oönskade överraskningar med din nästan nya BMW – bara den önskade körglädjen.

VIKTIG FÖR MIG OCH VÄRD ATT SKÖTA OM.

VIKTIG FÖR MIG OCH VÄRD ATT SKÖTA OM.

BMW Begagnatgaranti.

Med BMW Begagnatgaranti slipper du alla bekymmer. Din BMW-återförsäljare genomför en noggrann kontroll av alla komponenter och funktioner före köpet. Din bil är i bästa skick när du får den och BMW Begagnatgaranti är din trygghet för att den förblir det även i framtiden.

DIN KÖRGLÄDJE – VÅRT FOKUS.

DIN KÖRGLÄDJE – VÅRT FOKUS.

BMW Förlängd Garanti.

BMW Förlängd garanti förlänger din BMW 2 års nybilsgaranti. Om det finns behov av reparation av bilen under kontraktsperioden eller inom det överenskomna antalet kilometer, täcks kostnaden för reparation också. Avtalet gäller under en period upp till 3 år från den 2 års nybilsgarantin och baserat på bilens första registreringsdatum. Maximalt 200 000 km. BMW Förlängd Garanti måste vara undertecknad innan den 2-åriga nybilsgarantin löper ut.

DELA UPP DIN BETALNING MED BMW MASTERCARD.

BMW Mastercard

DELA UPP DIN BETALNING MED BMW MASTERCARD.

BMW MasterCard är ett smart sätt att hantera dina kostnader på.Du kan betala hela beloppet månaden efter dina köp, helt utan extra avgifter. Med BMW Mastercard har du alltid 30-60 dagar fri kredit.
 Kortet har ett Mastercards fördelar och gäller på mer än 32 miljoner ställen runt om i världen. Du kan dessutom dela upp ditt köp på 6 eller 12 månader räntefritt. Du kan också göra kontantuttag på de flesta uttagsautomater, banker och växlingskontor i Sverige samt i resten av världen.Du får bonuspoäng på alla dina köp. Bonusen kan du använda när du betalar för service, reservdelar, tillbehör eller annat hos BMW. Du betalar ingen årsavgift (värde 195 kr).I samband med ansökan och beviljad kredit blir du kostnadsfritt medlem i BMWs bonusklubb.

Ansök.

Du kan göra din ansökan hos din BMW återförsäljare/verkstad eller ansöka genom att klicka på teasern.

MER INFORMATION TILL BMW MASTERCARD

 • Representativt exempel

  Representativt exempel*: Varuinköp för 10 000 kronor upp delat på 12 månader. Kreditbelopp: 10 000 kronor. Rörlig ränta: 0 %. Kreditkostnad: 763 kronor. Admin.avg./mån: 39 kronor. Ordinarie delbetalning per månad**: 873 kronor. Uppläggningsavgift: 295 kronor. Effektiv ränta: 13,76 %. Totalt belopp att betala: 10 763 kronor.

   

  *Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-09-18. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd.

   

  **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

 • Bonus från första kronan med BMW Mastercard

  När du handlar på ditt BMW Mastercard kort får du bonus från första kronan. Du får 1 poäng per krona på miljontals köpställen. Du får dessutom 2 poäng per krona när du betalar hos din BMW-handlare. Ju mer du handlar för – desto mer får du tillbaka. Du kan max få 100 000 poäng per inköpsmånad. Bonusen beräknas per tolvmånadersperiod och utbetalas i form av en värdecheck. Värdechecken är giltig i 12 månader från utställningsdatum.Om du vid en bonusutbetalning ej uppnått ett poängsaldo som genererar en bonuscheck, sparas poängen vidare till nästa bonusutbetalning.Värdechecken(-arna) kan endast användas för köp hos alla BMW återförsäljare och auktoriserade BMW Serviceverkstäder i Sverige och kan inte lösas in mot kontanter. En värdecheck kan inte användas som handpenning vid köp av bil/motorcykel. Värdecheckar ersätts inte vid förlust och kan heller inte överlåtas.Vid uppnådd 10 000 poängsnivå genereras en värdecheck på 100 kr. Värdet på en enskild värdecheck kan högst uppgå till 1 000 kr. Värdechecken kan inte överstiga 50 % av ett köpbelopp och kan enbart lösas in i samband med nytt köp med BMW Mastercard.
  Frågor gällande BMW Bonusvillkor: Kontakta din BMW återförsäljare eller auktoriserade BMW Serviceverkstad.

 • Information och villkor

  Klicka här för att öppna informationsfoldern för BMW Card.

 • BMW Mastercard i appen Loyo

  Lägg till det kort du har eller ansök om ett nytt kort i appen. Se ditt saldo och bonus samt få attraktiva erbjudanden direkt i din mobil.

   

  Ladda ner Loyo helt gratis från Appstore eller Google Play.

  Du behöver ha ett mobilt Bank-ID installerat på din mobil för att kunna
  lägga till kortet. Har du inte mobilt Bank-ID kan du enkelt ladda ner det från
  Appstore och via din internetbank aktivera ditt mobila Bank-ID.

  Frågor gällande krediten: Kontakta Resurs Banks kundtjänst på 0771-112233.

BMW BONUSVILLKOR.

Bonus från första kronan med BMW Mastercard.

När du handlar på ditt BMW Mastercard kort får du bonus från första kronan. Du får 1 poäng per krona på miljontals köpställen. Du får dessutom 2 poäng per krona när du betalar hos din BMW-handlare. Ju mer du handlar för – desto mer får du tillbaka. Du kan max få 100 000 poäng per inköpsmånad. Bonusen beräknas per tolvmånadersperiod och utbetalas i form av en värdecheck. Värdechecken är giltig i 12 månader från utställningsdatum.

Om du vid en bonusutbetalning ej uppnått ett poängsaldo som genererar en bonuscheck, sparas poängen vidare till nästa bonusutbetalning.

Värdechecken(-arna) kan endast användas för köp hos alla BMW återförsäljare och auktoriserade BMW Serviceverkstäder i Sverige och kan inte lösas in mot kontanter. En värdecheck kan inte användas som handpenning vid köp av bil/motorcykel. Värdecheckar ersätts inte vid förlust och kan heller inte överlåtas.

Vid uppnådd 10 000 poängsnivå genereras en värdecheck på 100 kr. Värdet på en enskild värdecheck kan högst uppgå till 1 000 kr. Värdechecken kan inte överstiga 50 % av ett köpbelopp och kan enbart lösas in i samband med nytt köp med BMW Mastercard.
Frågor gällande BMW Bonusvillkor: Kontakta din BMW återförsäljare eller auktoriserade BMW Serviceverkstad.