BMW Originaldelar BMW reservdel BMW ny del rekonditionerade delar

BMW ORIGINALDELAR.

BMW ORIGINALDELAR.

Så att din BMW förblir en äkta BMW.

Din BMWs höga prestanda är beroende av samspelet mellan alla komponenter. Därför ska du alltid välja BMW Originaldelar: Perfekt funktion för varje enskild BMW-modell kan bara uppnås när alla komponenter i bilen samverkar. Vare sig det rör nya eller rekonditionerade BMW Originaldelar – varje BMW Originaldel når upp till samma kvalitetsnivå som BMW-bilar, från konstruktionsdesign till kvalitetssäkring. Genom noggrann inpassning och bearbetning av nya BMW Originaldelar säkerställer BMW att alla komponenter samverkar perfekt – för optimal prestanda, högsta säkerhet och lång livslängd.

Läs mer

DINA FÖRDELAR:

 • 01 Den allra högsta kvaliteten i alla hänseenden
 • 02 Bäst valuta för pengarna
 • 03 Garanterat långsiktigt värdebevarande för din BMW
 • 04 Förstklassig BMW-expertis
 • 05 Upp till 24 månaders garanti*

* för nya och rekonditionerade BMW Originaldelar.

Läs mer
BMW Originaldelar servicepartner BMW servicebesök

DIN BMW SERVICEVERKSTAD HJÄLPER DIG GÄRNA MED TIPS OCH RÅD.

Din BMW Serviceverkstad ger dig gärna personlig rådgivning om alla produkter och tjänster för din BMW. Vill du inte lägga mer tid än nödvändigt på verkstadsbokningar? Gör det enkelt för dig och boka tid hos en BMW Serviceverkstad i din närhet!

NYA BMW ORIGINALDELAR:

EFTERSOM BARA DET BÄSTA ÄR BRA NOG.

Vid slitage, skador eller defekter erbjuder BMW för varje komponent – från modellens införande till minst 12 år efter att den slutat tillverkas – en perfekt passande ny BMW Originaldel för varje komponent. Så erbjuder vi tillförlitlighet, bibehållet värde och körglädje. För bilens hela livslängd.

Nya BMW Original vindrutetorkare

BMW Torkarblad.

Snö, vatten eller smuts: BMW Torkarblad imponerar i alla väder med optimal rengöringsförmåga – även efter så mycket som 300 timmar användningstid. BMW Torkarblad består av två olika materialblandningar. En hård, långlivad torkare för optimal fördelning av trycket med en mjuk gummirygg som dämpar torkaren.
Nya BMW Originaldelar bromsskivor bromsbelägg

BMW Bromsskivor och bromsbelägg.

BMW Bromsskivor och bromsbelägg samspelar perfekt med alla bilens komponenter och garanterar hög bromseffekt och tillförlitlighet. Även ABS-systemet i din BMW är exakt utformat för kombinationen med BMW Bromsskivor och bromsbelägg. Den utmärkta bromsförmågan är bland annat ett resultat av bromsskivornas stora diameter, som är noga uträknade för varje BMW-modell. BMW Bromsbelägg utmärker sig med sin höga komponentfasthet och är därmed effektiva även under extrem belastning. Detta ringa slitage ger lång levnadslängd.
Hitta närmaste BMW Serviceverkstad
Nya BMW Originaldelar BMW batterier

BMW Batterier med AGM-teknik & BMW Batterier med kalciumteknik.

BMW Batterier med AGM-teknik (AGM står för ”Absorbent Glass Mat” – absorberande glasfibermatta) tillgodoser de växande energibehoven i moderna bilars elsystem och måste användas i alla bilar som utrustats med AGM-teknik från fabrik. BMW Batterier med kalciumteknik har hög ledningsförmåga även i extrema temperaturer och hög kallstartskapacitet. BMW Batterier med kalciumteknik är särskilt lämpliga för BMW-bilar utan EfficientDynamics-funktioner.
Nya BMW Original filter

BMW Kupéfilter, Luftfilter, Bränslefilter och Findammfilter

Luften kan vara full av fint damm, pollen och skadliga partiklar. BMW Kupéfilter renar inströmmande luft från skadliga partiklar och förbättrar luften i kupéutrymmet avsevärt. BMW Luftfilter är exakt anpassade till BMWs motorer och säkerställer konsekvent jämn tillgång till ren luft. Vare sig du kör med bensin eller diesel: BMW Bränslefilter möjliggör optimal kraftutveckling i motorn och motverkar nedsmutsning av insprutningssystemet. Andas ut och slappna av så fort du stiger in i din BMW. Tack vare den innovativa filtertekniken i nya BMW Findammfilter minskas mängden skadliga partiklar i luften till ett absolut minimum.
Nya BMW Originaldelar LED-baklyktor

BMW LED-baklyktor

BMW Baklyktor med LED-teknik imponerar inte bara estetiskt, med sitt högkvalitativa och motståndskraftiga material – utan framför allt med hållbarhet och säkerhet. I jämförelse med vanliga glödlampor sparar LED-teknik upp till 50% energi och garanterar dessutom både längre levnadstid och större felsäkerhet. Den korta responstiden ger trafiken bakom dig information om förseningar och kan reagera snabbare, vilket gör trafiken säkrare. BMW Baklyktor och strålkastare monteras i Lutrustningskvalitet och innehåller BMW Glödlampor, som uppfyller gällande krav för respektive land (ECE i Europa, SAE i USA).
Nya BMW Original stötdämpare

BMW Stötdämpare.

BMW Stötdämpare står för maximal säkerhet och enastående körkomfort. Konstruktionen med dubbla gastryckrör erbjuder tre avgörande fördelar: Bättre köregenskaper med precis hjulstyrning och direkt reaktion, avsevärt mindre buller och tydligt förbättrad funktionsstabilitet även under extrema villkor, tack vare användningen av specialolja. Denna konstruktion tillsammans med perfekt anpassning till den aktuella BMW-modellen garanterar de typiska BMW-köregenskaperna med optimal komfort och högsta dynamik. Stötfjädringen håller dessutom karosseristrukturen stabil och minimerar såväl däckslitage som belastningen av bilens komponenter.

REPARERA DIN VINDRUTA HOS BMW.

Om du har otur kan det lilla stenskottet på din vindruta förvandlas till en stor spricka, därför är det viktigt att du så snabbt som möjligt reparerar rutan eller byter ut den helt och hållet. Hos våra auktoriserade BMW Serviceverkstäder kan du smidigt få din vindruta reparerad eller utbytt. Du kan också passa på att reparera rutan när du lämnar in din bil för service, våra servicetekniker är experter på just din BMW och ger dig kvalitetsäker service på ett och samma ställe. Vi använder alltid noggrant testade produkter som håller dig säker ute på vägarna och säkerställer att din BMW förblir 100% BMW.

Läs mer
1. Om du fått stenskott.

1. Om du fått stenskott.

Om ett stenskott spräckt din vindruta sätter du enkelt på ett stenskottsplåster för att förhindra ytterligare sprickbildning och intrång av smuts och vatten. Stenskottsplåster hittar du gratis hos din närmaste auktoriserade BMW Serviceverkstad. 

BMW Originaldelar - Kontakta din auktoriserade BMW Serviceverkstad

2. Kontakta din BMW Serviceverkstad.

Du kontaktar din auktoriserade BMW Serviceverkstad via vår hemsida, telefon, mail eller genom din BMW. 

Boka byte av vindruta här
3. Vindrutan kontrolleras.

3. Vindrutan kontrolleras.

Vindrutan kontrolleras och vi undersöker om det går att reparera eller om den behöver bytas. 

4. Reparation eller byte.

4. Reparation eller byte.

Om vindrutan går att reparera tar det ungefär 20-30 minuter tills reparationen är klar. Behöver vindrutan bytas tar det ungefär 2-3 timmar, men tiden kan variera beroende på limmets härdningsprocess. Alla ingrepp görs av våra utbildade tekniker med rätt verktyg och utrustning.

5. Säkerhetssystem kalibreras alltid efteråt.

5. Säkerhetssystem kalibreras alltid efteråt.

När bytet av vindrutan är klart utför din auktoriserade BMW Serviceverkstad alltid de inställningar och kalibreringar av bilens säkerhetssystem som krävs, så att din BMW bibehåller sin höga säkerhetsnivå. 

BMW Service BMW verkstad film vindruta

SE HUR DIN AUKTORISERADE BMW SERVICEVERKSTAD BYTER VINDRUTA.

REKONDITIONERADE BMW ORIGINALDELAR.

SÅ GOTT SOM NYA, BARA BILLIGARE.

Det är grundtanken med återanvändning av delar: Upp till 90% av alla komponenter kan återbrukas. Varje rekonditionerad BMW Originaldel måste uppfylla samma kvalitetskrav som en ny BMW Originaldel och kommer med 24 månaders garanti. Alla komponenter som inte kan renoveras direkt återvinns till 95%. En bra affär, både för miljön och för din plånbok.

Läs mer

REKONDITIONERADE BMW ORIGINALDELAR.

 • Rekonditionerade BMW Motorer
 • Rekonditionerade BMW Automatiska växellådor
 • Rekonditionerade BMW Fördelningsväxellådor
 • Rekonditionerade BMW Styrväxlar
 • Rekonditionerade BMW Turboaggregat
 • Rekonditionerade BMW Startmotorer

BMW REKONDITIONERINGSPROCESS.

BMW Original rekonditionerade delar rekonditioneringsprocess demontering

Professionell demontering.

Använda delar skickas antingen tillbaka via återförsäljarorganisationens delkretslopp eller demonteras fackmässigt ur begagnade bilar.
BMW Originaldelar BMW rekonditionerade delar rekonditioneringsprocess rengöring

Grundlig rengöring

Vid rekonditioneringsprocessens start genomgår alla komponenter som ska rekonditioneras en grundlig rengöring (t.ex. med torris).
BMW Originaldelar BMW rekonditionerade delar rekonditioneringsprocess kontroll

Okulärbesiktning och funktionskontroll

Innan delarna rekonditioneras måste de genomgå en okulärbesiktning och funktionskontroll, för att bekräfta sin lämplighet för att användas som rekonditionerade BMW Originaldelar.
BMW Originaldelar BMW rekonditionerade delar rekonditioneringsprocess renovering

Modernt renoveringsförfarande.

Vid förberedelsen tas delarna isär fackmässigt, komponenter kontrolleras och defekta komponenter ersätts genom industriell montering. Sedan kontrolleras delarna på nytt. Känsliga slitagedelar byts ut i förebyggande syfte, och elektroniken uppdateras om möjligt till senaste programvarunivå.
BMW Originaldelar BMW rekonditionerade delar rekonditioneringsprocess kvalitetskontroll

Noggranna kvalitetskontroller.

Rekonditionerade BMW Originaldelar uppfyller samma kvalitetsstandarder som nya delar och måste uppfylla kraven för samma grundliga kontroller. Denna kvalitetssäkring och den 24 månader långa garantin säkerställer att kvaliteten i en rekonditionerad produkt är lika hög som i en nytillverkad.
BMW ORGINALTILLBEHÖR.

BMW ORIGINAL TILLBEHÖR.

Tillbehör för vår- och sommarsäsongen.
BMW fälgar och däck.

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

BMW Service BMW reparation och bilvård

BMW REPARATION OCH BILVÅRD.